ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

עזרה ברכב 9 מקומות

פורום אירופה
    7
    11
    2950
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • texan
      texan נערך לאחרונה על ידי texan

שלום 

אנחנו נוסעים לרומניה ושכרנו רכב 9 מקומות . נמסר לנו שיהיה רנו טראפיק או דומה.

אנחנו 8 מבוגרים עם 8 מזוודות בינוניות. לפי אתר (הרץ) ניתן להכניס 2 מזוודות בלבד. לא נראה לי הגיוני.

האם למישהוא יש ניסיון עם רכב כזה ?

עמיחי13 haim-1952 אילן Ilan yo533 אנשיםטובים 5 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • עמיחי13
        עמיחי13 @texan נערך לאחרונה על ידי

@texan

כידוע, כאשר שוכרים רכב, חברת ההשכרה לא מתחייבת לדגם ספציפי של רכב. הם מתחייבים לרכב 9 מקומות – ובהחלט יש הבדלים בין הרכבים.

יש רכבי 9 מקומות כמו מרצדס ויטו שפרט לספסלים יש מאחור המון מקום איכסון. מצד שני יש רכבי 9 מקומות שבהם לא נשאר הרבה מקום מאחורי המושב האחורי. ואתה באמת לא יכול לדעת מה תקבל בפועל.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
        • haim-1952
          haim-1952 @texan נערך לאחרונה על ידי haim-1952

@texan

שבוע טוב.

אם תפתח את המפרט הטכני לרכב,תראה שהוא לא יתאים לכם,לקחנו ויטו מרצדס ...9 מקומות..ל 7 אנשים עם טרולים ותיקים קטנים,הסתדרנו איך שהוא,אך לכם גם זה יהיה צפוף.

חפשו רכב ל 10 -11,או תקטינו את גודל המזוודות.

זו דעתי והמלצתי,לנסיעה נוחה וכייפית.

בהצלחה וכייפו....שבוע טוב חיים.

נ.ב.

חובה לציין ...טיולנו ארך 5 ימים ברוטו בצפון איטליה,

ממילנו לגארדה.

texan תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
          • texan
            texan @haim-1952 נערך לאחרונה על ידי

@haim-1952

תודה על התשובות

• אילן Ilan
              אילן Ilan @texan נערך לאחרונה על ידי אילן Ilan

@texan

- כן, יש לי ניסיון עם רכבים 9 מקומות ברומניה כש נסענו בהרכב תלת-דורי .

בשנת 2012 קיבלנו רנו טראפיק ושנה לאחר מכן אופל ויוארו. שני הרכבים כמעט זהים בנתונים שלכם .

- תנוח דעתך, הרכב יספיק לשמונה ולמטען שלהם כמו שרואים בתמונה המצורפת .

- ברומניה ניתן לשכור לנהיגה עצמית רק רכב 9 מקומות שמתאים לרישיון ב’ שלנו . רכבים יותר גדולים אפשר לשכור רק עם נהג .

- ממליץ לך לקרוא את פרפראות רומניה שלי עם מידע עדכני לגבי אטרקציות לילדים ברומניה .

רנו טראפיק

תא מטען של רנו טראפיק

אופל ויוארו

yohanand texan 2 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
              • yo533
                yo533 @texan נערך לאחרונה על ידי

@texan

היכן ברומניה את שוכר את הרכב..

מלבד זאת יהיה לך מספיק מקום לדעתי

• אנשיםטובים
                  אנשיםטובים @texan נערך לאחרונה על ידי

@texan אמר:

אנחנו 8 מבוגרים עם 8 מזוודות בינוניות

לא מבין בגדמי הרכב האלה, אבל אני רק רוצה להזכיר שחשוב לספור את כל המטען, או לפחות כל פריט מטען שלא יושב בין הרגליים שלכם. אני מניח שמזוודה בינונית הכוונה משהו בסגנון 25 אינטש שהולך לתא המטען.

האם מעבר לזה יש טרולים? תיקי גב (שרוצים לשים בתא המטען)? אולי ציוד לטיול כמו ציידנית, ציוד קמפינג ועוד?

לא מכיר את מזג האויר ברומניה, אבל יש לכם אולי שקית עם מטריות או סווטשירטים בתא המטען?

• yohanand
                    yohanand @אילן Ilan נערך לאחרונה על ידי

@אילן-Ilan

אילן, זה הרכב שהזמנו לטיול הקרוב ברומניה (סה”כ משפחה עם שלושה ילדים שזקוקים להפרדת כוחות – מחיר כפול מרכב משפחתי רגיל!). 

איך הנהיגה עם רכב כזה ברומניה? בהנחה שלא ניכנס איתו  למרכזי ערים. העיקולים בטראנספרגשן?

ההזמנה נעשתה מול חברת אוטונום. יש ממה להיזהר? גם הם מנסים לדחוף ביטוח באגרסיביות? לנסות לאתר פגמים ברכב, בזמן החזרת הרכב?

