ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

ניאגרה פולס ל watkin glen - איפה לעצור בדרך?

פורום צפון אמריקה
    אגמי האצבעות אזור האגמים אית'קה ילדים מפלי הניאגרה
    9
    19
    2151
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • אביבית2015
      אביבית2015 נערך לאחרונה על ידי

בוקר טוב וחג שמח,

זוג + בן 15 + בת 10. נוסעים בחודש יולי לטיול.

מתכננים לצאת בבוקר (נניח 9 בבוקר) ממפלי הניאגרה הקנדים לכיוון אית’קה.

רוצים לנסוע בדרך נופית יפה, להתרשם ממפלי האצבעות, עם עצירה נחמדה לשעתיים-שלש.

בשעה 15 – 16 בערך נרצה להגיע ל watkins glen (מניחה ביקור של כשעתיים), ולאחריו נמשיך לארוחת ערב באזור אית’קה ולינה באזור.

אשמח להצעות לגבי דרך נופית יפה לנסיעה, והיכן לעצור להתאווררות ומנוחה (עדיף מקום עם נוף יפה לאגם  ומרינה, ושיהיה נחמד גם לילדים.

תודה רבה.

rinisco dhz מטיילת_3990284 3 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • rinisco
        rinisco @אביבית2015 נערך לאחרונה על ידי

@אביבית2015 

מצרפת לך את סיפור הטיול שלנו- 
        תתחילי לקרוא מ16.10 

מקווה שזה יעזור לך למצוא מקומות בין ווטקינס גלן לניאגרה.

רינת

הבלוג- חלק ג'

מוני תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
        • מוני
          מוני @rinisco נערך לאחרונה על ידי מוני

@rinisco

חייב להתפרץ-

רינת ,להתפעל כל פעם מחדש על הדיווח המפורט שלך לצפון מזרח

ציון התאריכים יכול לשמש מתלבטים בעונת הסתיו והשלכת ,לכיוון המסלול שלהם

ביציאה לדרך מניו יורק.

מוני

rinisco תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
          • אביבית2015
            אביבית2015 נערך לאחרונה על ידי

תודה רבה רינת. טיול מקסים.

חשבתי על יום קצת אינטנסיבי ליום הזה, ובכוונה לצאת מהמלון בניאגרה פולס הקנדי יחסית מוקדם (8-9 בבוקר):

נסיעה דרך כביש נופי מספר 89 על אגם קיוגה. עצירה למנוחה והתאוורות באחד היקבים לטעימות ונוף, אולי עצירה קלה נוספת ליד האגם אם נראה אפשרות.

הגעה בשעות הצהריים המאוחרות ל watkins glen ומסלול טיול בערוץ (מניחה כשעתיים)

המשך לאית’קה עד לאוניברסיטת קורנל, וסיור בקמפוס בשעות אחה”צ.

בערב – ארוחת ערב באית’קה ולינה ליד העיירה.

אשמח לדעות.

מוני אנשיםטובים 2 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
            • dhz
              dhz @אביבית2015 נערך לאחרונה על ידי

@אביבית2015

תיקון קטן – אין מפלי האצבעות.  יש קבוצה של אגמים הקרואים אגמי האצבעות.  באיזור איתקה יש מספר מפלי מים.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
              • מוני
                מוני @אביבית2015 נערך לאחרונה על ידי מוני

@אביבית2015

אם ביקבים עסקינן אז מדוע לא לעשות את הדרך לווטקינס גלן

על כביש 14 שופע היקבים  גם הוא ,על פי התוואי הבא-

https://goo.gl/maps/MBzjScnKShjWKTRW9

ניתן לעשות אתנחתא קודם בעיירה הגדולה ג’נבה לשפת אגם סנקה,בהמשך לבחור יקב מוביל

וישר לווטקינס גלן,כך לא צריך את ההלוך וחזור מאגם קיוגה(89) לאגם סנקה(ווטקינס גלן) ומשם לאיתקה.

מוני

• rinisco
                  rinisco @מוני נערך לאחרונה על ידי

@מוני

מוני יקר – תודה רבה, ההערכה שלך מחממת את הלב. 

• rinisco
                    rinisco @מוני נערך לאחרונה על ידי

@מוני

מסכימה עם מוני, ומוסיפה ש- יש לכם מעבר גבול ביום הזה- לא תמיד יודעים כמה זמן זה יקח.
                    כמו כן אני ממליצה לא להגיע מאוחר מידי לווטקינס גלן.
                    באותו יום אם אתם יוצאים מקנדה עוברים גבול, נוסעים בתוואי שמוני הציע ומטיילים בווטקינס גלן, לא תספיקו גם את אוניברסיטת קורנל.  

