קודם כל חלאס עם המוזיאון היהודי
זה עניין של טעם ולדעתי ויכוח מיותר כל אחד שיתרשם איך שהוא מוצא לנכון, אוקיי פיספסתי , זאת ההתרשמות שלי מהמוזיאון היהודי.
נכון, בלא מעט פינות בעיר ישנם תזכורות למה שהיה והגרמנים לא עושים רושם של התעלמות או מנסים לשכוח. היה חסר לי מוזיאון או כל מקום אחר שימחיש איך העם הגרמני רואה את מה שעשה לעם שלנו באותה מלחמה, משהו דמוי יד ושם אבל במדינה זרה.
המתבגרים שלי הם בנים, הם אהבו מאד את אזור אלכסנדרפלאץ, וכמובן את כל אזור קודאם, חנויות הנעלה – ספורט מבחר גדול יותר ומחירים נוחים יותר, קניון ברלין LP12 לדעתי מומלץ ביותר, הם נתפסו על מסעדת ההמבורגרים בקומה העליונה, האקשר מרקט ממש כיף בערב, יש שם את המסעדה Weihenstephaner, למי שאוהב אוכל מקומי, במקרה שלי אוהבים חנויות טכנולוגיה אז לא חסרות כאלה, מוזיאון פרגמון מומלץ מאד למרות השיפוץ.
שוב, רובנו גברים במשפחה אז המבורגרים זה סוג של תחביב, ישנם לא מעט המלצות, רשת BLOCK HOUSE בשרית אמריקאית מומלצת, ממליץ על רכישה כרטיס שבועי או עפ”י מספר הימים שתשהו בעיר כבר בשדה התעופה (במקרה שזה שונפלד) לגשת לעמדה מידע לתייר מצד ימין מיד כשעוברים את מקבלי הפנים, לא לשכוח להחתים את הכרטיסים . חנות אדידס NEO בקניון alexa היא סוג של אאוטלט קטן אם יש מזל מוצאים פריטים ממש ממש זול.
מה עוד?![]()