ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים
    1. דף הבית
    2. meravshe
    • פרופיל
    • עוקב אחרי 0
    • עוקבים 1
    • נושאים 1
    • פוסטים 310
    • הגבוה ביותר 120
    • קבוצות 0

meravshe

@meravshe

208
    מוניטין
    168
    צפיות בפרופיל
    310
    פוסטים
    1
    עוקבים
    0
    עוקב אחרי
    הצטרף ב- התחבר לאחרונה
    מיקום 2761356 גיל 56

meravshe הפסק לעקוב עקוב

הפוסטים הטובים ביותר שנוצרו על ידי meravshe

• חזרנו מיוון

חזרנו אתמול מיוון. 

היה כיף, היה חםם. 

טסנו בטיסת אל על הלוך ושוב והיה מצוין. הטיסה הלוך יצאה לפני הזמן והמטוס היה בתפוסת 70% בלבד ובחזור יצאנו בול בזמן ונחתנו כרבע שעה לפני הזמן.

כל ענין הבדיקות בנתב”ג הלך מהר מאד – מאד מתוקתק ומסודר. התוצאות הגיעו היום בבוקר.

הגענו מסודרים לשדה אצלנו עם כל הטופסולוגיה שצריך להראות בטלפון כך שלא התעכבנו הרבה והגענו לאזור הדיוטי פרי מהר יחסית. אני תמיד מעדיפה להקדים ולשבת לנוח ולשתות משהו מאשר להילחץ סתם. ביוון הראיתי את טופס הPLF לבחור שבדק אותו בחטף – נראה לי שהתקשה לקרא מהטלפון –  וזהו.

בחזור בשדה התעופה באתונה הראינו את תוצאות בדיקת הPCR –מזה הייתי לחוצה מכיוון שכדי לפתוח את קובץ הPDF של התוצאות צריך להקליד קוד ואנחנו 3 אבל גם זה עבר בשלום+ טופס כניסה לארץ.

למעלה – תמונה טיפוסית בגלקסידי – כפר מקסים ביופיו לחופי מפרץ קורינתוס.

עוד אחת – 

פורסם בפורום אירופה
      meravshe
      meravshe
    • RE: לונדון-היעד המחוסן -קיץ 2021-הבירה האירופאיית נפתחת-עדכונים !

@דוקטור-דו-ליטל

אני שוב מזכירה שלא כולנו גרים ליד שדה התעופה ולכן עבורי בדיקה תעלה  כ300 שקל לאדם ואנחנו נהיה שלושה. כבר 900 שקלים. אחר כך בבריטניה בדיקה כשמגיעים ובדיקה לפני שטסים זה מעל 2000 שקלים לשלושה. כלאמר משהו כמו 3000 – 3500 רק הבדיקות. די יקר הייתי אומרת. לי אין עץ כסף בחצר (לימון כן , כסף לא..) ולכן תוספת כזו היא משמעותית. מי שזה זניח בשבילו שיהיה לו לבריאות..

פורסם בפורום אירופה
      meravshe
      meravshe
    • RE: מחיר השכרת רכב כפול מלפני שנתיים
      ושוב חוזר הניגון….
      פורסם בפורום אירופה
      meravshe
      meravshe
    • RE: פוסט על צרמט, שוויץ

תודה על הפוסט המעניין והאינפורמטיבי!!

רציתי להוסיף אפשרות נוספת לגבי צרמט – לפני מספר שנים עשינו טיול רכבות בשוויץ שהיה מופלא ונהדר. כל הטיול היה באמצעות רכבות בלבד וזה היה כיף גדול. נחתנו בג’נבה ולמחרת לקחנו רכבת לצרמט המקסימה. רכבת רגילה אך הנופים שראינו בדרך היו מופלאים. תענוג. ישנו בצרמט במלון מקסים ברחוב הראשי והתרשמנו ממנה לטובה. נהנינו להסתובב בעיר שאין בה רכבים.  אוירה  מיוחדת. למחרת לקחנו מתחנת הרכבת של העיירה את הרכבת הפנורמית הראשונה של הטיול – הגליישר אקספרס, עד לCHOR. נסיעה קצרצרה של 7 שעות בנופים מטריפים. מומלץ בחום. 

