עלויות טיול משפחתי למקסיקו
-
שלום, אנו משפחה עם 3 ילדים (15,13,9), מתכננים טיול למקסיקו באוקטובר ל-3 שבועות.
אני מניחה שנעשה טיול סטנדרטי (רמת לינה בינונית,כולל אתרים היסטורים, קצת אטרקציות, קצת חופים)
כמה עולה טיול כזה?
תודה.
-
כמה נסיעות או טיסות פנים מתוכננות- ואיך ההתניידות? מכסיקו מדינת ענק ויהיה הבדל אם אתם רק בחוף הקריבי למשל ובעיקר למטרת נופש או אם אתם נוסעים ממכסיקו סיטי עד החוף הקריבי ( ואלו שני הטיולים הכי סטנדרטיים שיש או שילובים בין חלקים שלהם). יש גם הרבה פחות עלויות בטיול המתגלגל בגלל שיש קצת פחות אטרקציות שאולי תבחרו לעשות כשתהיו בחופים ( למשל שחייה עם דולפינים או פארקי המים בעלות של כ-100$ ליום שלם לאדם וכיוב’)בצד שמאל של הפורום יש דרכים לחישוב תקציב שאני בד”כ עובד על פיהם- ככה שאפשר להניח עלויות- ממחיר לינה כללי ומה מקבלים בו , דרך עלות הנסעות- ואז חשוב אם אתם עומדים לשכור רכב או לטייל בתחבורה ציבורית ( ולכן חשוב אזור הטיול או המסלול בכלליתו), אוכל אפשר לחשב בין אוכל רחוב או מסעדה מקומית לעומת מסעדות מערביות ( שוב- תלוי במה אתם מכירים את עצמכם- לכל סוג יש עלות נלווית), אטרקציות- שוב לפי המסלול, תצטרכו לבחור כמה מרכזיות ולעשות הערכה בהתאם… וכמובן טיסות.
-
תודה, היכן אפשר לחשב עלויות בפורום? אני לא רואה.
-
תחזרי מהעמוד הזה לעמוד הראשי של פורום מרכז אמריקה ותראי בצד שמאל שאלות נפוצות- יש שם את גישת התקציב שלי- אם לא תסתדרי עם זה- את מוזמנת לחזור ולשאול יותר פרטני ואפשר יהיה גם לבנות פה תקציב כללי עבורכם, במסגרת תרגיל לגולשים, אבל בשביל זה תצטרכי לתת קצת יותר פרטים כמו ששאלתי- לגבי המסלול ( גם אם זה רק רעיון לא לגמרי מגובש) ואיך מתניידים, רמת האוכל ( מקומי/מערבי) וכו’.