הפוסטים הטובים ביותר שנוצרו על ידי אביבית2015
-
RE: זקוקה לעזרתכם..... לאן ליסוע?????פורסם בפורום צפון אמריקה
צפון מערב קנדה / ארה"ב. רוקיס קנדיים והעיירה באנף המקסימה, וונקאובר, האי וונקאובר (ויקטוריה, פאסיפיק רים), וויסטלר. ואפשר לשלב את מדינת וושינגטון בארה"ב: סיאטל, אולימפיק נשיונאל פארק, מאונט ריינר. מקומות מהממים
-
RE: מונטריי/כרמל, צפון ביג סור - דיווח מהשטח!פורסם בפורום צפון אמריקה
למחרת יום רביעי, התעוררנו לשמש מבצבצת בין העננים, ובמצב רוח חיובי הרבה יותר.
יצאנו בבוקר לכיוון כביש מספר 1. בתוכנית: פוינט לובוס וצפון ביג סור (עד החסימה). בערב: נסיעה למורו ביי, שקיעה ולינה.
סיכום היום: מדהים! יפהפה! מומלץ מאד לא לוותר.
פרטים מחר

-
RE: 3 ימים בסן פרנסיסקו - דיווח מהשטחפורסם בפורום צפון אמריקה
יום שישי:
יום אחרון מלא בסן פרנסיסקו, ויש לנו הרבה תוכניות. אסכם ואומר: היה יום מקסים. הספקנו המון אבל שום דבר לא בלחץ.
הבטחנו לילדים רכיבת אופניים בפארק אז דאגנו לשלב בתוכנית.
התחלנו את הבוקר בנסיעה ברחוב לומברד: נסענו, עצרנו, הצטלמנו, והמשכנו.
עלינו שוב על גשר הזהב, הפעם ביום שמש משגע, והגשר במלוא הדרו פשוט מרהיב. עצרנו לתצפיות ותמונות . מאד יפה ומרשים.
משם המשכנו לסוסוליטו. הגיפיאס לוקח אותנו מכניסה צדדית ומאפשר לנו להנות מהרחובות הקטנים של העיירה. בתים יפים על צלע הר. מאד לטעמינו ושוב מחבר אותנו לוונקאובר היפה …
עצרנו לארוחת בוקר בבית קפה מתוק עם נוף משגע של המפרץ. פנקייקים לילדים, אומלטים לנו, נוף משגע. איך עוברים לגור פה???
חוזרים שוב דרך גשר הזהב, ומחליטים לוותר על תצפיות נוספות שהיו רשומות לי. נוסעים לאלאמו סקוויר. איזו עיר יפה, וכמה כיף לנסוע בה. יש כאן פארק קטן עם מדשאה, משפחות נחות עליו, ומסביבה שורות בתים וויקטוריאנים (pink ladies, ושורת הבתים מ full house) עם נוף משגע של הדאון טאון. מאד יפה פה. נחים קצת על הדשא, הילדים משחקים בגינה שליד, קצת מצטלמים, וממשיכים. הבטחנו לילדים רכיבת אופניים בפארק…
נוסעים דרך הייט-אישבורי וחונים ליד תחנת השכרת אופניים. לוקחים לכולנו אופניים ל 3 שעות ויוצאים לרכיבה בפארק. כיף. עצרנו בגן התה היפני ובאגם וסתם נהנינו מרכיבה בשבילים.
משם המשכנו ליוניון סקוויר. חנינו ויצאנו להסתובב. הכיכר עדיין בשיפוצים אך עדיין יפה. יותר כיף כזוג
נכנסים קצת לחנויות, סופגים אווירה, קונים בחנות דיסני. וזהו. ממצים. חזרה למלון. יום ארוך וכייפי.בערב עוד הבטחנו לילדים ריין פורסט קפה. אז נחים שעה ויוצאים. הילדים מתלהבים מהמסעדה. אני פחות. הקיטץ' במיטבו

כאן נגמר פרק סן פרנסיסקו שלנו. היום הצלחנו לישון קצת יותר מאוחר ולאגור כוחות לקראת יוסימיטי. נבלה פה עד הצהריים וניסע לאל פורטל.
לסיכום: אנחנו מאד אוהבים את סן פרנסיסקו והאזור שסובב אותה. 3 ימים מיצו את העיקר עבורינו כתיירים.
-
RE: 3 ימים בסן פרנסיסקו - דיווח מהשטחפורסם בפורום צפון אמריקה
יום חמישי:
התעוררנו שוב מאד מוקדם, וחיכינו לבוקר.
הבוקר נראה קריר וערפילי. הילדים עייפים עדיין מהטיסה הארוכה ומהרבה הליכות אתמול, ביקשו יום עם מעט הליכות.