• אנשיםטובים
                      אנשיםטובים @אביבית2015 נערך לאחרונה על ידי

@אביבית2015

לא מציע להיות אופטימיים. לרוב דברים לוקחים יותר זמן.

יציאה ב 8-9 בבוקר – זה באמת ריאלי מבחינתכם? בייחוד עם לילה קודם תרצו לבלות בקליפטון היל?

ווטקינס גלן – אני בספק אם יקח שעתיים. לא הייתי שם, אבל מנסיון במקומות דומים צריך לזכור את הפער בין זמן ברוטו לנטו. זמן לחניה, זמן לתשלום, סיבוב שירותים ו/או גלידה לפני או אחרי, השאטל לא נוסע כל דקה ולא לוקח דקה… אני נוהג להניח לפחות חצי שעה של “תקורה” בכל אתר כזה.

בקמפוס – שוב לא הייתי, אבל מסיפורים של אחרים חנייה זה דבר מאד בעייתי ובהתאמה לוקח זמן. אם אתם רוצים שתי עצירות או יותר בקמפוס זה כפול זמן (או יותר).

ולא לשכוח מתישהו גם ארוחת צהריים…

אז אני חושב שהכל ביחד זה מאד אופטימי...

• rinisco
                        rinisco @אנשיםטובים נערך לאחרונה על ידי

@אנשיםטובים 

החניה בקמפוס- סיוט…

אומנם היינו עם קרוואן, אבל גם למכונית רגילה לא היה מקום...

• חתול-רובוט
                          חתול-רובוט נערך לאחרונה על ידי

בקורנל באמת קשה מאוד מאוד למצוא חנייה. גם עם מכונית מיניאטורית כמו זאת שאנחנו שכרנו. מצד שני, ביולי אין לימודים אז אני מניח שיהיה קל יותר להסתדר.
                          • מטיילת_3990284
                            מטיילת_3990284 @אביבית2015 נערך לאחרונה על ידי

@אביבית2015 מעבר הגבול, במיוחד אם אתם בוחרים לעבור בניאגרה פולז בד”כ עמוס לעייפה, ויכול לקחת שעה בקלות בקיץ, אם לא יותר, ואם הדרכונים שלכם סבבה. יכול לקחת גם שעתיים-שלוש אם האמריקאים החליטו להתלבט אם לתת לכם להיכנס או לא.
                            ווטקינס גלן – עמוס לעייפה במטיילים בקיץ, ממש מרגיש כמו מחנה יהודה (ועדיין הייתי הולכת שוב). לא חושבת שאפשר לדחוס ליום הזה עוד משהו. בטח תרצו לראות את המפלים מהצד האמריקאי בתור התחלה, ורק אח”כ לנסוע לפינגר לייקס. אגב, היינו בפארק הלאומי בצפון סנקה, והוא חמוד (אבל לא יותר מזה).

אביבית2015 תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                            • אביבית2015
                              אביבית2015 @מטיילת_3990284 נערך לאחרונה על ידי אביבית2015

@מטיילת_3990284

תודה רבה לכל המשיבים.

לגבי מעבר הגבול, אני מניחה מעבר מהיר כיוון שאנו בעלי דרכונים קנדיים, אולם אכן אי אפשר לדעת. נכין תוכנית אופטימית, ומקסימום נצמצם 🙂

נכון לעכשיו המסלול הוא כדלקמן:

יום ראשון 7.7 טיסת צהריים מאורלנדו לבאפלו. נותים בשעה 16, לוקחים רכב ונוסעים לניאגרה פולס הקנדית. ראשון בערב – ביקור ראשון במפלים  (לינה במפלי הניאגרה הצד הקנדי)

יום שני – יום מלא באזור המפלים, ניאגרה און דה לייק, קליפטון היל בשעות הערב. (לינה במפלי הניאגרה הצד הקנדי)

יום שלישי – נסיעה לכיוון אגמי האצבעות, watkins glen, אוניברסיטת קורנל (לינה באית’קה)

יום רביעי – נסיעה בבוקר לאלכסנדרייה ביי, שיט באלף האיים, והמשך נסיעה ללייק פלאסיד (לינה בלייק פלאסיד ל 2 לילות, ומשם ממשיכים לוורמונט ואז ניו יורק)

הייתי שמחה ליום נוסף באזור אית’קה, אבל אין 🙂

השאלה היא, אם לא הספקנו לבקר באוניברסיטת קורנל ביום שלישי, האם להעביר לרביעי בבוקר, ואז לוותר על אלף האיים, ולנסוע ללייק פלאסיד דרך old forge?

