מסלול טיול במזרח ארה"ב
-
אנו זוג כבני 68 מתכננים לטייל ברכב שכור במשך כחודש וחצי במזרח ארה”ב ביוני – יולי 2020.
הכוונה לטוס לבוסטון או ניו יורק ומשם לטייל במשך כשבועיים בניו המפשייר, מיין וורמונט.
משם להמשך במשך כשבועיים לניו אורלינס דרך נשוויל, ממפיס ומיסיסיפי.
מניו אורלינס לחזור במשך כשבועיים לניו יורק דרך סוואנה וצפון קרוליינה.
אנו מחפשים מידע והמלצות לגבי מסלולים מומלצים ומקומות לבקר בהם.
הכוונה שלנו לטייל בפחות פארקים אלא יותר לחוות את אמריקה האמיתית, את האוכל ואת התרבות בעיירות היותר קטנות.
אנו מתלבטים האם לא מדובר בנסיעות ארוכות מאד למרות שמדובר בחודש וחצי.
האם יש מקום לשלב בטיול לפחות טיסה פנימית לאחד הכיוונים דבר שיגרום להוצאה כספית גבוהה בשל החזרת הרכב במקום אחר.
נשמח לכל רעיון, עצה והדרכה.
תודה.
מנחם
-
אתחיל דוקא מהעונה. זו איננה אידאלית לטיול בדרום של ארה”ב. צפו למזג אויר גרוע יותר מתל אביב. חם יותר, לח לפחות באותה מידה וגם יורד גשם מדי פעם. אם יש לכם אפשרות לדחות את הטיול לסתיו, נניח לקראת סוף ספטמבר, הרי זה כדאי. יהיה קריר יותר. בניו אינגלנד תוכלו לראות את צבעי השלכת. לא תמלטו לגמרי מהגשם, אבל לדעתי, בסתיו יש פחות גשם מאשר בקיץ.
הערה שניה, חלק לא קטן מהטיול הוא טיול טבע. למשל, בניו המפשייר ובורמונט. רצוי לשלב הליכה רגלית. כמובן שזה לא אומר בהכרח מסלולים ארוכים. יש מסלולים רבים שהם עד שעה הליכה. אני מקווה שזה משהו שנוח לכם איתו על מנת שתוכלו להנות יותר מהטיול.
מודה שלא נהגתי אף פעם מבוסטון וסביבתה לדרום ארה”ב. אין לי ספק שמדובר בדרך ארוכה ולא כולה מענינת. מצד שני, הקצבתם לכך פרק זמן של שבועיים, והוא נראה לי מספיק לכך (הערכה גסה. לא ממש בדקתי). מה שכן, אני לא בטוח שכדאי לכם לחזור את כל הדרך הזו ברכב, והייתי שוקל לחזור בטיסה מניו אורליאנס לעיר ממנה תחזרו לארץ (בוסטון או ניו יורק). הערת אגב, שכירת רכב בבוסטון זולה לעומת ניו יורק. לחזרה בטיסה תחסוך לכם זמן רב, אם כי עלות “קנס” ההחזרה הוא כנראה $300 – $500. אם תבחרו בכך, תוכלו להאריך את הדרך לניו אורליאנס. אין כל מניעה לשלב גם את קרולינה הצפונית ואת קרולינה הדרומית ואפילו את ג’ורג’יה (סוואנה) בדרך לשם, ומסוואנה לחתוך לכוון פארק הרי הסמוקי ומשם לנשוויל וחזרנו לנתיב המתוכנן.
כאשר תחליטו סופית על השלד, תוכלו לקבל כאו עצות באשר לתכניון המסלול ולפרטים הקטנים יותר.
-
תודה עבור התגובה, אנו אכן בודקים אפשרות לדחות לסוף ספטמבר.
גם לנו נראה כי נסיעה מניו יורק לניו אורלינס הלוך ושוב מיותרת.
אנו שוקלים לאחר ניו אינגלנד לטוס לניו אורלינס, לשכור שם רכב ולטייל שבועיים ולחזור בטיסה לניו יורק.
שוב תודה.