בדקנו בתחזית מה קורה בנאפה: שמשי! יש החלטה!
יצאנו דרך שער הזהב לוטה בערפל ומרשים לכיוון שמורת מויר וודס. עצרנו בסופר של natural foods ואכלנו ארוחה בריאה מדוכני האוכל המוכן. מאד מומלץ: מרקים טובים, סלטים, לחמים, גם בשר ודגים יש למי שמעוניין. התלהבנו מאד מהנסיעה בעיירות היפות שהזכירו לנו את north vancouver אהובתינו.
הגענו לשמורת muir woods ב 10:30 ואני בלחץ שלא נמצא חנייה. אז נכון שהיה עמוס אסל חיכינו 5 דקות ומצאנו חנייה בחניון היותר מרוחק - 5 דקות הליכה בתוך חורשה יפה עד לכניסה לשמורה. טיילנו בשמורה כשעה ומאד מאד אהבנו! מעבר ליופי של העצים ופכפוך המים, בשמורה יש אווירה נפלאה. רגועה ושליווה.
אחרי טיול של כשעה כשמורה, חזרנו לרכב, ושמנו ב gps את העיירה yountville. יש שם מאפייה מצויינת, כך שמענו bouchon bakery. הילדים נרדמו, דלילה משדרת מוזיקה כיפיית, מזג אוויר שמשי, נופים נפלאים של הרים ויקבים. דרך מקסימה ואנחנו מאד נהנים. אחרי כשעה הגענו ליעדינו. איזו עיירה יפהפיה. אכלנו במסעדה איטלקית וקינחנו במאפים שווים מהמאפייה, והמשכנו בדרכנו ליקבי סטרלינג. זה יקב "ידידותי לילדים" כל קראנו. מאד יפה. עלינו ברכבל (פרטי! של היקב) ומלמעלה נגלה לנו נוף משגע של עמק נאפה הירוק. טעימות יין לנו, הפתעות חביבות לילדים, ומרפסת עם נוף משגע. אנחנו נהנים! בסביבות השעה 5 מיצינו והתחלנו בדרך חזרה לסן פרנסיסקו. הפעם הגיפיאס לוקח אותנו בדרך שונה, דרך חורשה יפה ומפותלת עם בתי עץ יפים. דרך מאד יפה, עד שחוזרים ל 101. משם דרך גשר הזהב המרשים חוזרים למלון שלנו. מנוחה קצרה ויוצאים לארוחת ערב. לא משהו מלהיב אז לא מפרטת..
-
RE: בקשה להארות והערות- ירח דבש בארה''ב בינוארפורסם בפורום צפון אמריקה
למה לא להתמקד באזורים הדרומיים? פלורידה או דרום קליפורניה + וגאס? כל אחד מאלה ימלא לך שבועיים בפני עצמו, ללא צורך בטיסות פנים רבות, מזג אוויר טוב יחסית, וחופשה שהיא גם קצת מנוחה.
-
RE: פריז - ברצלונה -פריזפורסם בפורום טיולי משפחות
למה לחזור לפריז? נראה יותר הגיוני מסלול קווי, וחזרה מברצלונה.
לא מעירה לגבי השילוב, כיוון שגם אני בעד שילובים וגיוון בטיול.
רק תשקלו אם יש לכם מספיק ימים לפריז, ברצלונה והדרך ביניהם, בהתחשב בשעות הטיסה ומה שתכננתם לכל מקום.
-
RE: השכרת רכב לטיול בדרום מערבפורסם בפורום צפון אמריקה
קיבלתי הצעה מאלמו ל- 17 ימים, לוקחים בסן פרנסיסקו ומחזירים בלאס ווגאס.
792 דולר עבור מיני ואן.
ללא דמי החזר על החזרה בלאס וגאס.
כולל מע”מ, מיסים מקומיים, ק”מ ללא הגבלה, נהגים נוספים.
אין השתתפות עצמית במקרה של תאונה, נזק, גניבה.
ביטוח צד ג’ עד 1 מליון דולר לנזק ולגוף.
יוצא 46 דולר ליום. (20 דולר דמי ביטול)
נשמע לי טוב. מתכוונת להזמין, אלא אם מישהו רואה שפיספסתי משהו?
-
RE: מורזין צרפתפורסם בפורום טיולי משפחות
אם ההורים שלך ואחיך מעוניינים לצאת בלילה, אז לחלוטין מומלץ ללון בסמיכות לאנסי. מקסימה ותוססת בלילה.
-
RE: זמני בילוי באטרקציות בדרום קליפורניהפורסם בפורום צפון אמריקה
אני כן הייתי נוסעת לסן דייגו אחרי היוניברסל ולא דוחה למחרת, כיוון שאז הנסיעה תגמור חצי יום.
