אנגליה- השכרת רכב
-
שלום,
אני מברר כרגע לגבי השכרת רכב אוט’,ל-4 מבוגרים + 2 מזוודות, אני מתכנן להשכיר את הרכב מחברת אויס.
באויס הוצע לי רכב מקבוצת L(לדוגמא סיטרואן גרנד פיקסו), בעוד שראיתי באתר של אויס רכב מקבוצה J ( לדוגמא פג’ו 3008).
מה דעתכם? למישהו יש ניסיון עם משפחתיות מקבוצה J?
תודה
-
ככל שאני יודע בבריטניה הרכבים הגדולים ביותר שאוויס נותנים תחת קבוצה J הם סקודה אוקטביה או פורד מונדיאו (אוטומטיים), אבל כמובן שיש סיכוי מאוד גבוה שתקבלו רכב קטן יותר.
-
אנחנו שכרנו בקיץ הקודם באוויס מנצ’סטר רכב 5+2 וקיבלנו סיטרואן גרנד פיקסו. היו להם שם במלאי מספר גדול של רכבים מהדגם הזה.
-
@הדרקון-עם-קעקוע-הנערה
באתר של אויס בקבוצה J מראים פג’ו 3008, מבחינת גודל נראה מתאים.אני מבין שזה רק דוגמא לקבוצה, אני מבין שבאנגליה רוב הסיכויים שבקבוצה J הרכבים יהיו קטנים יותר מפג’ו 3008.
ל-4 אנשים גראן פיקסו לא גדול מדי? מצד אחד קבוצה J יכולה להיות צפוף מצד שני קבוצה L לא גדולה מדי?
-
אני סיפרתי מה אני יודע,
כשאני בדקתי פיג’ו 3008 בכלל לא היה בצי הרכב של אוויס בבריטניה, למרות שהם מציינים אותו כדוגמה.
מכיוון שאתה רוצה לתת לאוויס ישראל פרנסה נראה לי שבסדר גמור שאתה תשאל אותם שאלות, אתה יכול לשאול אותם כמה רכבי 3008 יש להם בפועל בתחנות ההשכרה בבריטניה.
מה הכי גרוע שיכול להיות? יגידו לך שלא מוכנים לענות?
מה הכי טוב? תקבל תשובה מוסמכת?
-
פוסט זה נמחק!