ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

טיול למרכז אמריקה

פורום מרכז אמריקה
    גוואטמלה גואטמלה מרכז אמריקה קובה תכנון טיול תקציב
    2
    5
    723
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • traveller26
      traveller26 נערך לאחרונה על ידי traveller26

שלום לכולם,

אני עומדת לצאת בקרוב להדריך במחנה קיץ של הסוכנות בניו יורק.

אני רוצה לאחר המחנה לטוס ולטייל במרכז (ואולי בדרום) אמריקה!!

אין לי הוצאה של טיסה ליבשת וממנה (זה על הסוכנות), אבל כל העניין של טיסות פנים ותחבורה במהלך היבשת על חשבוני.

לאחר ניקוי סכומים של ביטוח לכלל הטיול, התקופה בניו יורק, וציוד (מוצילה ונעליים) שירכש בארה”ב נשאר לי סכום של 17000-20000..

אשמח לקבל ממכם המלצות למדינות שאוכל לטייל בהם בתקציב הנ”ל, הזמן זה לא בעייה.

חשוב לי לטייל בגואטמלה ואני אשמח גם לטייל בקובה, אבל אולי אוותר כדי לחסוך בעלויות הטיסה לאי..

תודה מראש לכל העונים!

גדליהו מהגרעין תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • traveller26
        traveller26 נערך לאחרונה על ידי

שכחתי להוסיף שאני אשמח לשלב בטיול קורס צלילה
        תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
        • גדליהו מהגרעין
          גדליהו מהגרעין @traveller26 נערך לאחרונה על ידי

@traveller26

יש לך בערך 5000$. לכמה זמן חשבת לטייל? הטיסה לישראל אני מבין שגם כבר משולמת?. הסגנון  תרמילאי? דברים שמעניינים אותך יותר או פחות? למרות שניתן להניח מבחינת המדינות

• traveller26
            traveller26 נערך לאחרונה על ידי

חשבתי על משהו כמו חודשיים בעיקר בגלל התקציב אבל אשמח ליותר, הסגנון בעיקר תרמילאי, מעוניינת בעיקר בטבע ולראות תרבויות..

והטיסה לישראל כבר משולמת

גדליהו מהגרעין תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
            • גדליהו מהגרעין
              גדליהו מהגרעין @traveller26 נערך לאחרונה על ידי

@traveller26

קראתי שוב את ההודעה שלך ונראה לי שפיספסתי משהו בהתחלה.  מנדנד שוב לשאלת התקציב: הטיסות שמשולמות לך הן לארה"ב  וחזרה ממנה.  נכון? כך שטיסה מאיפה שלא תהיי בארה"ב  למרכז אמריקה וחזרה לארה"ב  יהיה כלול בתקציב שלך. משמע כמה מאות דולרים פחות... 

בכל מקרה יש לך תקציב יפה ובסגנון תרמילאי, לינה בדורמס  למשל והשארות במדינות לא יקרות מדי יכול בהחלט להיות גם יותר מחודשיים. הכל תלוי בצריכת האטרקציות ומהירות התנועה.

בשביל להתחיל לתקצב . הייתי מציע לבדוק עלות של קורס צלילה. מאחר וגווטמאלה בטוח בתוכנית  הייתי בודק קורס צלילה באיי הונדורס - אוטילה או רואטן.  שם יכול להיות זול, וגם אם הונדורס אינה מתוירת ככ הרבה  בעיקר בגלל ביטחון אישי ( ואת לבדך? ככה שיכול להיות יותר מלחיץ עבורך- תלוי באופי שלך). לאיים הללו עדיין מגיעים הרבה תיירים.. ככה ששילובם עם גווטמאלה יכול להתאים.

עם קורס צלילה של שבוע נאמר ו-3 שבועות גווטמאלה נשאר לך עוד כחודש. יבשתית תוכלי לעבור למכסיקו ליתרת הזמן  או להאריך גם עוד בגווטמאלה. או לעלות על אוטובוס של יומיים לניקרגואה. אם זה משהו בשבילך לשקול צריך לבדוק דיווחים אחרונים מניקרגואה מה המצב שם. אני יודע שהוסטלים נפתחו מחדש אחרי המהומות, אבל יש כל מיני עשה ואל תעשה חדשים עבור המדינה ומקומות שאולי צריך לוותר עליהם.

• 1 / 1
              • פוסט ראשון
                פוסט אחרון