אפשר אפילו לצאת לארוחת ערב / בילוי בגרוב, ולנסוע לסן דייגו בשעה יותר מאוחרת, לאחר הפקקים (אם הנהג יכול לנהוג בערב, אחרי יום מעייף, כשהילדים רדומים מאחורה).
אם אתם מרגישים שצריך עוד זמן לאזור LA, אז תוותרו על היום בסן דייגו, למרות שלטעמי זוהי עיר מקסימה. תלוי בסך הטיול שלכם.
הייתי מוותרת על הבילוי בסי וורלד, אם לא מההיבט המוסרי, אז לפחות מהעובדה שמופע השאמו בוטל בשל לחץ הקהל.
בסן דייגו אתם יכולים לבלות בפארק בלבואה (נחמד בעיקר בסופי שבוע), USS midway, סי פורט ווילג’ שלידו, נסיעה על הגשר לקורנרדו ובילוי בחופי קורנדו, וכמובן לה הויה היפה.
אתם יכולים להקצות את שעות הבוקר להמשך הבילוי בסן דייגו (לדוגמה” לה הויה), ולצאת לנסיעה לווגאס בשעות הצהריים המוקדמות. הנסיעה נטו היא 5 שעות, ותניחי עצירה להתרעננות וארוחה בדרך. כך תוכלו להגיע לעיר בשעות הערב.
אשמח לאם תוכלי לשתף את מסלול הטיול. אנחנו מתכננים טיול דומה בחודש יוני.
פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי אביבית2015
-
RE: מסלול טיול צפון מזרח בחגיםפורסם בפורום צפון אמריקה
@מוני שתי האופציות פתוחות. תלוי מה מסתדר יותר טוב עם המסלול.
-
RE: מסלול טיול צפון מזרח בחגיםפורסם בפורום צפון אמריקה
חשבתי על שבת 24.10 (יום הנחיתה) + יום ראשון בבוסטון,
יום שני - להתחיל את היום בהרוורד, ולהתקדם בנסיעה לכיוון קמדן, עם לינה בדרך.
יום שלישי - להמשיך בדרך לכיוון בר הרבור, עם עצירה במגדלורים וקמדן. הגעה לבר הרבור אחה"צ
יום רביעי - חמישי: בר הרבור
ואז נשאר לנו יום שישי ה 30.9 עד יום שלישי 4.10 להמשך סיבוב, עם הגעה לניו יורק ביום רביעי 5.10
-
מסלול טיול צפון מזרח בחגיםפורסם בפורום צפון אמריקה
בוקר טוב,
זוג + בת 13 + בן 18.
היינו מספר פעמים בארה"ב, פעם אחרונה לפני 3 שנים מסלול שכלל מפלי הניאגרה - אגמי האצבעות - אגם פלאסיד - סטו - ניו יורק.
הזמנתי טיסות:
הלוך לבוסטון (נוחתים שבת בבוקר ה 24.9 ב 5:30 בבוקר)
חזור מיו יורק (יום שני, ה 10.10 ב 17:30)
סהכ" 16.5 ימים נטו
רוצים לחלק 11 ימים טיול עם רכב (כולל יומיים - שלושה בבוסטון והרווארד)
5 ימים בניו יורק
רוצים לכלול בטיול את בוסטון, נסיעה לאורך החוף מבוסטון לקמדן ופארק אכדיה, כל השאר פתוח.
מקווים לטעום קצת מהשלכת.
לא מחפשים פארקי שעשועים, אבל כן רוצים שיהיה כיף לנוער (סירת מירוץ, מסלול אופניים שטוח ויפה, פסטיבלים וירידים וכו).
אפשרי טעימה חוזרת מורמונט (אהבנו מאוד את היום ב stowe).
אולי לשלב את מונטריאול?
לא חיבים להחזיר את הרכב בניו יורק. אולי כדאי סיבוב מעגלי מבוסטון, ואז לקחת רכבת מבוסטון לניו יורק?
נשמח לרעיונות ולהצעות למסלול.
-
RE: חגים בניו אינגלנד בעקבות השלכת - מאיפה מתחילים?פורסם בפורום צפון אמריקה
נראה לי שבוסטון עלולה לא לקסום אחרי ני יורק, לא? כמו כן, האם עלולים בסיטואציה הזו של הגעה מאוחרת לאכדיה ולחוף להגדיל את הסיכון למזג אוויר גשום באזורים אלו?
-
@מוני תודה. האם נזכה לראות שלכת במסלול שכתבתי? פתוחים לשינויים והצעות.
-
@יונה-וקשת תודה רבה על התשובה. אשמח לקבל קישור לסיכום הטיול שלכם.