פורסם בפורום אירופה
      meravshe
      meravshe
    • RE: יש ריח של קיץ, ים, חופים,צוקים,שיט-שרשור שבת

אגם בלאה, רומניה

פורסם בפורום אירופה
      meravshe
      meravshe
    • RE: גגות!

מראה מגג המצודה בהימבך שבשמורת אייפל גרמניה

הנוף מהעיר העתיקה בסיגישוארה רומניה

מכיוון אחר..

הכפר ליאונידיו בפלופונס, יוון

עיר הקודש 

מזרח הפלופונס יוון

פורסם בפורום אירופה
      meravshe
      meravshe
    • RE: תנאי כניסה ומצב חיסונים

@Roco

שוב אותו פזמון – המדינה עושה הכל כדי לטרטר וכו” – אתה לא מבין שבדיקות עולות כסף? חומרים, עובדי מעבדה. אין שום סיבה שכולנו נממן בדיקות עבור מותרות. למה שזה יהיה בחינם אני לא מבינה??  זו לא בדיקה עבור אנשים חולים או חשודים כחולים.  למה כל דבר נראה כמגמתי, שלילי. באמת לא מצליחה להבין את קו המחשבה הזה.

במדינות אחרות זה אחרת? המדינה משלמת? אשמח לשמוע.

פורסם בפורום אירופה
      meravshe
      meravshe
    • RE: חזרנו מיוון

@meravshe

למי שחושש מנסיעה ליוון בקיץ – היינו לפני 4 שנים ביולי ולא היה ככה חם כמו עכשיו, כלאמר טיילנו והסתובבנו היכן שרצינו בלי לחשוש מהחום.

כעת היה חם מאד, בסביבות 35 – 39 מעלות רוב הזמן וזה די הקשה לטייל. אז פשוט בנינו את הטיולים שלנו בצורה קצת שונה. בין 12 בצהריים עד נניח 5 או 6 בערב לא היה מה לדבר על הסתובבות בחוץ, ואלו השעות שבהן אכלנו בטברנות או נחנו לנו במזגן עם כוס קפה.

קיווינו שכאשר נגיע לשמורת צומרקה בהרים יהיה פחות חם והאמת שהטמפרטורות היו מעט יותר נמוכות.  באחד הימים החלטנו ללכת במסלול מומלץ ויחסית קצר, שמתחיל ממש ליד הריזורט בו שהינו, למקום שנקרא Captain's Bath. ההליכה בחלקה בירידה מוצלת, אך חלק מהמסלול היה תחת שמש קופחת. חזרנו לחדר מעולפים מהחום ורטובים מזיעה.

למחרת בצהריים השתנה מזג האויר וירד גשם זלעפות במשך כמה שעות. יצאנו בערב לטברנה מקפצים בין השלוליות עם כפכפים ולבושים בסווטשרטים. היה קריררר..

כך שקיבלנו גיוון 😎.

פורסם בפורום אירופה
      meravshe
      meravshe
    • RE: חוגגים חירות בהר הנגב – חופשת קורונה

@pninit1234

תודה על סיפור הטיול! נהניתי לקרא ולהזדהות😎. אנחנו היינו באותו איזור בחלק מהימים שאתם הייתם, רק שאנו לנו בצימר נהדר במדרשת בן גוריון. גם אנחנו ביקרנו במצפה רמון ואכלנו במסעדת “החבית”, ולצערינו מאפיית לשה היתה סגורה 😥, בעיקר לצערה של בתי.

בילינו בוקר נהדר במתחם הצריף של בן גוריון – הרבה פעילויות מעניינות והרבה מידע מרתק. מומלץ בחום.

מוסיפה כמה תמונות מעין עובדת:

פורסם בפורום טיולי משפחות
      meravshe
      meravshe
    • RE: יש ריח של קיץ, ים, חופים,צוקים,שיט-שרשור שבת

אנסי, צרפת

פורסם בפורום אירופה
      meravshe
      meravshe

פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי meravshe

• RE: חיסון שלישי וכניסה לאירופה.

@Vadim3238398

כדי להיכנס למדינות באירופה ואולי בעוד מדינות אתה צריך תעודת קורונה מעודכנת עם QR שמסונכרן עם אירופה וזה יהיה זמין רק החל מה6 לאוקטובר או אחרי. התו הירוק הוא רק לארץ למיטב הבנתי. ברגע שתיהיה לך התעודה המעודכנת תוכל להיכנס למדינות אחרות ולכל מקום שם  הדורש קריאת הקוד כמו מסעדות מוזיאונים ועוד.

