טיול ראשון להודו
-
הבעיה היא לא חוסר היכולת להציע לך מקומות.
הבעיה שלך היא להתאים חודש ימים או משהו כזה לתקופת השנה.
כשהייתי צעיר ממך יצאתי להודו לחצי שנה. תמרנתי את המסלול לפי מזג האויר. כשהתחמם הייתי בצפון. כשהתקרר ירדתי לפליינס,
כשהתקרר עוד יותר – רג’סטאן וכך הלאה.
כשהייתי בגילך (לא מזמן) טיילנו 3 חודשים. ידעתי מה אני רוצה לראות ויצאתי בעונה המתאימה.
יש כאן מומחים גדולים ממני טיילו עשרות פעמים. תבוא עם שניים שלושה מסלולים שאתה חושב שיעניינו אותך ונמשיך משם.
-
פסטיבל הגמלים הוא בנובמבר ובפושקר.
-
קו המחשבה שלי הינה כשלך רק הפוך אני התכוונתי שיציעו מקומות ספציפיים שאחר כך אקרא עליהם ואבדוק את מידת ההתאמה שלהם אלי כפי שמישהו הציע את אזור ההימלייה וכרגע פחות התחברתי לזה בגלל הנסיון בגובה של 5000 מטר שהייתי בפרו והנשימה בגובה זה אינה קלה.
-
על זה נאמר – הפוך, גוטה, הפוך.
מנסיון – לא תצא מההצעות הטובות, באמת טובות ומלאות רצון טוב, של כולנו.
-
תודה
-
טיילתי לראשונה בהודו לפני 37 שנה
יוצא בפסח לסיבוב שישי.
ממש בגילך.
מטייל בול אותו דבר בכל הטיולים שום דבר לא השתנה.
הפוך גוטה הפוך, ב 67 צריך להמשיך להתפרע

ננוח אתה יודע איפה

-
כעת אתה מסקרן אותי האם הודו כל כך מפתה שאתה נמשך לנסוע לשם בפעם השישית. בימים אלה התחלתי לקרוא על הודו במסע אחר (לא יודע האם מותר להזכיר כאן אתרים אחרים) ישנם באתר זה 143 כתבות על הודו. ואני כרגע נמצא בקריאת הכתבה ה-75 בתחילה מאד התלהבתי מהודו אבל ככל שאני קורא עוד ועוד ההתלהבות הולכת ודועכת. וכבר עכשיו מתחילות התלבטיות האם להמשיך ולהתעניין לגבי טיול להודו. אשמח לשמוע ממה הנך מתלהב ממדינה זו.
תודה
-
אני עוקב מתחילת הפוסט ומתלבט אם להתערב , בחרתי שכן בעיקר בשל המשפטים האחרונים שלך. אני ממליץ לך להפסיק לקרוא כלכך הרבה פוסטים וכתבות ופשוט לנסוע. כפי שהמליצו לך גולני ורוני תתחשב בעונות והתאמתם לאיזור וזהו. וכן ידידי .... הודו שווה הגעה שישית ושביעית וגם הרבה יותר מכל ,הודו ענקית , מאוד שונה ובכלל הודו היא הכי הכי ..…
אם תגיע ביולי אוגוסט תזמין ואל תחשוש טיסה ללאדק. תנחתו בלה , קחו כדורים לגובה לפי הנחיית רופא , תתרגלו כמה ימים ותמשיכו לטייל במקום הכל כך מדהים הזה.
כשתחזור תעדכן אותנו מתי מתכננים לנסוע שוב
ולאיזה איזור כי צריך למהר..…תהנו.
-
תודה שכנעת אותי
-
מוטי .א צודק לגמרי.
אם יש משהו שאי אפשר להסביר זו הודו. וגם אי אפשר להשאר אדיש אליה. או שתברח אחרי שלושה ימים. או שתתאהב לנצח.
מציע לך להחליט מה תרצה לטעום בסיבוב הראשון.
את הודו ההררית (לא חייבים גובה 4000-5000)
הודו המדברית
הודו הטרופית
וכו.…
לפי זה להתאים את העונה
אגב , בהתחשב בגילי המתקדם רק פעם שישית זה סוג של פאדיחה,,(מתנצל
) -
מוטי יקר היי,
מה שלומך ?הודו היא לא הווואי ולא אירופה

( המלצתי לך בעבר באריכות על מסלולים באזורים אלה ).
קרא גם כאן מתוך אתר למטיילהודו- גם לצעירים בני 50+ - חלק א'
הודו- גם לצעירים בני 50+ - חלק ב'
מקווה מאוד, שהפעם, לאחר שתחזור מהטיול בהודו, תשתף אותנו בחוויות ובתובנות.
תהנה !
-
יהודה תודה הארת את עיני רק לאחר שציינת את 2 הכתבות באתר למטייל שמי לב שישנם 600 כתבות בעניין הודו באתר ואתחיל לקרוא אותם. יהודה כנראה שאינך עוקב אחרי הבלוגים שלי !!! מכיוון שאחרי כל טיול אני רושם בלוג באתר ובוודאי שאם אטייל בהודו תוכל לקרוא את הבלוג שלי ואת רשמי
-
היינו בצפון הודו כחודש עם נהג עם רכב.
לטעמי היינו צריכים לוותר על חלק מהדברים והתעמק יותר בכל מקום.
-
כיצד ארגנתם את זה דרך סוכן מקומי או דרך סוכן בהודו. והאם הוא גם המליץ לכם על מקומות הביקור ומספר ימי השהייה בכל מקום.
תודה
-
מוטי שלום,
צרף בבקשה לינקים לטיולים שערכת בהוואי + לשייט באירופה.
תודה,
תהנה ! -
@doitchmoti אמר:
כיצד ארגנתם את זה דרך סוכן מקומי או דרך סוכן בהודו. והאם הוא גם המליץ לכם על מקומות הביקור ומספר ימי השהייה בכל מקום.
תודה
ארגנו דרך חברה בארץ אבל ניתן גם ישירות מול סוכן בהודו. לי היה יותר נח להתנהל מול סוכן בעברית. יכול להיות ששילמתי קצת יותר.
בדקנו היטב את המסלול ובחלק מהמקומות אנחנו בחרנו את המלונות. בסוף למרות כל ההתכתבויות עדין היה עמוס מידי….
-
כנס לבלוגים תכתוב שם משתמש doitchmoti ושם תמצא את כל הבלוגים שכתבתי לא רק להוואי והשייט באירופה
תודה
-
יפה שוב תודה
במידה וניתן לחשוף את שם הסוכן אשמח לקבל את פרטיו במיוחד כאשר נהניתם מהטיול. האם הינו מומחה לאזור הודו או שאתם נתתם לו רשימת מקומות והוא ערך לכם את המסלול.
-
-
שלחתי לך הודעה אישית