הזמנה בהולידי אין
-
רציתי להזמין מלון בורשה. יש כל מיני תעריפים.התעריף הזול ביותר הוא ללא ביטול ובחרתי בו.
לא מובן לי מה הכוונה "must book 3 days in advane" ?
באיזה מטבע אני אמורה לבחור לשלם? ( חוששת מדמי המרה גבוהים)
אותו מלון מופיע ב 6 יורו זול יותר באתר agoda. האם הייתם מזמינים שם? או באתר הרשמי של הולידיי אין…
תודה
-
צרפתי תמונות

-
פוסט זה נמחק! -
תמונה תמונה
-
must book 3 days in advane פירושו שהתעריף הזה לא תקף להזמנה של הרגע האחרון. בלי קשר להאם המחיר עולה או יורד, והאם נשאר חדר פנוי, בכל מקרה שלושה ימים לפני הצ’ק אין התעריף הזה לא יהיה קיים יותר.
שימו לב כמובן שזו הזמנה שלא ניתנת להחזר כספי. גם אם לא תגיעו בכלל, או שהמחיר ירד, או כל דבר אחר – הכסף שולם ולא יחזור. זו לא בהכרח בעיה, אבל זה משהו שצרכים להיות מודעים לא
בהנחה שאת משלמת בכרטיס אשראי ישראלי – לרוב הכי טוב לשלם במטבע המקומיף ולתת לחברת האשראי שלך לעשות את ההמרה. העמלה של חברת האשראי היא סביבות 2-3 אחוז ללא תלות במטבע. רוב האתרים שממירים לבד גובים יותר (אבל לא כולם). אבל בכל מקרה – כמה עמהל כבר יגבו ממך על 200 ש”ח?
אני מניח שהתמונה הזו היא מהאתר של הולידיי אין. זה אתר אמין ולא צריכה להיות בעיה להזמין דרכו. גם בוקינג ואגודה אתרים אמינים.
שימי לב שהמחיר בתמונה מצד ימין הוא לחברי מועדון (אפשר להצטרך בחינם), וסביר שהוא יותר זול מהתעריף של בוקינג. בכל מקרה כשאת משווה תעריפים שימי לב לתנאים – תעריף גמיש אומר שניתן לבטל את בחדר (עד תאריך מסויים) ולקבל את הכסף חזרה. תעריף קשיח לא ניתן להחזר.
-
היי
כנסי לאתר של IHG עשי חבר מועדון בהולידי אין. מקנה הנחות.
בכל מקרה את משלחת בשעת ההזמנה חייבים לך את כרטיס האשראי לי הכסף הפולני. וכפי שנאמר את משלמת כ 2.5% דמי המרה.
תהנו
-
-
אני דווקא חשבתי שזאת הזמנה שניתן לעשות רק שלושה ימים לפני ולכן זה התעריף הזול ביותר.
יש גם תעריף מעט יקר יותר ושם רשום - "חמישה ימים לפני".
י(ש גם תעריף כפול עם אפשרות ביטול).
לי נראה שהתעריף הזול ביותר אמור להיות "הרגע האחרון" עם הימור שישארו חדרים.…