תודה לכולם!
נעשה חשיבה מול כל הרעיונות
אוסטריה מהממת ושוויץ אבל זה אותו סגנון של נופש, לגבי ספר וברצלונה – פחות עיר ונוף יותר נוף שכולל אקסטרים אני נשמעת נודנדיקית יודעת.. פשוט מנסה לדייק 
אני יכולה גם לטוס לשבועיים. הכל עניין של תקציב אם אצליח להכניס את זה בתקציב מתאים הזמן לא אישיו בכלל.
הילד רוצה משהו שונה, הוא פחות מחובר לנוף יותר לנוף של אטרקציות כמו מפלים, רפטינג, אומגות למים וכו’. כמובן שיכול להינות גם מלעלות על האמפייר סטייט וכו’, וממפלי הניאגרה. הוא גם יעדיף טיסה קצרה יותר אך מנגד ארהב קוסמת לו וקנדה במיוחד.. אבל הטיסות ממש ממש יקרות. הוא גם אוהב קור ושלג חשבתי לנסות לחשוב על סקי בשילוב של יעד מדליק נוסף שיש בו אטרקציות. אני רוצה משהו שהוא לא עוד טיול קיץ שעושים כל שנה.
צודקים! תודה, אז:
לא הייתי רוצה לחרוג מסביב ה-50K
היינו בצרפת, הולנד, איטליה, איי יוון, יבשת יוון
אטרקציות – פארקי חבלים מוצו מבחינתי אז נניח אטרקציה של הטבע – רפטינג מיוחד, אומגות, מפלים זה אחת האטרקציות הכי אהובות עליו, הוא בעיקר מחכה לטיול “אחר” כלומר משהו אחר ממה שעשינו עד כה (מלבד יוון זה סגנון של אופנים+פארק חבלים+פארק מים וכו’)
לכן באמת ארהב היא אטרקציה, רק המחיר.. ושעות הטיסה.. בא לי לבכות :))
לגבי אנגלית – יש לי חשש מהכיוון כי אני נוהגת לבד וממש לא רוצה לעשות תאונה… אני כבר לא בת עשרים וההסתגלות היא אחרת לדעתי. עוד מעט 50 אבל אל תגלו. הייתי באנגליה 30 פעם כי אני מטורפת עליה אבל בלי רכב ולטיול עם ילדים זה מורכב יותר
תודה, צריכה להתגבר על א. חרדות טיסה ארוכה, ב. באמת תקציב מטורף….
תודה, אני נוהגת בקלות בכל מקום אבל שם זה הפוך, נראה לך שאפשר להיות ברחבי אנגליה ללא רכב?