חודשיים בצפון קליפורניה ,אורגון,איידהו,ויוטה
-
נוסע בעוד שמונה ימים לטיול של חודשיים שבמהלכו אהיה בצםון קליפורניה אורגון ,אידהו ויוטה רוצה לכלול את הילוסטון הטיול עם קראוון עצמאי לחלוטין,מבחינתי הכל פתוח ,יש לי תכנית מסויימת בראש אבל הייתי רוצה לשמוע רעיונות נוספים על מה ואיפה כדאי לטייל כאשר הפוקוס הוא על טבע ופחות אורבני אודה מראש לכל מי שיעלה רעיונות כלשהן תודה איציק -
אתה מוזמן לקרוא את סיכום הטיול שלי בצפון מערב ארה”ב בקיץ 2012: סיכום טיול לצפון מערב ארה"ב
הטיול הזה לא כלל את איזור הזמן mountain (כולל הפארקים ילוסטון וגרנד טטון, והפארקים של יוטה הכלולים בתכנית שלך). אוסיף כי אם אתה מתכנן לנסוע ממילא לאיידהו, אולי כדאי להגיע גם לפארק גליישר בגבול של מונטנה עם אלברטה. זה ביקור סביר רק אם יעשה בתקופת הקיץ. אינני יודע בדיוק מתי נפתח Logan Pass.
לגבי החלק של יוטה (המזרחית) וילוסטון, אתה מוזמן לקרוא סיכום טיול שלי באיזור הזמן Mountain מ- 2015: סיכום טיול לאיזור הזמן mountain
בטיול הזה לא הגעתי לחוף המערבי, אבל הוא כלל את הפארקים גליישר וילוסטון/גרנד טטון, כמו גם את הפארקים במזרח יוטה (קניונלנדס וארצ’ס).
-
@dhz אמר:
אתה מוזמן לקרוא את סיכום הטיול שלי בצפון מערב ארה”ב בקיץ 2012: סיכום טיול לצפון מערב ארה"ב
הטיול הזה לא כלל את איזור הזמן mountain (כולל הפארקים ילוסטון וגרנד טטון, והפארקים של יוטה הכלולים בתכנית שלך). אוסיף כי אם אתה מתכנן לנסוע ממילא לאיידהו, אולי כדאי להגיע גם לפארק גליישר בגבול של מונטנה עם אלברטה. זה ביקור סביר רק אם יעשה בתקופת הקיץ. אינני יודע בדיוק מתי נפתח Logan Pass.
לגבי החלק של יוטה (המזרחית) וילוסטון, אתה מוזמן לקרוא סיכום טיול שלי באיזור הזמן Mountain מ- 2015: סיכום טיול לאיזור הזמן mountain
בטיול הזה לא הגעתי לחוף המערבי, אבל הוא כלל את הפארקים גליישר וילוסטון/גרנד טטון, כמו גם את הפארקים במזרח יוטה (קניונלנדס וארצ’ס).
תודה על התגובה כבר הייתי בגליישר בטיול קודם ,הקרא את הקישורים ששלחת והדפיס אותם שיב תודה
-
@4איציק אמר:
נוסע בעוד שמונה ימים לטיול של חודשיים שבמהלכו אהיה בצםון קליפורניה אורגון ,אידהו ויוטה רוצה לכלול את הילוסטון הטיול עם קראוון עצמאי לחלוטין,מבחינתי הכל פתוח ,יש לי תכנית מסויימת בראש אבל הייתי רוצה לשמוע רעיונות נוספים על מה ואיפה כדאי לטייל כאשר הפוקוס הוא על טבע ופחות אורבני אודה מראש לכל מי שיעלה רעיונות כלשהן תודה איציק
נו
-
שלום איציק
מן הראוי שבכל זאת תפרסם את התכנית המסוימת שלך, שרק עליה
יוכלו החברים לרשום רעיונות נוספים, שלא יחזרו על מה שאתה מתכנן(ראה מה קרה להצעת הגולש DHZ)
ותחשוב על זה
מוני
-
תודה מוני על העצה אבל כוונתי היא כמו שכתבתי קודם שהכל פתוח ולא רוצה לנעול את המציעים במסלול מסוים,התכנון הוא בגדול בשלושת המדינות האלו אבל גם זה לא חצוב בסלע,אז כל מה ששווה לראות באזור הזה והוא לא שגרתי יתקבל בברכה
-
לדוגמה-
כביש 138 באורגון מ-rosburg מזרחה https://goo.gl/maps/gCR6uKrpZxPo5RnK8
עובר בקטע היותר מזרחי שלו בתוך אזור umpqua national forest על שפע מפלים שכמה
מהם קרובים לחניות הרכבים וכמה טיפה הליכה לא קשה.
