שבוע באיסלנד לזוג- מעגלי?
-
שלום כולם
מתכננים נסיעה ביוני לאיסלנד (ללא הילדים) אנחנו זוג , מטיילים ותיקים ומנוסים וניתן להגיד שהקצב שלנו מהיר .
אנחנו לא מורחים את הבקרים ובדרך כלל בשעה שבע בבוקר אנחנו כבר באוטו כשהיום נגמר בעשר .
מצד אחד לא מעוניינים רק להגיע לנקודה לצלם ולהמשיך ומצד שני לא רוצים לפספס ובגלל שהילדים נשארים אין אפשרות ליותר משבוע.
אז האם בשבוע ניתן להקיף את האי?
מה הן אטרקציות החובה?
אוהבים הליכות אבל הפעם אין לנו את הזמן להקדיש לטיולי יום ארוכים.
התכנון הוא לטייל עם רכב קמפר שיש בו מיטה ומטבח אבל לא מקלחת.
אודה לעזרה מבעלי ניסיון.
-
שלום גם לך,
באופן אישי, לא הייתי נוסעת את כל כביש הטבעת בשבוע. אמנם זה אפשרי אבל כרוך בנסיעות ממושכות כל יום.
הייתי בוחרת אזור אחד ומתמקדת בו.
למשל-החלק הדרומי-מזרחי, כולל לגונת הקרחונים, צוק Dyrhólaey המיוחד עם פאפינים, המפלים Skógafoss ו Seljalandsfoss, ואפשר להספיק גם את טבעת הזהב אם אתם זריזים. מסלול כזה נותן טעימה יפה מאיסלנד, בלי נהיגות ממושכות כל יום.
אם בכל זאת מחליטים להקיף את האי-יש כאן הצעה למסלול, שצריך לקצץ קצת בהתאם לימים/לילות.
הערה לגבי הקמפר- כתבת מטבח -זה יותר מטבחון פצפון-כיור מיניאטורי וכירה אחת או שתיים. מקרר קטנטן גם.
בכל מקרה איסלנד ייחודית ומדהימה, תהנו.
-
אני הייתי מתמקדת בדרום האי, מרייקאוויק עד לגונת הקרחונים. זה בהחלט נותן טעימה מהמיטב של איסלנד.
אתרי חובה:
שלושת אתרי משולש הזהב, הלגונה הכחולה, לגונת הקרחונים, יש כמה מפלים מרשימים באזור כמו שנירית ציינה, החוף השחור.
מסלול הליכה מומלץ – העמק המעשן
אטרקציות אפשריות (לא חובה כולם): אופנועי שלג, הליכה על קרחון, ראפטינג, שיט בסירת מירוץ.
-
פוסט זה נמחק! -
טיילנו באיסלנד בקיץ האחרון ובילינו שם חודש ימים ועדיין לא ראינו הכל ונאלצנו לוותר על כמה מהמפלים המפורסמים. שבוע בשום אופן לא מספיק, אנחנו נהיננו מאד בצפון ובמרכז דווקא הדרום יותר מדי מתויר וממוסחר.