שמורת פנטאנאל בברזיל
-
אנחנו זוג מבוגר, מתכננים סיור של 3-4 ימים בשמורת פנטאנאל במסגרת טיול בברזיל ב-2020.
שאלותי:
האם יש למישהו המלצה על חברה מקומית טובה המארגנת סיורים כאלה?
מה רמת הלודג’ים בסיור? חדרים עם שירותים צמודים? מיזוג?
מה העונה המומלצת?
תודה,
גדי
-
הי גדי
מזמינה אותך לפנות לרודריגו מדבר עברית (ולא קורא וכותב), לכן אפשר לשלוח לו הודעות ווטאפ קוליות
הטלפון שלו 556796954722+
הוא עובד עם לוד’ג מקסים שנקרא פאוסדה סנטה קלרה. החדרים בסיסים, אבל עם מקלחת ושירותים צמודים.
השירות שלו מצויין, ומאד נהננו מהפאוסדה
לגבי התקופה: אני יודעת שהתקופה שנחשבת לטובה היא התקופה של הקיץ אצלינו עד סוף אוקטובר.
אני לא יכולתי להגיע בתקופה הזו והגעתי בסוף ינואר, שזה תקופת ההצפות, אני חושבת שלמראה ההצפות יש יופי יוצא מן הכלל. היו לנו ימים יפיפים וראינו עושר גדול ציפורים ובעלי חיים.
תהנו ותמסור דש לרודריגו המקסים
-
-
-
ומה שמך שאמסור לו ד”ש?
-
רוית מטרסו
-
היי רוית,
מסרתי ד”ש לרודריגו

רציתי להבין, מה בדיוק חלקו של רודריגו בסיורים בפנטאנאל? הוא רק בעל הלודג’? מי מארגן את הסיורים? חברה מקומית?
אני שואל כי אני בקשר גם עם חברה מקומית (Pantanal Nature), והם דואגים להכל, סיורים, לינה, ארוחות, איסוף והחזרה מהעיר או מנמל התעופה, והמחירים שלהם באותו סדר גודל של המחיר של רודריגו.
אז מה בעצם הערך המוסף בארגון העסקה עם רודריגו?
תודה,
גדי
-
רודריגו הוא סוכן. כנראה בדיוק כמו הסוכן השני. הוא סוגר חבילה של הלוד’ג עם ההעברות
מי שעושה את כל האירוח, הסיורים זה החווה של סנטה קלרה והמדריכים שלהם.
רודריגו חי בעיר הגדולה הסמוכה הניקראת קמפו גרנדה, שממנה נקודת היציאה. הוא יחכה לך שתגיעאליה בשדה התעופה/תחנה מרכזית יקח אותך לבית שלו שיש לו שם גם הוסטל, ויארח אותך בנדיבות (אצלינו זה היה ארוחת בוקר מושקעת) הוא ידאג להסעה שתקח אותכם לנקודה שוממת בשום מקום, שמשם מגיע לאסוף אותכם הרכב של סנטה קלרה. אותו הדבר בחזרה.
שים לב: לסנטה קלרה יש 3 דרגות אירוח
חדרים פרטים עם מקלחת שירותים כולל מזגן – בדרגה מאוד בסיסית
דורמס משותפים
קמפינג
-
סבבה, כמו שאומר רודריגו. תודה!