פורסם בפורום אירופה
      meravshe
      meravshe
    • RE: עזרה עם בחירת היעד בנובמבר?

קודם כל, אתה בפורום הלא נכון.. אתה שואל לגבי מדינות באירופה אני מבינה. מציעה לשאול בפורום אירופה.

שנית, אם מציק לך עניין הבדיקה לפני הטיסה, אחריה והמחירים, סע לברלין בלי היסוס. לגבי אוירת הכריסטמס, השווקים מתחילים לפעול ברובם רק מאמצע נובמבר או סוף נובמבר (צריך לבדוק).

המחיר  הבסיסי באיזיג’ט כבר לא כולל טרולי. אם תשלם על מקום ישיבה עם מרווח לרגליים תוכל לעלות עם טרולי, אחרת צריך לשלם בנוסף על טרולי או מזוודה.

פורסם בפורום צפון אמריקה
      meravshe
      meravshe
    • RE: פורטוגל - מה נסגר בסוף

@imeshy2

אני בטוחה שתהנה גם הפעם ואנחנו נזכה לסיפור נחמד...

פורסם בפורום אירופה
      meravshe
      meravshe
    • RE: מתי מתחילים שווקי הכריסמס בפריז?

@מטייל_4146502

הי

אני הסתכלתי באתר הזה והרבה מהשווקים נפתחים רק באמצע דצמבר.. השאר אכן כתוב סוף נובמבר ..לא בטוח שתצליחי לראות שווקים בזמן שתיהי שם. אולי בחודש הקרוב יעדכנו תאריכים יותר מדוייקים. בהצלחה!

פורסם בפורום אירופה
      meravshe
      meravshe
    • RE: עדכון לטסים לאיטליה נכון ל-30/9/21

@Hanan888

תודה על המידע. מתכננים נסיעה לאיזור המדהים הזה באפריל  – הכוונה להגיע עד אחרי לצ’ה והאזור. כבר היינו בחלק מהדרום לפני מספר שנים ועכשיו רוצים דרומה יותר. מחכה לסיפור הטיול.

פורסם בפורום אירופה
      meravshe
      meravshe
    • RE: חופשה בדצמבר

@נעמי10

ואנחנו היינו בבודפשט בדצמבר 2019 והיה מזג אויר שמשי כל יום ללא גשם וללא שלג.. לך תדע, אבל עיר נפלאה בזמן הכריסטמס ובכלל.

פורסם בפורום אירופה
      meravshe
      meravshe
    • RE: עזרה בתכנון טיול 10 ימים לבודפשט-וינה-פראג בחודש דצמבר

@imeshy2

מסכימה לגמרי – 2 זה בהחלט יתאים ל – 10 ימים.

פורסם בפורום אירופה
      meravshe
      meravshe
    • RE: עזרה בתכנון טיול 10 ימים לבודפשט-וינה-פראג בחודש דצמבר

@Matanst

ממליצה לך (וכמוני אני מניחה גם אחרים וזה נידון כאן כבר הרבה בפורום) על וינה כיעד  עיקרי לחוות את הכריסטמס, ואחריו בודפשט ואחריה פראג. סע לוינה ולא תתחרט וכמובן אין צורך ברכב. הייתי גם בוינה וגם בבודפשט. בבודפשט יש הרבה מקומות מיוחדים לבילויים שהם לא שווקי כריסטמס, במיוחד ברובע היהודי.

פורסם בפורום אירופה
      meravshe
      meravshe
    • RE: טיול משפחתי בפסח

@עמיחי13

מסכימה עם עמיחי – אפריל הוא ה – תקופה לטייל בדרום איטליה, יוון, דרום ספרד, דרום צרפת . בעיני החודש הכי יפה לטייל בו. אני עצמי מתכננת טיול לדרומה מרומא – להגיע ממש עד העקב של המגף. הפריחה בשיאה, המים זורמים בנחלים ומפלים  ומזג האויר נפלא. 

פורסם בפורום טיולי משפחות
      meravshe
      meravshe
    • RE: בדיקות קורונה בקופנהגן

@maayan_21

הי

תבדקי באתר הזה

פורסם בפורום אירופה
      meravshe
      meravshe