כשתיחננו נסיעה לרומא פשוט ביקשתי מהמלון לקנות לנו כרטיסים
גבר במחיר מלא ובחורה היה מחיר נמוך
כשתיחננו נסיעה לרומא פשוט ביקשתי מהמלון לקנות לנו כרטיסים
גבר במחיר מלא ובחורה היה מחיר נמוך
תודה על ההמלצות, התמונות כל כך יפות שבהחלט נכניס את המקומות הנ”ל לביקור בניו יורק.
הי
במסגרת ההכנות לטיול שלנו נתקלתי בפארק אתגרי ליד לינקולן. עדין לא הינו שם אז לא יודעת לומר הרבה עליו אבל תכנס לאתר שלהם ותתרשם.
About Us | Alpine Adventures (alpinezipline.com)
בהצלחה.
הי
במסגרת ההכנות לטיול שלנו נתקלתי בפארק אתגרי ליד לינקולן. עדין לא הינו שם אז לא יודעת לומר הרבה עליו אבל תכנס לאתר שלהם ותתרשם.
About Us | Alpine Adventures (alpinezipline.com)
בהצלחה.
נשמח לרעיון של האאוט לט, תודה.
היות ויש לי למעשה שני לילות שהתפנו עקב שינוי המסלול, לילה אחד בין יום 17 ליום 18 נלון בבנינגטון את הלילה בין יום 16 ל17 כדאי להשאר בלייק פלאסיד או גם כן בבנינגטון? מה דעתך?
תודה מוני!! פיספסתי את תגובתך ואני שוברת כאן את הראש לגבי איך לבנות את המסלול,יש כל כך הרבה אפשרויות והכל נראה כל כך מבטיח ויפה..
לגבי יום 15 מקבלת את המלצתך בשמחה.
המסלולים שציינת ליום 16 ויום17 נראים טובים כי שקלתי אם כדאי להגיע עד Old forge בדרכנו חזרה
אני מבינה שאתה ממליץ לעצור ללינת לילה בין יום 16 ליום 17 בבנינגטון?
ביום 18 אפשרי בהחלט להגיע בשעות אחר הצהרים לניו יורק אז יהיה טוב לשלב משהו בעמק הדסון לשבור קצת את הנסיעה.
ושוב תודה על התייחסותך.
זה המסלול, עדין לא סופי כי החלטנו לוותר על איתיקה לטובת עוד יום בהרים ואז נרד ליו יורק.
יום 1 נחיתה ב NY משפחה
יום 2 רגיעה וטיול בעיר משפחה
יום 3 , נסיעה לקייפ קוד (5.5 שעות)
יום 4, קייפ קוד + לינה.
יום 5 נסיעה לבוסטון (כשעתיים נסיעה)
יום 6 בוסטון משפחה
יום 7 לינה בוסטון.משפחה
יום 8 נסיעה לאקדיה (כחמש שעות נסיעה) בדרך נעצור לאורך החוף מגדלורים וערי חוף נחמדות. בערב מגיעים לבר הרבור טיול בעיר ארוחת ערב ולינה.
יום 9 פארק אכדיה נתיעץ עם הרינג'רים בכניסה מה מומלץ. שקיעה בהר קדילאק.לינה בר הרבור.
יום 10 פארק אכדיה התיעצות עם הרינג'רים (חלק מערבי פחות מתוייר ?) לינה בר הרבור.
יום 11 נסיעה לנורת' קונאווי (4 שעות).
יום 12 הרים לבנים לינה נורת' קונוואי.
יום 13 נסיעה על 112 טיול באזור לינה בסטו
יום 14 אומגות/ פרק חבלים מעבר במעבורת ללייק פלאסיד.
יום 15 פארק אוסבול קזאם לינה בלייק פלאסיד.
יום 16 לא סגור
יום 17 לא סגור
יום 18 חזרה לNY
יום 19 NY
יום 20 טיסה לארץ בערב
אני חורשת את הפורום לגבי אזור ההרים, אשמח להמלצות לגבי הדרך חזרה לניו יורק
@mayank אמר:
לא ברור לי מה מקור ההתעקשות על אית’קה ואגמי האצבעות. עידף לטעמי להקדיש יותר זמן לורמונט ולאזור של לייק פלאסיד.
תודה!! בזכות ההערה הזו משנה את המסלול באמת מיותר לרדת עד לשם בטיול הזה. נשמור את אגמי האצבעות לטיול אחר.
הי נוחתים בניו ארק וביום שיוצאים ממנהטן נקח את הרכב ונצא מהעיר
נוחתים מוקדם בבקר אז נטייל קצת בעיר.
כן, שלושה ימים בבוסטון הם בגלל יום כיפור. לגבי טיסות פנים קצת חששנו עם כל ענין הקורונה אם יהיו הגבלות. בינתיים נראה שרמת החיסונים באזור משתפרת אז נשקול טיסה.
לגבי הנסיעה מבוסטון לבר הרבור. חשבנו להפוך אותה ליום נסיעה וטיול לאורך החוף על מנת להגיע בערב לבר הרבור ולמחרת על הבקר לצאת לאכדיה. אני לא לגמרי סגורה על איך לתכנן את הביקור באכדיה מבחינת המסלולים. זאת המשימה כרגע.
מענין מה שכתבת על איתיקה ואגמי האצבעות חשבתי שזה אזור יפה ומיוחד אבל בהחלט עוד יכולים לשנות את המסלול.
תודה רבה!
תודה על תגובתך מוני הייתי קצת מנותקת ואני חוזרת שוב לענינים אעבור על הקישורים ששלחת.