ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

עלויות טיול משפחתי למקסיקו

פורום מרכז אמריקה
    מקסיקו תכנון טיול
    2
    4
    623
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • 1shlevy
      1shlevy נערך לאחרונה על ידי

שלום, אנו משפחה עם 3 ילדים (15,13,9), מתכננים טיול למקסיקו באוקטובר ל-3 שבועות.

אני מניחה שנעשה טיול סטנדרטי (רמת לינה בינונית,כולל אתרים היסטורים, קצת אטרקציות, קצת חופים)

כמה עולה טיול כזה?

תודה.

גדליהו מהגרעין תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • גדליהו מהגרעין
        גדליהו מהגרעין @1shlevy נערך לאחרונה על ידי

@1shlevy

כמה נסיעות או טיסות פנים מתוכננות- ואיך ההתניידות? מכסיקו מדינת ענק ויהיה הבדל אם אתם רק בחוף הקריבי למשל ובעיקר למטרת נופש או אם אתם נוסעים ממכסיקו סיטי עד החוף הקריבי ( ואלו שני הטיולים הכי סטנדרטיים שיש או שילובים בין חלקים שלהם). יש גם הרבה פחות עלויות בטיול המתגלגל בגלל שיש קצת פחות אטרקציות שאולי תבחרו לעשות כשתהיו בחופים ( למשל שחייה עם דולפינים או פארקי המים בעלות של כ-100$ ליום שלם לאדם וכיוב’)

בצד שמאל של הפורום יש דרכים לחישוב תקציב שאני בד”כ עובד על פיהם- ככה שאפשר להניח עלויות- ממחיר לינה כללי ומה מקבלים בו , דרך עלות הנסעות- ואז חשוב אם אתם עומדים לשכור רכב או לטייל בתחבורה ציבורית ( ולכן חשוב אזור הטיול או המסלול בכלליתו), אוכל אפשר לחשב בין אוכל רחוב או מסעדה מקומית לעומת מסעדות מערביות ( שוב- תלוי במה אתם מכירים את עצמכם- לכל סוג יש עלות נלווית), אטרקציות- שוב לפי המסלול, תצטרכו לבחור כמה מרכזיות ולעשות הערכה בהתאם… וכמובן טיסות.

1shlevy תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
        • 1shlevy
          1shlevy @גדליהו מהגרעין נערך לאחרונה על ידי

@גדליהו-מהגרעין

תודה, היכן אפשר לחשב עלויות בפורום? אני לא רואה.

גדליהו מהגרעין תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
          • גדליהו מהגרעין
            גדליהו מהגרעין @1shlevy נערך לאחרונה על ידי

@1shlevy

תחזרי מהעמוד הזה לעמוד הראשי של פורום מרכז אמריקה ותראי בצד שמאל שאלות נפוצות- יש שם את גישת התקציב שלי- אם לא תסתדרי עם זה- את מוזמנת לחזור ולשאול יותר פרטני ואפשר יהיה גם לבנות פה תקציב כללי עבורכם, במסגרת תרגיל לגולשים, אבל בשביל זה תצטרכי לתת קצת יותר פרטים כמו ששאלתי- לגבי המסלול ( גם אם זה רק רעיון לא לגמרי מגובש) ואיך מתניידים, רמת האוכל ( מקומי/מערבי) וכו’.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
            • 1 / 1
            • פוסט ראשון
              פוסט אחרון