16 יום בספרד
-
זוג הורים עם ארבעה ילדים שרגילים לרוד טריפס בגילאי 13-19, מגיעים בתחילת יוני , שלושה לילות ברצלונה, משכירים רכב ונוסעים לשתי לילות ולנסיה, ממשיכים לשתי לילות גרנדה, שלושה לילות מרבלה (כולל יום הירגעות על חוף הים, ויום נוסף נסיעה לגיברלטר וחזרה למרבלה), משם שתי לילות סביליה, ואז נסיעה למדריד, החזרת רכב בהגעה למדריד ושהייה של שלושה לילות.
מחפשים רעיונות למה לעשות בכל יעד, אתרים מומלצים, הופעות מומלצות, הופעת פלמנקו מעולה, אטרקציות, כל רעיון יתקבל בשמחה.
תודה
-
דבר ראשון – להזמין מספיק מראש כרטיסים לאלהמברה בגרנדה
דבר שני – כדאי להוסיף את רונדה (בדרך מגרנדה למרבלה או כטיול יום/ערב ממרבלה). לדעתי רונדה יותר מעניינת מגיברלטר -
@ריקי 5
תודה, הזמנתי לאלהמברה, מה מומלץ לעשות ברונדה? עוד איזה שהם המלצות?
-
יש היום פתרון טכנולוגי די פשוט
פותחים את טריפאדוויזר ביעד המבוקש ומכניסים את ‘עשרת הפעילויות\מקומות\אטרקציות ביעד’ או ‘מה אפשר לעשות ביעד בביקור של 24 שעות’ או איך שיקראו לזה. וקוראים. משם אפשר להתחיל לעשות הפחתות ולהתרכז ב2-3 האטרקציות שהכי מענינות אתכם בהרכב שלכם. (כי הרי לכל מטייל נקודת מבט ועניין שונים)
-
-
קבל עליית מדרגה מההמלצה המדהימה שלך: www.google.com
-
יתכן שהצדק כולו אתך!
מצד שני, לא אני שאלתי “מה מומלץ לעשות ברונדה?”
זה היית אתה ששאל…..

-
מצרפת לך מאמר שקבלתי היום מאתר למטייל, שיכול לעזור לך בהחלטות.
יש שם גם מידע על רונדה.
כמו כן ממליצה בדרך מולנסיה לגרנדה לעבור ב-GUADIX. מקום מאד מעניין
-
חזרנו לפני כמה ימים מטיול של 10 ימים באנדלוסיה . קודם כל יש לכם המון קילומטראג' בימים בהם תהיו עם רכב. אנחנו נסענו הרבה פחות בתקופה דומה ואני שמחה שלא הוספנו על מינון שעות הכביש.
בניגוד לריקי – ולרוב הכותבים יש לאמר- רונדה היתה אחת המקומות שפחות אהבנו והרגשנו אחרי סובוב של שעה וחצי שדי מיצינו אותה. אני לא יכולה להשוות אותה לג'ברלטר שמראש לא עניינה אותנה כלל ולא נכללה בתכנון, אך לפי התיואר יתכן שלהרכב שלכם יש יותר מה לעשות שם מאשר ברונדה.
מה שכן, אם כבר יש לכם רכב, חסר לדעתי בתכנון אתרים מחוץ לערים הגדולות וכן מסלולי טבע (אם אתם בעניין ובתלות במזג אוויר).
אני יכולה להמליץ על המסלול הזה ויש עוד כמה הצעות טובות באתר הזה
עוד נקודה חשובה היא להקדיש מחשבה לנושא הלינה בעירים גרנדה וסיביליה בהרכב שלכם. האם אתם רוצים ללון במרכזי הערים (עניין די יקר וצריך לשים לב לאפשרות החניה, אם היא בכלל קיימת אז בדרך כלל מדובר בתוספת תשלום לא מבוטלת) כדי שניתן יהיה לחזור למקום הלינה לסיאסטה במהלך היום בשעות הכי חמות ולצאת שוב בערב כדי לחוות את העיר גם בשעות האלה?
או ללון מחוץ לעירים (אולי בדירה/חווה עם מרחב ובריכה) ולהיכנס עם הרכב, שאז שוב צריך לתכנן את החניה היקרה, להסתובב כמה שעות ברצף עד שחם מדי ואז לחזור למקום הלינה מחוץ לעיר לבילוי במקום?