ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

מיאמי בחודש ספטמבר.

פורום צפון אמריקה
    מיאמי פלורידה
    3
    4
    870
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • Nimrod951
      Nimrod951 נערך לאחרונה על ידי

היי, יש לי שאלה.. אני וחברה שלי סגרנו טיסה מה28.8 עד ה25.9.

נוחתים בלוס אנגלס וחוזרים מניו יורק.

יש לנו 10 ימים במיאמי כולל הפלגה של 4 ימים, עכשיו הבנו שזאת תקופה קצת בעייתית בגלל המזג האוויר, אמרו לנו שבתקופה הזאת יש מלא הוריקנים בעיקר בפלורידה.

אז אנחנו מתלבטים האם גם לסגור את ההפלגה חצי שנה מראש או לחכות עד חודש אוגוסט? 

או שאולי כדאי  לוותר על מיאמי ולהוסיף יעד אחר במקום? 

מישהו היה בתקופה הזאת ויכול להמליץ לנו מה לעשות? רק מציין שטיסות פנימיות עדיין לא סגרנו. 

תודה רבה לכולם.

matan_v karnielr 2 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • matan_v
        matan_v @Nimrod951 נערך לאחרונה על ידי

@Nimrod951

היי

לפני שנה וחצי עשינו מסלול דומה באותם תאריכים

שהינו במיאמי בשבוע וחצי האחרונים של אוגוסט

היינו בעיר 3 ימים ויצאנו להפלגה ל7 לילות בזמן שהיינו בעיר היה יום אחד עם גשם ממש חזק ברמה שכל מאימי ביץ מוצפת אבל גם הוא נגמר אחרי בערך 40 דק והשמש יצאה כאילו כלום לא קרה 

בזמן ההפלגה בקריביים לא היה בכלל גשם היה מזג אוויר מעולה אבל באותו יום שירדנו מההפלגה וטסנו לוגאס הוריקן אירמה הגיע למיאמי אחרי כמה שעות.

זה בעיקר עיניין של מזל. “היתרון” של הוריקנים זה שאפשר לחזות אותם זמן רב יחסית מראש דבר שנותן זמן טוב יחסית להתכונן . גם חברות הספנות משנות מסלולים ואף מבטלות שייט לפי מסלול ההוריקן

אני יכול לתת לך טיפ קטן שזה משהו שעשיתי באותו הזמן, את טיסות הפנים אל תסגור כחבילה אחת גם אם זה יצא יותר יקר תסגור כל טיסה בנפרד הסיבה לזה היא שברגע שלא מגיעים לטיסה אחת שאר המסלול מתבטל ככה שאם יש לך טיסת פנים למיאמי וברגע האחרון לא תרצו לטוס במידה ויש לך עוד טיסת אני מניח לניו יורק הכרטיס שלך מבוטל כי לא הגעת לטיסה הראשונה (לא רוצה להטעות אבל זה הנוהל בדלתא איירליינס ובאמריקן איירליינס לגבי השאר אני לא בטוח)

תהנו

Nimrod951 תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
        • Nimrod951
          Nimrod951 @matan_v נערך לאחרונה על ידי

@matan_v

היי קודם כל תודה רבה על התגובה.. ככה נעשה נקנה את הטיסות פנים כבר שם, וגם את ההפלגה.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
          • karnielr
            karnielr @Nimrod951 נערך לאחרונה על ידי

@Nimrod951

באופן כללי מיאמי היא לא העיר הכי מעניינת או יפה בארה"ב ולא "שווה" 6 ימים.  אם אתם כבר נמצאים בקליפורניה כדאי לטייל שם באזור כמה שיותר. 

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
            • 1 / 1
            • פוסט ראשון
              פוסט אחרון