מקלוז' למרמורש
-
הי
מחפשת מסלול חג יומי מקלוז לכיוון מרמורש 14/7.
יוצאים ביום ראשון בבוקר והייתי רוצה לשלב בנסיעה ,השתתפות בטקס תפילה בכנסייה כפרית.
פתוחה לעוד רעיונות שיאפשרו נסיעה חוויתית,מיועד לבוגרים.
תודה
-
לתפילה בכנסיה לא נכנסתי, אבל פגשתי במרמורש אנשים פתוחים ונחמדים מאד שהתאמצו ליצור קשר למרות מחסום השפה.
ככל שהייתי בכפר קטן או מרוחק יותר האנשים היו נחמדים יותר, אם הייתי שותה את כל הצויקה והפאלינקה שהציעו לי, לא הייתי מצליח להגיע חזרה לטיסה לארץ

היות שאתם יוצאים ביום ראשון בבוקר, אם אתם רוצים להכנס לתפילה בכנסיה תצטרכו לעשות את זה ממש בהתחלת הדרך, קמים שם מוקדם!
חויה מהנה מאד היא בית הקברות השמח בספנצה, מעט מערבה מסיגט.
-
- גם בשנת 2015 טיילתם ברומניה באזורים אלה פחות או יותר . את מנהלת מרכז למבוגרים ?

- האם הכוונה למסלול חד יומי ולא כמו שכתוב חג יומי ? שאילתך כוללנית מדי, כדי לחדד אותה בהמשך .
- מציע לך את המסלול היומי הזה שכולל ביקור במנזר ROHIA , הכפר BREB ( פרטים גם כאן בהודעה מס’ 3 ובהמשך ) , ביקור במסעדת PASTRAVARIA ALEX הבנויה על גשר שהתפתחה מאוד מאז שביקרנו בה, ביקור ועליה עם רכבל לקומפלקס SUIOR עם המסעדה על האגם , מנזר BARSANA ובית הקברות העליז בסאפאנצה .
- בימי ראשון תפילות הבוקר מתחילות בשעה 9.30 ומסתיימות לקראת הצהריים , מנחה בשעה 17.00 . היינו בכביש של מנזר BARSANA בחג מאריה הגדולה שמתקיים ב- 15 לאוגוסט ולאחר התפילה היו תהלוכות צבעוניות .
- סתם סקרנות, גם הפעם אתם עם נהג רומני ?

שלוש דורות בלבוש מסורתי

התהלוכה לאחר התפילה

המסעדה על הגשר

בית הקברות העליז

אירועים בתאריך שאתם באזור . בכפר BREB פסטיבל עם סדנאות .
-
הי אילן.
מצטערת שרק עכשיו מגיבה לך,כי רק עכשיו ראיתי….
מאז הקבוצות בפייסבוק קצת זנחתי את האתר הזה.
יצאנו ששה חברים הפעם נהגנו עצמאית ,שנה שעברה היינו שבועיים עם הילדים.התאהבנו לגמרי ברומניה.מניחה שיהיו עוד פעמים.חבל שאני רואה את המידע הזה רק עכשיו.אם כי נהניננו ממש מכל מה שעשינו.תודה רבה
-
תודה רבה.מתנצלת רק עכשיו ראיתי את התגובה שלך.נמצאת יותר בפייסבוק ופחות כאן...נהנינו מאוד מהכל.תודה רבה.צהלה
-
היי צהלה !
- את לא היחידה, מאז שהאתר הפסיק לשלוח הודעה למייל על קבלת תגובה , הרבה גולשים לא חוזרים לקרוא את התשובות . משום מה נשלחת הודעה רק כש פונים בפרטי .
- רק לפרוטוקול, נכון שהמלצות כמו כאן לא מצאת בקבוצות הפייס ? :-))
- העיקר שנהניתם בארץ הולדתי היפה !