ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים
    1. דף הבית
    2. 4איציק
    • פרופיל
    • עוקב אחרי 1
    • עוקבים 0
    • נושאים 1
    • פוסטים 21
    • הגבוה ביותר 0
    • קבוצות 0

4איציק

@4איציק

0
    מוניטין
    25
    צפיות בפרופיל
    21
    פוסטים
    0
    עוקבים
    1
    עוקב אחרי
    הצטרף ב- התחבר לאחרונה
    מיקום 3318641 גיל 56

4איציק הפסק לעקוב עקוב

פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי 4איציק

• RE: שאלות בנוגע למזוודות בטיול של כחודש

@GuyH

קיבלתי פעם עצה מאד מועילה לגבי מה לקחת לטיול והיא”ארוז כל מה שאתה חושב שצריך ואז חצי מזה אחזר לארון “זה מאד מדויק

פורסם בפורום צפון אמריקה
      4איציק
      4איציק
    • RE: עלות טיול קרוואנים

@שישו1

היי ישנה אפשרות נוספת כמו שאני עשיתי והיא לקנות קראוון שיכול לשמש אותך לטיולים נוספים,אני יוצא בעוד ארבעה ימים לטיול שני שלי לחודשיים ובזה אני מכסה את עלות הקראוון ,כל הטיולים הבאים הם למעשה בונוס,נכון שזה לא פשוט וצריך תעוזה לעשות זאת אז אם יש לך כזו צור איתי קשר ואעזור לך

פורסם בפורום צפון אמריקה
      4איציק
      4איציק
    • RE: חודשיים בצפון קליפורניה ,אורגון,איידהו,ויוטה

@segev17

היי שגב תודה רבה על התגובה ועל הצופרים השתמש בהם ואם יש לך דברים נוספים לאזור אשמח לקבל שוב תודה איציק

פורסם בפורום צפון אמריקה
      4איציק
      4איציק

@מוני

מוני תודה רבה על מה ששלחת הצלחתי ליצור קשר עם דורבן דיברנו והוא שלח לי חומר מהבלוג האישי שלו מאד מעניין וכן המון אינפורמציה וזה הכל בזכותך אז תודה רבה איציק

פורסם בפורום צפון אמריקה
      4איציק
      4איציק
    • RE: מזוודה ברכבת מניו יורק לבוסטון

@דורבן

דורבן שלום מוני מהנלהת הפורום שלח לי קישור שלך על הטיול שלך בילוסטון זה נראה מדהים בלשון המעטה מאחר ואני נוסע לשם בעוד חודש בערך יש לא מעט שאלות שהייתי רוצה לשאול אותך ,הנסיעה היא עם motorhome classe a יחסית ישן שנת 1997 האם יוכל לדעתך לעלות בדרך שן הדוב והאם הדרך תהיה פתוחה בסוף מאי תחילת יוני?אתה היית ביולי וזה היה סגור,אולי אפשר לדבר איתך בטלפון?אשמח לעצות נוספות ואלי ליעוצים גם עם זזה יהיה כרוך בתשלום אשמח לתשובה איציק 0508818981

פורסם בפורום צפון אמריקה
      4איציק
      4איציק
    • RE: חוות דעת על מסלול בארה"ב - סולט-לייק, ילוסטון, גליישר, סיאטל

@rinisco

הטיול הוא לחודשיים ואהיה בילוסטון בתחילת החודש השני כלומר בערך 25/5-1/6 וגם אשמח לשמוע על קמפינגים למרות שהקראוןן שלי עצמאי לחלוטין

פורסם בפורום צפון אמריקה
      4איציק
      4איציק
    • RE: חוות דעת על מסלול בארה"ב - סולט-לייק, ילוסטון, גליישר, סיאטל

@rinisco

היי רינת קארתי חלק מהבלוג שלך ונשמע מדהים יוצא בעוד חמישה ימים לטיול של חודשיים באזור הזה עם קראוון פרטי שלי אשמח לטיפים ביחוד על הילוסטון את יכולה גם להגיב במודעה שלי בפורום צפון אמריקה או אולי בטלפון?

פורסם בפורום צפון אמריקה
      4איציק
      4איציק
    • RE: מדריך לסלוניקי

@David_3597738

חפש בהמלצות למדריכים בסלוניקי על מדריך בשם תאסוס כתבתי עליו ביקורת נהדרת לפני 3-4 שנים

פורסם בפורום נופש ביוון
      4איציק
      4איציק

@מוני

תודה מוני על ההצעות שלך,אז לפי דעתך עדיף להיכנס לילוסטון בכניסה הצפונית מזרחית?האם יש הבדל בינה לבין הכניסה המערבית?האם אני  יכול לנוע בתוך הילוסטון עם הקראוון וגם לישון בפנים?ולמה לפי דעתך צריך לשים דגש מיוחד שם?ואם יהיו לך הצעות נוספות יותר מאשמח לקבלן ושוב תודה

פורסם בפורום צפון אמריקה
      4איציק
      4איציק

@4איציק

קצת רקע נוסע עם חבר שכבר טס היום לקליפורניה במטרה לקנות שם אופנוע שאותו אגרור עם הקראוון  נגיע למקום מסוים משם נעשה טיולי כוכב עם האופנוע,האמת שיש לי הפרעות קשב וקצת קשה לי עם יותר מידי תכנונים והתוכנית היא יותר כללית, יודע לאיזה מקומות רוצה לנסוע ואספתי קצת מידע מד”ר גוגל ובגלל שאני לא תלוי בביתי מלון או אכסניות אז הכל פתוח וקויתי שאקבל פה יותר מידע מאנשים שהיו באזור על מקומות יפים ולא שיגרתיים שכדאי לראות ויאללה מי שיש מה לתרום מוזמן ותודה מראש איציק

פורסם בפורום צפון אמריקה
      4איציק
      4איציק