ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

עלות טיול קרוואנים

פורום צפון אמריקה
    ארצות הברית ארהב קרוואן
    5
    5
    596
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • שישו1
      שישו1 נערך לאחרונה על ידי

היי

מחפש מידע לגבי עלות טיול קרוואן  בארהב למשך 3- 4 חודשים בתקופה של יוני-אוגוסט /ספטמבר למשפחה של 6 נפשות.

תודה

אנשיםטובים ramiav1 4איציק 3 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • אנשיםטובים
        אנשיםטובים @שישו1 נערך לאחרונה על ידי

@שישו1

לא טיילתי בקראוון אבל קראתי סיפורים 🙂

טווח המחירים נובע ממה עושים, איפה מטיילים, מה הרמה של הטיול ועוד. אבל באופן גס ולטיול ארוך: 400-700 דולר ליום

אבל – טיילתם פעם בקראוון? קראוון זה אופי של טיול ולאו דווקא פתרון זול או פתרון לשומרי כשרות. אם לא טיילתם אף פעם בקראוון – לא הייתי הולך על טיל ראשון ארוך כלכך עם קראוון.

אם אתם מחפשים פתרון לנושא הכשרות – יש הרבה מלונות עם מטבחונים. ואפשר לקחת אתכם סט כלים קטן בדיוק כמו עם קראוון

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
        • ramiav1
          ramiav1 @שישו1 נערך לאחרונה על ידי

@שישו1

טיילתי בעבר עם קרוואן , כאשר נסענו כל המשפחה , 5 אנשים , לגבי חישובי העלות , העלות הכי כבדה זה שכירת הקרוואן , לשם דוגמא נכנסתי לאתר של בנדנה ובדקתי השכרת קראוון ל120 יום (4 חודשים) והמחיר נע מ-158 דולר ועד 200 דולר לפי גיל הקראוון , לקיחה בלוס אנג’לס .

אחרי עלות הקראוון יש את עלות הקמפינגים , יש כאלה חינמיים שאין שום אפשרות חיבור , ויש רשתות כמו KOA , ששם העלויות גבוהות , אבל מקבלים אתרי קמפינג ברמה עם בריכה , שרותים , ושרותי כביסה , ויש באמצע . לגבי הסעיף הזה אני לא מעודכן .

אוכל קונים בסופר ומכינים בקראוון , זול משמעותית ממסעדות , אני לא מכיר איך הרגלי התזונה שלכם , אצלנו הארוכות היו סירייל בבוקר וסירייל בערב .

דלק , אצלנו זו הייתה הוצאה , מנוע בנזין שצרך 4-5 ק”מ לליטר , 

לגבי האטרקציות אותו מחיר בכל סוג של טיול .

ובכלל זה טיול שונה לגמרי בקצב , באינטרקציה המשפחתית , ואצלנו זוכרים את הטיול לטובה , מאז נסעתי עוד פעמים רבות , אבל בדרך כלל בהרכב זוגי ולכן רכב + מלונות .

• 4איציק
            4איציק @שישו1 נערך לאחרונה על ידי

@שישו1

היי ישנה אפשרות נוספת כמו שאני עשיתי והיא לקנות קראוון שיכול לשמש אותך לטיולים נוספים,אני יוצא בעוד ארבעה ימים לטיול שני שלי לחודשיים ובזה אני מכסה את עלות הקראוון ,כל הטיולים הבאים הם למעשה בונוס,נכון שזה לא פשוט וצריך תעוזה לעשות זאת אז אם יש לך כזו צור איתי קשר ואעזור לך

sd_love_nature תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
            • sd_love_nature
              sd_love_nature @4איציק נערך לאחרונה על ידי

@4איציק

היי איציק,

נשמע כמו חלום!

האמת שחשבתי על זה לא פעם, אולי יום אחד זה עוד יקרה.

אפשר לשאול כיצד אתה מאחסן אוו  ומה עלות האחסון?

ומה עושים לגבי ביטוח? אתה עושה ביטוח לתקופה מוגבלת (רק לטיול) או שהוא מבוטח כל השנה?

ושאלה אחרונה – איפה קנית אותו והיכן אתה מאחסן?

בטיול הארוך האחרון שלי קניתי ואן גדול שהוסב לשינה ושימש אותנו בהנאה גדולה בטיול,

חשבתי בסיום הטיול לא למכור אותו ולשמור אותו לפעם הבאה, אבל בסוף הרעיון נפל מחוסר זמן להתעסק עם זה.

בדיעבד – אולי זו הייתה טעות : /

אשמח לשמוע עוד פרטים בנושא!

(ואולי כשתחזור מהטיול הנהדר שלך עכשיו, תוכל לכתוב פוסט עם הסבר על איך רוכשים קרוואן בארה״ב)

• 1 / 1
              • פוסט ראשון
                פוסט אחרון