את האזור המזרחי של אגמי האצבעות, לייק פלאסיד, מפלי הניאגרה וכו' עשינו לפני 3 שנים.
תמיד חלמתי להגיע לבר הרבור, רק מאוד חוששת להגיע במזג אוויר גשום וסוער ולפספס את החוויה.
-
חגים בניו אינגלנד בעקבות השלכת - מאיפה מתחילים?פורסם בפורום צפון אמריקה
זוג + 2 בני נוער מתכננים 3 שבועות בארה"ב בתקופת החגים:
שבועיים ניו יורק + ניו אינגלנד, ואז טיסה למיאמי לשיט של שבוע ב 8.10 וחזרה ממאימי
רוצים לכלול במסלול את בוסטון, דרך החוף עד לבר הרבור, קמדן ובר הרבור, ההרים הלבנים, סטו אם נספיק (היינו ואהבנו), וכמה ימים בניו יורק.
ההתלבטות היא אם להתחיל בניו יורק או בבוסטון?
רוצים להנות משלכת יפה, אבל מאד חשוב גם לנסות להנות משמש ומזג אוויר נעים ולא גשום.
האופציה שכרגע נשקלת:
טיסה לבוסטון ביום שבת 24.9
25-26.9 בוסטון
27.9 נסיעה לבר הרבור דרך קמדן
28-29 בר הרבור
30.9-2.10 הרים לבנים
3.10 נסיעה לניו יורק
4-7 ניו יורק
7.10 אחה"צ טיסה למיאמי
8.10 יציאה לקרוז
האם זה תכנון טוב או שלחוץ מדי ולא הגיוני?
-
RE: רוקיס בסוף אוגוסט ומה הלאה?פורסם בפורום צפון אמריקה
מכירים את האזור היטב, גרנו בוונקאובר 7 שנים.
עד אמצע ספטמבר עדיין כמו בקיץ, מאמצע ספטמבר מתחילה מעט התקררות, עדיין לא ממש קר. אזור מהמם.
זה מה שאני הייתי עושה:
לאחר הרוקיס וגליישר, הייתי עושה נסיעה של יומיים רגועים לוונקאובר, ועושה טיול של שבועיים סובב וונקאובר: וונקאובר (3-4 ימים), ויקטוריה (2-3 יומיים), אולימפיק פארק (2-3 ימים), הר רינייר (יום), סיאטל (יומיים) וחזרה לוונקאבר.
מוונקאובר הייתי טסה למאווי המהממת ל 7-10 ימים של נופש וטיולים (זה מחוץ לעונה, אז גם תהנו ממחירים טובים), ואז עושה עצירת ביניים בחזור של 3-7 ימים היכן שהייתי רוצה עוד לבקר (ניו יורק? לוס אנג’לס לפארקי שעשועים אם יש ילדים? ווגאס + טיול לפארקי הטבע של יוטה?).
ייצא לך טיול מהמם שמשלב נופי טבע מדהימים, 2 ערים יפות, נופש טיולים בהוואי ועוד צ’ופר בסוף.
-
RE: טיול בר מצוהפורסם בפורום טיולי משפחות
50 אלף הוא סכום יפה, ומתאים לשבועיים בארה”ב. יכול לצאת טיול מהמם, אפילו בלי אורלנדו.
תצטרכי לחקור איפה למצוא בסיבוב שלך את האטרקציות שהוא אוהב.
לחילופין, אופציה אחרת שתעלה פחות מ 50K:
לונדון – פריז (כולל יום בדיסני) – אלפים צרפתיים.
אני יודעת שהרוב מקצים לאלפים הצרפתיים שבועיים מלאים וטיול בפני עצמו, אבל בעיניי יהיה לכם יותר מגוון ומלהיב השילוב.
בלונדון – 4 ימים, כולל מאדאם טוסו, מסעדות שוות, הגלגל הענק, הופעה, אופניים בפארק, מוזאון טבע, ובכלל… לונדון מטריפה לנוער.
רכבת מהירה לפריז. יומיים טעימה מהעיר + יום מלא בדיסני
ומשם אפשר ברכב או ברכבת לאלפים הצרפתיים: להתמקם במקום אחד ולצאת לטיולי כוכב: ראפטינג סוער, מצנחי רחיפה, אגם מהמם, מפלים, ורכבל להר הגבוה בשאמוני. אם חשוב לנער, אפשר גם לשלב יום בפארק מים.
אם לא עידן הקורונה, אז אפשר היה גם לדבר על שילוב של שבוי טיול + שיט לשבוע, שזו גם חוייה מיוחדת.
עוד רעיון שמתאים לתקציב – תאילנד.