סיוע בתכנון טיול ליפן
-
שלום ניתאי.
קראתי את הטיפ שלך. הוא אינפורמטיבי מאוד. תודה רבה!
אני מניח שטיפוס ביום או בלילה יהיה תלוי במזג האויר. אם בתחילת ספטמבר מזג האויר בלילה יהיה קשוח כנראה שנאלץ לעשות טיפוס יום.
האם יש מקום לינה יחסית קרוב יותר לתחנה 5 כך שניתן לישון בלילה לפני ובלילה שאחרי הטיפוס? עיר/עיירה נחמדה מומלצת?
כנראה שלא נחזור משם לטוקיו ונרצה להשאיר את הציוד שלנו איפשהו. רצוי מקום עם תחבורה נוחה לאלפים שיהיו המשך הטיול שלנו.
-
הייתי מנסה למצוא מקום לינה סביב תחנת הרכבת שבעיר הסמוכה Kawaguchiko Station. יש אוטובוס שעובר בתחנה ומגיע לתחנה מס 5 זאת שאני הייתי בה.
8545-1 富士山 鳴沢村 南都留郡 Yamanashi-ken 403-0005, יפן
אפשר גם להגיע לתחנת הרכבת Kamiyoshida, Fujiyoshida, יאמאנאשי 403-0005, יפן, האוטובוס עובר בה לפני התחנת רכבת הראשונה שרשמתי.
המזג אוויר תמיד הפכפך בסביבה של הרים. הבעיה היא שיפן כל כך חמה ולחה באוגוסט ספמטבר ולא זוכרים להביא דברים חמים. אנחנו באנו מצויידים בסופטשל, פליז, חולצות תרמיות רק בשביל זה. בשאר הזמן ביפן זה היה קבור בתחתית התרמיל. אני מאמין שגם אם תעשו את זה ביום יהיה קר בפיסגה.
קשה לי להאמין שהמזג אוויר שהיה לי באמצע אוגוסט יהיה שונה בהרבה מספטמבר.
-
תודה!
-
שוב שלום.
מעלה שאלה נוספת:
אנחנו בתהליך של רידוד מספר המקומות בהם אנחנו מתכננים לטייל ולכן קודם כל, הוספנו יום לטוקיו.
שנית, מאוד רוצים להיות בקאנזווה ובמטסומוטו. ממטסומוטו נצא ליום בקמיקוצ’י ולטיול יום נוסף בעמק קיסו. לאחר מכן ניסע לקאנזווה ללינה של 2 לילות.
- האם שווה לעבור בין מטסומוטו לקנאזווה דרך האלפיין רוט? מניח שזה אומר להגיע לקאנזווה לקראת ערב ואז יהיה לנו רק יום טיול אחד מלא שם.
- נשאר לנו יום וחצי למקום נוסף – מתלבטים בין ניקו (אותה נכניס לתחילת הטיול שמתחיל בטוקיו) לבין טאקיימה. שני המקומות מעניינים אותנו. היתרון של טאקיימה מבחינה לוגיסטית שזה יותר “על הדרך”. או אולי עדיף פשוט להוסיף עוד יום לקאנזווה?
המון תודה לכולכם על העזרה!