תודה.

אילן Ilan תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                    • אילן Ilan
                      אילן Ilan @yohanand נערך לאחרונה על ידי אילן Ilan

@yohanand

- אם כל הרצון שלי לשתף את הגולשים בניסיון הרב שלי ברומניה, פשוט אין לי את הזמן הדרוש לענות לכולם .

- texan שאל : האם למישהוא יש ניסיון עם רכב כזה ?

שים לב, לכמה מהעונים היה להם ניסיון עם רכב זה ? העיקר ההשתתפות !

- חזרתי בסוף השבוע מדרום איטליה וכש ארגנתי את הטיול היו לי חששות כבדים ביחס לרכב שהזמנתי , כיוון שהסתמכתי על דעות גולשים מהפורום .

כמעט כולם ציינו שחייבים רכב קטן בכבישי דרום איטליה, אך רכב קטן לא התאים לצרכים שלנו . לכן הזמנתי רכב משפחתי וקיבלנו אופל גראנדלאנד X .

לאחר שנהגתי בכבישי הדרום הצרים כביכול, התברר לי שהמציאות רחוקה מה ההמלצות שכנאה נכתבו ללא ניסיון מעשי בנהיגה באזורים אלה. נכון שהכבישים קצת צרים ונטולי מדרכות אך לנהג מנוסה אין לא שום בעיה להסתדר בכבישים האלה גם עם רכב בינוני או גדול . היכן שהכביש צר במיוחד מותקנים רמזורים המכוונים כל פעם תנועה בכיוון אחר או שני מכווני תנועה עם מכשירי קשר שעושים את אותה פעולה . איך אומרים, אין כמו בעל ניסיון !

- בשנת 2012 הרנו טראפיק שקיבלנו לא היה תקין מכנית ופחדתי לנסוע איתו רחוק . שנה לאחר מכן נסענו עם האופל ויוארו במסלול גדול שכלל את הרי האפוסני, מאראמוראש, האגם האדום וחזרה לבוקרשט . התמונה של האופל ויוארו האדומה צולמה בכביש הגבוה ברומניה, הטראנסאלפינה .

- שני הרכבים הם עם תיבת הילוכים ידנית ומי שנוהג ברכב אוטומטי חייב תקופת הסתגלות , אך אין שום בעיה להגיע איתם למקומות הגבוהים . פגשנו בהם גם ליד מלון פשטרה בהרי הבוצ’אגי .

- אומנם אני לא מכיר את ילדיך ואת התנהגותם, אך לא מבין את הרציונל בלקחת רכב שיותר מסורבל בנהיגה, בטח למי שלא רגיל לרכב גדול כזה .

גם לא ציינתי את המחיר הכפול שזה עולה לך, שלפי דעתי ממש לא סביר רק בגלל הפרדת כוחות . הייתי ממליץ לך לקחת רכב משפחתי ואם תצטרכו הפרדת כוחות, העביר את בן ה-15 קדימה ואת האמא בין שני הניצים שנשארו על הספסל האחורי . גם תחסוך כסף, גם תהנה יותר מהנהיגה ותוכל להיכנס למרכזי הערים ללא חשש .  

- לגבי חברת אוטונום, תמצא דעות לכאן ולכאן, כמו לגבי כמעט כל חברות השכרת הרכב .

הצעתי שתיקח ביטוח “ריסק אפס” איתו אתה פטור מכל דרישת תשלום למעט עבור אובדן המפתח והרישיונות והחזרת תא דלק מלא ( אם קיבלת אותו מלא ) .

ראה במראה את הרנו טראפיק בדרך לכפר מאגורה .

באלה הדרכים הרנו נסע .

סוג רכב מומלץ

בתא המטען : שתי מזוודות בצד שמאל, שלושה טרולים בצד ימין ועוד תיקים, שקיות ושתייה .

yohanand תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                      • texan
                        texan @אילן Ilan נערך לאחרונה על ידי

@אילן-Ilan

תודה על התשובה המפורטת. עזרת לי

• yohanand
                          yohanand @אילן Ilan נערך לאחרונה על ידי

@אילן-Ilan

טקסאן, המון תודות!  

התנסתי בעבר עם קראוון 20 פיט בקנדה. גם עם גיר ידני אני מסתדר. הייתי מסתפק ברכב כמו אוקטביה סטיישן. אבל... אשתי הטילה ווטו. או רכב גדול או שנשארים בבית... כך שאאלץ להפרד מ-600 אירו נוספים.

בינואר האחרון שכרתי את האופל קרוסלנד. תא המטען קטן. יהיה לנו צפוף בכזה רכב.

לגבי ביטול השתתפות, עוד 300 אירו?, אעשה ביטוח החזר בארץ ב-80 דולר 

• 1 / 1
                          • פוסט ראשון
                            פוסט אחרון