אוסטריה בפעם השלישית... מה עכשיו?
-
תלוי מה אתם בוחרים כמוקדי הטיול שלכם.
משם נגזרת הלינה.
לדוגמה אם אתם רוצים לטייל בעמק אוצטל ושטוביאטל במערב טירול
כדאי ללון בחלק הצפוני של העמקים בקרבת 12A.
-
אין טעם לבחור מקום בלי שתבינו מה יש בכל אזור. אין טעם להתמקם שרירותית בטירול סתם בגלל שזה טירול ולא זלצבורגלנד. את הרוב המוחלט של המידע תמצאו באתרים המקומים ולא בספרים. כם בפורום טיולי משפחות תמצאו דיונים מפורטים על אוסטריה ובפרט בפורום טיולי משפחות. במערב זלצבורגלנד אזור הגרוסגלוקנר נופים מדהימים והמון אטרקציות והאזור קרוב יותר לוינה מאשר טירול.
בהרכב שלכם הייתי מטייל במערב זלצבורגלנד ומשאיר את טירול לטיול שבו תנחתו קרוב יותר. למשל במינכן.
-
חשבתי שתחליטו על טירול עם טיסה נוספת או נסיעה ברכבת, ואז יכול להיות לזה הגיון מסוים. לטוס לוינה כדי לטייל במערב טירול גורם לכם להתפזר, לנסוע המון, להחליף מקומות לינה, והתוצאה היא שזה כבר פחות חופשה ויותר מסע כומתה. נכון, למערב טירול יש פוטנציאל נוף מקסימלי, אבל באמת שזה לא שווה את זה, והילדים עדיין קטנים. יכולה להיות פעם רביעית עם טיסה למינכן.
אני ממליצה לכם לוותר על מערב טירול. חוזרת שוב ומציעה את אזור הדכשטיין הדרומי בשילוב עם אזור האגמים. אם אתם מתעקשים אז אפשר למשוך גם יותר מערבה לכיוון מיטרסיל, אבל לא הייתי מציעה משהו יותר מערבי מזה.
-
-
למה לא תנסו כולכם לטייל בפינלנד בקיץ הבא? אנחנו מבלים בפינלנד ובמיחד ב צפון כלומר לפלנדכמעט כל קיץ ושוהים שם חודש ימים. אף פעם לא סבלנו מהחום שם ולמי שאוהב טיולים בטבע, הארץ מרושתת בשמורות טבע ומסלולי טיולים מסומנים והכל בחינם. ניתן לשכור בקתות מרווחות ומצוידות בכל טוב על שפת אגם בסכומים מגוחכים ולשהות שבוע בכל מקום. -
אשמח לדוגמאות לבקתות שאתה מזכיר.האם כתבת במקרה בלוג או סיכום טיול כזה שעשית?
באופן כללי, האם פינלנד לא יקרה לתיירים?