https://www.oregonwaterfalls.net/roseburg.htm
http://www.oregon.com/attractions/falls-north-umpqua-river
מוני
-
היי מוני אני רואה שאתה עיקבי וגם מבין באזור אז אתן לך חלק מהמקומות שחשבתי ללכת אליהם ,הטיול נעשה בקראוון ששיך לי וחונה כרגע בסן ברנרדינו קליפורניה,יוצאים משם בכביש 1 לכוון סן פרנסיסקו יום אחד שם וממשיכים לאורך החוף לכוון הרמות של CLEARLAKE משם לקרייטר לק ולקולומביה ריבר ובדרך את THORS WELL ונפטון פארק וכן את שמורת מערות הנטיפים וכמה מקומות נוספים ואז מזרחה לאיידהו למספר מקומות כמו שמרת האינדינים שושון ומערות הקרח שם ודברים נוספים שזה מתוכנן לבערך חודש ימים אני וחבר ואז אוספים את בת זוגי שתצטרף לחודש נוסף,לאחר שתצטרף ניסע לילוסטון והסביבה כאשר לילוסטון מוקדש כשבוע בערך ומסיימים בסולט לייק סיטי שם נחנה את הקראוון עד לפעם הבאה,אשמח לטיפים אם יש לך ומקומות לא שיגרתיים תודה איציק
-
אשמח אם זה יכלול מסלולי הליכה גם
-
אם נלך לפי סדר הרישום שלך אז תוכל אחרי קרייטר לייק(לא בטוח שבמאי יהיה לך ביקור מושלם שם)
לעלות על ה-138 שהצעתי בדרכך ל-thors well ול-Neptune State park Scenic Viewpoint
ורק אחר כך לקולומביה גורג’
לא רואה כרגע היכן שמורת מערת הנטיפים ???היכן הם?
https://goo.gl/maps/myszB99nfwnx6N1k6
מוני
-
תודה מוני אם תחשוב על עוד כמה מקומות ראויים אשמח לשמוע ממך
-
תראה לאחר הקולומביה גורג’ אתה רושם שושון ומערת הקרח שהם בדרום איידהו
https://goo.gl/maps/2st6L3gTnYQTZPhc9
מכאן לילוסטון פחות מ-4 שעות ,ולכן לא ברור אם אפשר באידהו להציע לך למשוך לאי אילו נקודות בצפונה?
שורה תחתונה קשה בצורת ההתכתבות הזאת להוסיף לך מידעים ונשאר רק לאחל לכם
טיול מהנה .
מוני
מוני
-
מוני תוסיף הכל כי כתבתי לך מתומצת ואם מבחינתך אפשר לתקשר בצורה אחרת אז זו תתקבל בברכה וגם בתשלום תודה
-
אי אפשר לתקשר בצורה אחרת ,רק בפורום ,ואיך הגעת למילה תשלום
אני רחוק שנות אור מלהיות יועץ בתשלום.
בהמשך אוסיף יעדים צפוניים, תעשה עליהם גוגל ותראה אם שווה לך.
מוני
-
אם תוכל לכתוב כאן את התוכנית הכללית שלך, זה יוכל מאוד לעזור לגולשים אחרים. האזור שאתה מתכנן לטייל בו הוא נהדר, אבל קצת פחות מופיע כאן בפורום.
בנוסף, אם תפרט את התוכנית, המנוסים בגולשים יוכלו להציע מקומות שפיספסת.
לכן זה WIN-WIN
-
עוד שאלה שיש בה הרבה מן השאלתיות-
באיזה שלב(או במילים אחרות ,אחרי איזה אתר שרשמת) והיכן מתחברים עם בת הזוג?
מוני
-
שלום,
איזה כיף לכם טיול ארוך ומקיף
ועוד יותר כיף בקרוואן משלכם!
טיילתם כבר בצפון קליפורניה ואיזור החוף של אורגון?
פארק הרדווד מרהיב ומרשים, וחופי אורגון גם הם.
אין לי רעיון מיוחד איך לשלב אותם במסלול, אבל בגלל שאתם בקרוואן לא הייתי מוותרת על שילוב חופי אורגון – יש שם אתרי קמפינג (מדינתיים) ממש על החוף – פשוט חלום!
-
אוסף את בת זוגי משדה התעופה בוזמן שבמונטנה
-
עמית כיף לקבל תגובות כאלו כמו שקיבלתי באתר אשתדל לכתוב תכנית מפורטת אבל קצת לחוץ בגלל הנסיעה הקרובה 29/4 יתכן שלאחר שאחזור אספר פה באתר על כל הנסיעה
-
קצת רקע נוסע עם חבר שכבר טס היום לקליפורניה במטרה לקנות שם אופנוע שאותו אגרור עם הקראוון נגיע למקום מסוים משם נעשה טיולי כוכב עם האופנוע,האמת שיש לי הפרעות קשב וקצת קשה לי עם יותר מידי תכנונים והתוכנית היא יותר כללית, יודע לאיזה מקומות רוצה לנסוע ואספתי קצת מידע מד”ר גוגל ובגלל שאני לא תלוי בביתי מלון או אכסניות אז הכל פתוח וקויתי שאקבל פה יותר מידע מאנשים שהיו באזור על מקומות יפים ולא שיגרתיים שכדאי לראות ויאללה מי שיש מה לתרום מוזמן ותודה מראש איציק