דירה במינכן ל - חודשים
-
אודה לסיוע , אם מישהו יודע איך מוצאים מהארץ דירה/חדר במינכן עבור סטודנטית שהולכת ללמוד סימסטר מתחילת אפריל עד סוף אוגוסט, במסגרת חילופי סטודנטים. -
ל – 5 חודשים
-
הייתי מתחילה בלשאול את המחלקה באוניברסיטה שאליה היא אמורה להצטרף. הרבה פעמים לאוניברסיטאות יש פתרונות ייעודיים למקרים האלה. אם אין להם מגורים משלהם, הם ידעו להפנות אותה לאיפה מחפשים. אם זה לא מסתדר אז הייתי מחפשת קבוצות של סטודנטים ישראלים ושואלת אותם. אבל אני הייתי מתחילה במחלקה.
-
תודה, אבל מעונות לא אישרו לה והאוניברסיטה לא עוזרת, אני מנסה דרך כאן להגיע אולי לסטודנטים ישראלים או ישראלים שחיים במינכן.
-
תנסו לכתוב בפייסבוק בקבוצות של ישראלים שחיים במינכן (לפי החיפוש "ישראלים במינכן")
-
חבל. מאכזב שהאוניברסיטה לא עוזרת יותר. יכולה להגיד לך שאצלנו זה מאוד תלוי מחלקה, ובעוד שיש מחלקות נהדרות ועוזרות (כמו שלי, למשל), יש כאלה שממש לא. אפשר לנסות לראות אם יש להם משרד סטודנטים זרים, זו גם פונקציה שיש להרבה אוניברסיטאות. בכל מקרה, אם אין אפשרות לקבל עזרה ישירות מהמחלקה, אז קבוצת ישראלים בפייסבוק תהיה הצעד הבא שלי. בחיפוש זריז מצאתי את זו ישראלים במינכן. אני מכירה קבוצה של אקדמאיים ישראליים בחו״ל באופן כללי ובטוחה שיש שם גם אנשים ממינכן, אבל במקרה הזה הייתי מתחילה מקבוצה מקומית.