קיבלתי פעם עצה מאד מועילה לגבי מה לקחת לטיול והיא”ארוז כל מה שאתה חושב שצריך ואז חצי מזה אחזר לארון “זה מאד מדויק
פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי 4איציק
-
RE: שאלות בנוגע למזוודות בטיול של כחודשפורסם בפורום צפון אמריקה
-
RE: עלות טיול קרוואניםפורסם בפורום צפון אמריקה
היי ישנה אפשרות נוספת כמו שאני עשיתי והיא לקנות קראוון שיכול לשמש אותך לטיולים נוספים,אני יוצא בעוד ארבעה ימים לטיול שני שלי לחודשיים ובזה אני מכסה את עלות הקראוון ,כל הטיולים הבאים הם למעשה בונוס,נכון שזה לא פשוט וצריך תעוזה לעשות זאת אז אם יש לך כזו צור איתי קשר ואעזור לך
-
RE: חודשיים בצפון קליפורניה ,אורגון,איידהו,ויוטהפורסם בפורום צפון אמריקה
היי שגב תודה רבה על התגובה ועל הצופרים השתמש בהם ואם יש לך דברים נוספים לאזור אשמח לקבל שוב תודה איציק
-
מוני תודה רבה על מה ששלחת הצלחתי ליצור קשר עם דורבן דיברנו והוא שלח לי חומר מהבלוג האישי שלו מאד מעניין וכן המון אינפורמציה וזה הכל בזכותך אז תודה רבה איציק
-
RE: מזוודה ברכבת מניו יורק לבוסטוןפורסם בפורום צפון אמריקה
דורבן שלום מוני מהנלהת הפורום שלח לי קישור שלך על הטיול שלך בילוסטון זה נראה מדהים בלשון המעטה מאחר ואני נוסע לשם בעוד חודש בערך יש לא מעט שאלות שהייתי רוצה לשאול אותך ,הנסיעה היא עם motorhome classe a יחסית ישן שנת 1997 האם יוכל לדעתך לעלות בדרך שן הדוב והאם הדרך תהיה פתוחה בסוף מאי תחילת יוני?אתה היית ביולי וזה היה סגור,אולי אפשר לדבר איתך בטלפון?אשמח לעצות נוספות ואלי ליעוצים גם עם זזה יהיה כרוך בתשלום אשמח לתשובה איציק 0508818981
-
RE: חוות דעת על מסלול בארה"ב - סולט-לייק, ילוסטון, גליישר, סיאטלפורסם בפורום צפון אמריקה
הטיול הוא לחודשיים ואהיה בילוסטון בתחילת החודש השני כלומר בערך 25/5-1/6 וגם אשמח לשמוע על קמפינגים למרות שהקראוןן שלי עצמאי לחלוטין
-
RE: חוות דעת על מסלול בארה"ב - סולט-לייק, ילוסטון, גליישר, סיאטלפורסם בפורום צפון אמריקה
היי רינת קארתי חלק מהבלוג שלך ונשמע מדהים יוצא בעוד חמישה ימים לטיול של חודשיים באזור הזה עם קראוון פרטי שלי אשמח לטיפים ביחוד על הילוסטון את יכולה גם להגיב במודעה שלי בפורום צפון אמריקה או אולי בטלפון?
-
RE: מדריך לסלוניקיפורסם בפורום נופש ביוון
חפש בהמלצות למדריכים בסלוניקי על מדריך בשם תאסוס כתבתי עליו ביקורת נהדרת לפני 3-4 שנים
-
תודה מוני על ההצעות שלך,אז לפי דעתך עדיף להיכנס לילוסטון בכניסה הצפונית מזרחית?האם יש הבדל בינה לבין הכניסה המערבית?האם אני יכול לנוע בתוך הילוסטון עם הקראוון וגם לישון בפנים?ולמה לפי דעתך צריך לשים דגש מיוחד שם?ואם יהיו לך הצעות נוספות יותר מאשמח לקבלן ושוב תודה
-
קצת רקע נוסע עם חבר שכבר טס היום לקליפורניה במטרה לקנות שם אופנוע שאותו אגרור עם הקראוון נגיע למקום מסוים משם נעשה טיולי כוכב עם האופנוע,האמת שיש לי הפרעות קשב וקצת קשה לי עם יותר מידי תכנונים והתוכנית היא יותר כללית, יודע לאיזה מקומות רוצה לנסוע ואספתי קצת מידע מד”ר גוגל ובגלל שאני לא תלוי בביתי מלון או אכסניות אז הכל פתוח וקויתי שאקבל פה יותר מידע מאנשים שהיו באזור על מקומות יפים ולא שיגרתיים שכדאי לראות ויאללה מי שיש מה לתרום מוזמן ותודה מראש איציק