לינה בקייפטאון
-
מצאתי (בABNB) מקום לינה בקייפטאון שמתאים לנו מכל הבחינות (גודל, מיקום בסי פוינט, מחיר מצוין, חניה פרטית שהבעלים טוען שמתאימה למיניואן, מטבח וכו’) וכל הביקורות (הרבות) מעולות. הדבר היחיד שמטריד אותי הוא שזה בית פרטי, כך שאין אבטחה/שמירה וגם לא אזעקה. מה אומרים?
והאם בטיחותי ללכת ברגל בערב עם ילדים ברחובות סי פוינט, מרחק של כ5 דקות הליכה? (נגיד, למסעדה)
-
האם את בטוחה שאין בבית אבטחה/שמירה וגם לא אזעקה ? מנסיוני בדרום אפריקה אזעקה בכל בית שכיחה כמו עינית בדלת בדירה בישראל. לגבי אבטחה/שמירה לא נסחפת קצת ? סי פוינט זאת שכונה הומה רב גוונית עם הרבה לאומים וחברה צעירים. יש הרבה בארים עם כל המשתמע מכך ויש גם ארבעה בתי כנסת עם את מתעניינת. יש שלושה מרכזי קנית עם מחלקה יהודית כשרה ! . בדרום אפריקה התרבות היא לא להסתובב ברגל (להסתכל בחלונות ראווה ?) כולם נוסעים. ויש פשע כמו בכל עיר נורמאלית. אם את חוששת, למה שלא תלכי לבית מלון ? אומרים שזה מקום בטוח כמו מלון בישראל.
-
שאלתי את הבעלים, אין אזעקה, רק שער ביטחון לפני דלת הכניסה, וכתב שהאזור נחשב בטוח.
אני יודעת שיש בשכונה מחלקות ומסעדות כשרות ובתי כנסת (אפילו אחד ממש מול הבית שמצאתי). איך זה עונה על שאלתי?
אני בסה"כ מנסה להבין אם מרחק של 3 דקות הליכה לארוחת ערב במסעדה זה משהו שמצריך לדעתכם גם באזור הזה לצאת עם הרכב השכור.
אני לא הולכת למלון, כי אני צריכה מטבח ולא רוצה להתפצל לשני חדרים/דירות קטנות. וחוץ מזה, לך תדע, אם זה כמו בישראל אולי לא מחליפים שם מצעים...

-
@adirgali אמר:
שאלתי את הבעלים, אין אזעקה, רק שער ביטחון לפני דלת הכניסה, וכתב שהאזור נחשב בטוח.
אני יודעת שיש בשכונה מחלקות ומסעדות כשרות ובתי כנסת (אפילו אחד ממש מול הבית שמצאתי). איך זה עונה על שאלתי?
אני בסה"כ מנסה להבין אם מרחק של 3 דקות הליכה לארוחת ערב במסעדה זה משהו שמצריך לדעתכם גם באזור הזה לצאת עם הרכב השכור.
אני לא הולכת למלון, כי אני צריכה מטבח ולא רוצה להתפצל לשני חדרים/דירות קטנות. וחוץ מזה, לך תדע, אם זה כמו בישראל אולי לא מחליפים שם מצעים...

קטונתי להביא מזור, אולם אני אישית לא הייתי מהסס לצעוד על המדרכה בסי פוינט למשך 3 דקות.