EasyPass וכבישי אגרה
-
שלום,
האם משירי ה- EasyPass תקפים לכל כבישי האגרה בארה”ב או שיש מדינות המשתמשות במכשירים אחרים ?
אני מתכוון להשתמש בטיול שכולל את מיאמי-מיאמי ביץ-אורלנדו (10 ימי רכב) ווושינגטון-האמיש-ניו-יורק (יומיים רכב)
שמעתי שיש מכשירים שניתן לרכוש בסופרים או בנמל התעופה ואז יש רק לטעון אותם בסכום כסף מידי פעם – האם מישהו שמע עליהם ויש ניסיון איתם ?
מה מומלץ ?
בתחילה חשבתי להימנע מכבישי אגרה אך נראה ששימוש בהם יקצר לי זמני נסיעות באופן משמעותי !?
תודה,
-
חד משמעית אתה ממש רוצה להשתמש בכבישי אגרה, הם עולים גרוש וחצי. עניין של סנטים בודדים עד דולרים בודדים (לא כביש 6...)
עם זאת, לא כל הכבישים שייכים לאיזי פס.
אבל שווה לרכוש אותו, עולה 25$ אמריקאי ואתה חוסך את כל התורים בכבישים (לא נתקעתי אף פעם ליותר מ-5 דקות – מדברת בעיקר על הכבישים בניו יורק סטייט. מזכרוני – הכבישים בפלורידה לא משתמשים באיזי פס).
-
אם כך כדאי לקחת מחברת ההשכרה ביום לקיחת הרכב את המכשיר הרלוונטי לפלורידה !?
האם יש דרך לדעת בכל רגע מהו החיוב הצפוי לפי הנסיעות שביצעתי ?
תודה
-
אני לא יודעת איך זה עובד ברכב מושכר, אנחנו נוסעים עם האוטו שלנו…
בכבישים של ניו יורק אם אתה משלם מזומן, כן – זה ממש פשוט. אתה מקבל כרטיסייה כזאת בכניסה לכביש, וכשאתה יוצא אתה צריך לשלם.
ממש ממש חשוב להחזיק הרבה עשיריות וסנטים בתא ליד הנהג, כי הציפייה היא שתכין סכום מדויק (לא נותנים עודף), והנהגים מאחוריך מצפים שתזוז מהקופה תוך כמה שניות.בכבישים של פלורידה (בעיקר ליד אורלנדו) – זה קצת לא מובן ולא ברור (אבל לא נהגנו שם הרבה כמו בניו יורק, אז אין לי המון ניסיון).