תאילנד, המרכז
-
שלום, אשמח לעזרה בבניית מסלול של שבועיים, כאשר בכוונתי להגיע לפטאיה בימים האחרונים. לפני כן: בנגקוק, הואה הין וקו צ’אנג. מה הסדר המומלץ? תודה לעונים -
קודם כל מומלץ לקצץ יעדים – 4 יעדים בתקופה של שבועיים זה לא יעיל, וסתם ריצה ממקום למקום.
כל היעדים שציינת הם יעדים שהמעבר בין אחד לשני היא בנסיעה – מה שאומר שיש לך לא מעט שעות שילכו על נסיעה בין יעד ליעד , מה תספיק להיות? 3 ימים כל מקום? עם הנסיעות ממקום למקום – יהיה לך בערך יומיים לטייל בכל מקום – זה לא מספיק
-
@amalia72
תודה. מרענן לראות שעוד יש מי שחושב שארבעה יעדים בשבועיים זה הרבה
כי הטרנד היום הוא צפון, דרום וקינוח בבנגקוק- כל זאת בשבועיים. לכן חשבתי שבפרק זמן כזה אספיק את כל ארבעת היעדים, הרי הם אמורים להיות קרובים. חילקתי את זה כך שאכן יוצא לי שלושה ימים בערך ביעד, השאלה שלי היא מה המסלול המומלץ? ומה המרחק בזמן בין כל יעד? -
יש אנשים שבטיול מעדיפים כמות מאיכות והם רוצים לעשות V על כמה שיותר יעדים – אישית אני לא בעד …. ביומיים שלושה לא מספיקים לראות או לעשות הרבה ביעד, אלא אם כן מדובר ביעד קטנצ’יק . גם אם היעדים קרובים אחד לשני יחסית עדיין המעבר בין מקום למקום יבזבז לך חצי יום – צ’ק אאוט ממלון ראשון, נסיעה ליעד, צ’ק אין למלון שני … הלך חצי יום.
המרחק בין בנגקוק לפאטייה – בערך שעתיים נסיעה
בין פאטייה לקו-צ’אנג בערך 6 שעות נסיעה או אפשר לקחת טיסה מבנגקוק לטראט ומשם לעבור לקו-צ’אנג
פאטייה וק-צ’אנג נמצאים דרום-מזרחית לבנגקוק
הואה-הין נמצאת בצד השני – דרום מערבית לבנגקוק – נסיעה של שלוש שעות בערך
אז כפי שאתה רוקה – קצת קשה לשלב את כולם ביחד בזמן של שבועיים