מחפש המלצה על גזיה מצוינת
-
שלום, אני מתכוון לטייל כ 8 חודשים בדרום אמריקה, אחרי כל קריאת המידע בפורום הגעתי למסקנה שאני הולך על גזיה (אחרי הדיון הארוך מה לקנות גזיה/בנזיניה/כוהליה) השאלה שנשארה היא איזה גזיה לקנות... אני צריך משהו טוב שיעבוד גם בגבהים של 5000 מטר (קראתי שאנשי -
זאת אני!צר לי ''לאכזב'' אותך אבל הגזיה הפשוטה שלי (של אמגזית) שעלתה 154 שקלים חדשים היא זו ששרתה אותי נאמנה גם בגבהים. אם תשים לב טוב טוב כתבתי בזמנו שהבעירה הייתה יחסית חלשה אך זה הספיק לבישול פסטה. תקפיד לקנות גזיית ניקוב ולא הברגה, שלא יהיו פאדיחות עם בלונים -
עוד משהו קטן...כדאי שיהיה בפק''ל גם משהו שיגן מפני רוחות (משהו כמו נייר אלומיניום עבה וכדומה כמו שיש בבנזיניה) -
זאת אני!:Reלמה דווקא את הנקירה? שמעתי שהבלונים הננקרים יותר נדירים בדרום אמריקה מאשר הבלונים המוברגים...? את יודעת משהו אחר? -
זאת אני!:Reאנחנו קנינו ניקוב כי המוכר בחנות אמר שלעיתים הבלונים לא מגיעים באותה מידה ואז ההברגה לא מתאימה. האמנו לו... ובכל מקום מצאנו ניקוב/נקירה/איך שלא תקרא לזה. -
מחפש המלצה על גזיה מצוינת:Reאני קניתי בלמטייל גזיה של חברת KOVEA (היא נקראת ספיידר או CAMP-4). היא עולה 350 ש''ח והיא מעולה. יש בה פטנט ששומר על החום של הגז ואז גם בטמפרטורות נמוכות היא מוציאה גז בלחץ גבוה. היא קטנה מאוד במצב מקופל ונפתחת לגודל שאפשר לשים עליה סירים והיא גם יציב -
מחפש המלצה על גזיה מצוינת:Reראיתי את הגזיה הזאת באתר של KOVEA אני חייב להודות שהיא נראית מצויין... מה שבכל זאת מאד הפריע לי זה שהם לא ציינו באתר שלהם פרטים טכניים על הגזיה כמו כמה זמן לוקח לה להרתיח ליטר מים, מה ההספק שלה בוואט או ב BTU וכו... אם יש לך את הפרטים האלה או (יותר ט -
מחפש המלצה על גזיה מצוינת:Reלפי מה שכתוב היא מרתיחה ליטר מים ב-3 דקות. אני הרתחתי קצת פחות מליטר וזה היה מהיר מאוד. 14,000 BTU (שוב לפי נתוני היצרן). אני יוצא איתה באפריל לדרום אמריקה, עדיין לא הדלקתי אותה בגובה רב אך הדלקתי אותה במינוס 4 מעלות והיא עבדה יופי. החיסרון היחיד שאני