ורשה
-
שלום,
אני מחפש מלון לזוג בורשה לחודש מאי, מישהו שהה במלון הזה? Mamaison Residence Diana
אשמח לקבל המלצות/בלוג/ על ורשה.
תודה
-
חברחי פורום היו בו..
אנחנו עברנו אוץו יום יום כמעט.מיקום מעולה בעיני.. בדרך לרחוב נובי סוויט העיר העתיקה.קרוב לקניון הקטן ומעולה,מלא מסעדות וקפה,חנויות.אנחנו היינו במלון דירות שנראה פשוט יותר,קצת במעלה הרחוב.Apartamenty Hotelowe Zgoda by DeSilva
עוד 2 מקומות דומים,מפואר יותר Residence Hotel St. Andrew's Palace Warsaw
וממש בפינת נובי סוויט Royal Route Residence
-
תודה, אני מחפש רק בתי מלון, לא מלון דירות או דירות. -
הייתי במלון הזה, היה מושלם.
כתבת שאתה לא רוצה מלון דירות, אבל זה מעין מלון דירות, יש מטבחון מאובזר ב”חדר”, אתה לא חייב להשתמש בו
-
הייתה לנו חופשה מפנקת, זולה ומהממת בוורשה.
תוכל לקרוא את התוכנית היומית שלנו, כולל המסלולים ומלון מושלם פה: https://bit.ly/2FRy66z
-
תודה רבה -
לגבי המלון הזה, אני מבין שהוא במיקום טוב, מצד שני אני רואה שהוא יחסית רחוק מהעיר העתיקה.למה הוא קרוב? מדוע הוא נחשב במיקום טוב? מה יש ליד? כי בכל זאת אני רואה שיש לו ציון גבוה גם מבחינת מיקום וגם מבחינת המלון.
תודה
-
Mamaison Residence מלון דירות.מיקום מעולה,הוא ממש בפינה,מעבר לכביש לרחוב Chmielna,רחוב עם חנויות,בתי קפה,ממנו צעד לעוד מתחם בתי קפה וחנויות,כמה דקות לקניון קטן וחמוד מאוד עם שפע חנויות וסופר לא ענק של קארפור.ממש.3 דקות לרחוב נובי סוויט ממנו לכיכר העיר העתיקה.נובי סוויט עם שפה בתי קפה,חנויות,בימי ראשון הופך ךהיות מדרחוב.זה רחוב שטיילנו בו כל ערב..בפינה אפשר לעלות עם אוטובוס 116/180 שמגיע למקומות עניין רבים בעיר.לפארקים הגדולים של קרוליבסקי לז’נקי וארמון וילנוב.עוצר לאורך רחוב נובי סוויט,ביום ראשון עובר ברחוב מעל.אם הייתי חוזרת לעיר,ללא ספק הייתי בוחרת את האזור הנ”ל .סניף קארמלו-2 דקות מהבניין.ממליצה מאוד לעצור ולעמוד בתור מול דוכן המאפיה Cukiernia Pawłowicz, Chmielna לא סתם יש שם תור..
-
-
-
אלון, ממיסון ממש לא רחוק מהעיר העתיקה, מספר דקות הליכה