הייתי באוגוסט בלצוורת’ (לצ’וורס, או ווטאבר איך שנקרא לו...חחח..) והיה לא פחות ממעולה, מעולה, מעולה. רעש של מים ורסס זה כיף לא נורמלי.
הפוסטים הטובים ביותר שנוצרו על ידי מטיילת_3990284
-
RE: Letchworth State Park - שעות פעילות ופארק וויטקינגס גלאןפורסם בפורום צפון אמריקה
פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי מטיילת_3990284
-
RE: טיול בטורונטו והסביבהפורסם בפורום צפון אמריקה
סיינט ג’ייקובס מקום חמוד ולא יותר. אם אתם רוצים לטייל בטבע בסביבה, יש היגיון ללכת גם לשם (שבת בלבד, חמישי במתכונת יותר מצומצמת).
אגמים? חח.. יש המון אגמים פה. 5 ענקיים ועשרות או מאות קטנים. תהיה יותר ספציפי.הגנים הבוטניים בהמילטון ממש מקסימים, ותשלבו עם קרופורד לייק (יש שם כפר אומות ראשונות משוחזר).
-
RE: עזרה! 10 ימים מטורונטו - טיול עם ילדיםפורסם בפורום צפון אמריקה
אם אתה לא רוצה לנסוע יותר מדיי, תיאלץ להתפשר על נסיעות קצרות לאותם מקומות בערך (אני מדברת על סדרי גודל של שעה-שעה וחצי לכיוון).
מציעה לך:- ללכת לכל השמורות של GRCA
- ללכת לHilton falls
- ללכת לCrawaford lake
- לטייל בהמילטון לפחות פעמיים – יש שם 1000 מפלונים, וגם כמה נחמדים יותר גדולים
- ניאגרה פולז לפחות פעם אחת ביום ופעם אחת בלילה
- אגם סימקו חמים ונעים, אל תצפה לחוף יפה מדיי – Sibald point
הנ”ל כבר מילאו לך לפחות 20 יום של טיול, כל יום למקום אחר. אם יורד גשם, זאת כבר לא המחלקה שלי, אני יודעת שאנשים מבלים בקניונים.
אם תרצה עוד טיפים, תכתוב לי בהודעה פרטית ואשמח לעזור.
-
RE: קונקשן ארוך באורונטופורסם בפורום צפון אמריקה
פשוט סעו לניאגרה פולז. תחנו בחניון שהכי קרוב למפלים (תמיד יש מקום אם יש לכם סבלנות לחכות), ומשם הכל ברגל.
אם אתם מחפשים משהו מקסים וחמוד נוסף – לא תצטערו אם תגיחו לNiagara on the lake. במיוחד בין יוני לאוקטובר, זאת אחת העיירות הכי יפות באיזור.אגב, אם אין לכם תכניות לתור את טורונטו, הכי פשוט לישון באחד המלונות בשדה ובבוקר לצאת למפלים (אחרת אתם נכנסים מזרחה לתוך העיר, פקקים אדירים ושוב בבוקר צריכים לצאת מהעיר מערבה).
-
RE: ניאגרה פולס ל watkin glen - איפה לעצור בדרך?פורסם בפורום צפון אמריקה
@אביבית2015 מעבר הגבול, במיוחד אם אתם בוחרים לעבור בניאגרה פולז בד”כ עמוס לעייפה, ויכול לקחת שעה בקלות בקיץ, אם לא יותר, ואם הדרכונים שלכם סבבה. יכול לקחת גם שעתיים-שלוש אם האמריקאים החליטו להתלבט אם לתת לכם להיכנס או לא.
ווטקינס גלן – עמוס לעייפה במטיילים בקיץ, ממש מרגיש כמו מחנה יהודה (ועדיין הייתי הולכת שוב). לא חושבת שאפשר לדחוס ליום הזה עוד משהו. בטח תרצו לראות את המפלים מהצד האמריקאי בתור התחלה, ורק אח”כ לנסוע לפינגר לייקס. אגב, היינו בפארק הלאומי בצפון סנקה, והוא חמוד (אבל לא יותר מזה). -
RE: משהו שמאוד מטריד אותי...פורסם בפורום צפון אמריקה
אל תדאגי, קרקעו את כל הבעייתייים בקנדה עד אוגוסט. בטח יהיה מטוס חלופי
-
RE: Letchworth State Park - שעות פעילות ופארק וויטקינגס גלאןפורסם בפורום צפון אמריקה
הייתי באוגוסט בלצוורת’ (לצ’וורס, או ווטאבר איך שנקרא לו...חחח..) והיה לא פחות ממעולה, מעולה, מעולה. רעש של מים ורסס זה כיף לא נורמלי.
-
שני הפארקים יפהפיים.
סוף אפריל זאת עונה קצת קרירה וסביר להניח שהעצים רק יתחילו לפרוח או יתכננו להתחיל לפרוח…ממה שאני יודעת, ווטקינס גלן פתוח כל השנה, והכי כיף לעשות אותו מלמטה למעלה, ואז לחזור.
לצ’וורס – ממש נחמד לנסוע אותו ולעצור בכל מיני פינות חמד, עד המפלים למטה.לאף אחד מהפארקים אין מרכז מבקרים ראוי לשמו.
-
RE: טורונטופורסם בפורום צפון אמריקה
קנדה יקרה מאוד. תלוי מה את רוצה לעשות ומה ההעדפות שלך. אפשר רק לטייל בטבע, ואז ההוצאות מזעריות, ואפשר להיכנס להרבה אטרקציות והעלות בהתאם.
-
RE: טיול לניו יורק למשך 12 יוםפורסם בפורום צפון אמריקה
אני הייתי יורדת דרומה לפלורידה, ניו יורק תהיה קרה השנה בתחילת אפריל.
-
ניו יורק: לינה ורכב (עם ילדים)פורסם בפורום צפון אמריקה
קראתי רבות על אפשרויות הלינה (גוגל מלא באופציות...), אבל אני מתעניינת בכמה שאלות עיקריות:
- כמה יהיה הגיוני לנסוע עם האוטו ממקום למקום בתוך העיר במקום בתחבורה ציבורית?
- מה המחיר לחנייה בעיר – אני מניחה שיקר מאוד, גם במלון עצמו?
- האם יש מלון או איזור מלונות מומלץ כאשר מטיילים עם ילדים?
- האם הcity pass שווה את המחיר, ואם כן – לכמה ימים?
אני גמישה עם מספר הימים – יכול להיות כל דבר בין 3-6 ימים.