boarding pass ללא מספרי דרכון
-
הי,בסוף יוני טסים לבאזל עם איזי ג'ט. בשום שלב לא התבקשתי להשלים ת מספר הדרכונים,גם בזמן צ'ק אין לא ביקשו.האם מישהו נתקל בתופעה? לא מצליחה לקבל תשובה חד משמעית משירות לקוחות שלהם. -
תתקיני את האפליקציה שלהם, תבדקי שוב (היכן צריך לרשום את מס' הדרכון) ותוסיפי.
Changing document details
You can change travel document details in Manage Bookings before you check-in (if you have replaced or lost your passport for example). Once you’ve checked in, any changes must be made through theeasyJet: Travel App or via our Customer Service Team before check-in for your first flight closes. To do it yourself, go to the app, click on “check-in / passes”, select the passenger you want to make changes for and amend their details.
-
נתקלתי בהחלט. לא לכל מקום חייבים להכניס מס דרכון. --לבריטניה כן חובה(
אני אחפש הודעה ישנה שלי באותו נושא בדיוק
-
-
תודה,מקווה שמאז לא היה שינוי במדיניות שלהם,לא מצליחה לקבל תשובה חד משמעית בשירות לקוחות שלהם,
-
אז אם יש לך חשש שצריך לעדכן, התקיני את האפליקציה ורשמי הפרטים.
-
זאת הבעיה שגם דרך אפליקציה אין איפה לעדכן
-
Check-in
Add your passport details in seconds by scanning with your phone camera, checking in is now faster than ever before.
• ניסית ב- Manage my Booking? (ייתכן שמכיוון שכבר עשית צ׳ק-אין, תוכלי לצרף את הפרטים רק שם, רק אם זה מאוד חשוב לך, מכיוון שאחרים ציינו שאין כל צורך בהכנסת פרטי-הדרכון, אם אינך טסה לבריטניה, אז אולי אפשר לוותר (אם אין אפשרות להוסיף בשתי הדרכים שפורטו.
-
גם לי קרה אותו דבר.
בטיסה מת"א לברלין לא התבקשתי לתת את מס' הדרכון בצ'יק אין.
דיברתי עם שירות הלקוחות שלהם, והם אמרו לי שלא בכל הטיסות צריך מס' דרכון ואין לי מה לדאוג , הכל בסדר.
ואכן ככה היה
-
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק! -
רוני, איזו גב' בשם ג׳סיקה מעירה שירשורים מלפני 4 שנים כדי לפרסם כאן באתר כל מיני קישורים שאין צורך ללחוץ עליהם, כמו האהבל השני שמפרסם קישורים לעו"ד בנהריה - אין צורך להתייחס.
-
בבקשה שימו לב לתאריך פרסום ההודעות יש גורמים שונים שרוצים לשתול קישורים ו|"מקפיצים" הודעות משנת תרפפ"ו. כל התגובות נמחקו. באמת שמיותר להתייחס לשאלה מ2019.
-
בדרך כלל אני שם לב. הפעם לא. סורי