על עצירה בייקב נוותר מראש, ביקרנו בייקבים בנאפה והיה מאד יפה, לא נראה לי משמעותי לטיול הנוכחי.

תודה רבה.

אנשיםטובים karnielr 2 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                              • אנשיםטובים
                                אנשיםטובים @אביבית2015 נערך לאחרונה על ידי

@אביבית2015

מתי שהו היה תכנון לא לישון שני לילות בניאגרה, אלא ביום השני לצמצם טווח לכיוון האצבעות…

זה היה פותר לכם את הלחץ

• karnielr
                                  karnielr @אביבית2015 נערך לאחרונה על ידי

@אביבית2015

יום מלא נוסף באזור המפלים….תתקשו למלא בתוכן לדעתי.  את קליפטון היל תוכלו לדעתי למצות כבר בערב הראשון.

אנשיםטובים תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                                  • אנשיםטובים
                                    אנשיםטובים @karnielr נערך לאחרונה על ידי

אני מוחה – לא חסר מה לעשות באיזור המפלים (במובן הרחב של המילה). זה לא אומר שזה הניצול הכי טוב של הזמן, אבל יש הרבה מה לעשות. הנה כמה דברים שנראים לי מעניינים שלא מככבים פה ברשימות

שייט במורד הנהר

תחנת הכח בצד האמריקאי)

פארק חבלים (בצד הקנדי)

מבצר הניאגרה (בשפך לאגם בצד האמריקאי)

פארק חבלים (בצד הקנדי)

כמה פארקי מים מקורים, מיניגולף ועוד

אף אחד מאלה לא עשיתי 🙂

לעומת זאת סתם נתקלנו בקטיף אפרסקים (באוגוסט) ובילינו חצי שעה מאד נעימה.

אביבית2015 תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                                    • אביבית2015
                                      אביבית2015 @אנשיםטובים נערך לאחרונה על ידי

@אנשיםטובים

תודה על ההצעות, אנשים טובים ו- karnielr. 

אולם, אנחנו לא מתכוונים להשקיע זמן בפעילויות אלה שהצעת.

אכן, התוכנית הראשונית היתה לילה 1 במפלי הניאגרה, ו- 2 לילות באית’קה.

כלומר: נחיתה ביום ראשון בשעה 16 בבאפלו, רכב, מעבר גבול, הגעה למלון בניאגרה פולס הקנדית בשעה 18 בערך.

התארגנות במלון, ויציאה לטייל ליד המפלים, ארוחת ערב ובילוי ערב בקליפטון היל.

למחרת, יום שני – נתחיל את הבוקר בסידורים בסניף כלשהו של הבנק שלנו (יש גם בקליפטון היל, וגם בניאגרה און דה לייק. מקווה שיהיה קצר, אבל לא יודעת.. עלול להתארך לשעתיים-שלש של זמן מבוזבז מהיום), ואז מתחילים את התוכניות להיום: שייט בעלמת הערפל, ביקור בשעון הפרחים, חממת הפרפרים (לא חובה), ניאגרה און דה לייק (מאד לא רוצה לוותר, זכורה לי לטובה). נראה לי ולבעלי, שעדיף להישאר ללון לילה נוסף בניאגרה פולס לאור היום העמוס, ולאפשר לילדים עוד ערב נחמד בקליפטון היל שבטח תדבר אליהם, ולצאת בשעות הבוקר.

לא הגיוני?

karnielr תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                                      • karnielr
                                        karnielr @אביבית2015 נערך לאחרונה על ידי

@אביבית2015

אני ממש לא הצעתי שום פעילות...להיפך….נראה לי שיש לכם עודף זמן בניאגרה והרי חסר לכם יום באית’קה...השיט+ השעון+ ניאגרה און דה לייק לא בדיוק פעילויות ארוכות ומתישות שצריך לילה נוסף להתאושש  מהן. 

rsmarom תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
                                        • rsmarom
                                          rsmarom @karnielr נערך לאחרונה על ידי

@karnielr

סליחה על ההתפרצות… ההתכתבות והחומרים המעולים כאן יכולים לסייע לי בתכנון. איך נרשמים להתראות על תגובות כאן ובכלל, בלי להתפרץ...?
                                          תודה!

• 1 / 1
                                          • פוסט ראשון
                                            פוסט אחרון