ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

אנגליה- סקוטלנד 11 יום

פורום אירופה
    אנגליה
    3
    3
    416
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • Ella_3570820
      Ella_3570820 נערך לאחרונה על ידי Ella_3570820

מתכננים טיול של כ11 יום בסוכות, הרעיון של שהייה של כ3 ימים בלונדון ואז להמשיך ברכב לאיידינבורג. אשמח לקבל המלצות לנקודות מומלצות, איפה כדי ללון ולהתעכב יום-יומיים?

כמה זה באמת מסובך לנהוג שם? בעלי נהג טוב אבל זה בצד שמאל אז קצת מדאיג אותי, כמו כן, מזג האוויר באוקטובר ממש קר?

תודה מראש

אנגליה

imeshy שקד 2 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • imeshy
        imeshy @Ella_3570820 נערך לאחרונה על ידי

@Ella_3570820

לא ברור הלו”ז שלכם בכלל  וגם לא נשמע כל כך הגיוני. 

מאיפה / לאיפה הטיסות?

הלוך ללונדון הבנתי..

חזור? מאדינבורו? (ולא איידינבורג). 

הנסיעה נטו מלונדון לבירת סקוטלנד לוקחת בין 7 ל- 9 שעות נטו על פי גוגל. 

לזה צריך להוסיף עבודות בכביש, עצירות, פקקים וכו’.. כלומר סביב 9-12שעות נטו. 

על כמה ימים חשבתם לפרוס את זה? 

ובכלל, מה אתם מתכוונים לעשות באדינבורו? להגיע לסקוטלנד רק עבורה?

חושבים לטייל גם באיזורים אחרים של המדינה?

מה מושך אתכם? מה מעניין אתכם?

בקיצור – על פניו חסר המון מידע, כדי שיהיה אפשר לעזור לכם ביעילות. 

ובנימה אישית – לא הגיוני בכלל להגיע ללונדון ולנסוע משם לסקוטלנד.. אנגליה עצמה יפהפיה ואפשר לבלות בה (וגם בוויילס) תקופה ארוכה ומספקת, כולל איזור טבע במידה ומעניין אתכם (איזור האגמים, צפון וויילס). 

אם אתם רוצים לטייל בסקוטלנד (אדינבורו, איזור ההיילנד, האי סקאי ועוד) – ותרו על לונדון וטוסו ישר לשם. 11 ימים ברוטו זה זמן מצויין לטיול בסקוטלנד. 

בכל מקרה – לא כדאי את שני המקומות יחד 

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
        • שקד
          שקד @Ella_3570820 נערך לאחרונה על ידי

אני דווקא חושבת שזה בסדר להיות 3 ימים בלונדון ואז לטוס לסקוטלנד לעוד שבוע. לא צריך להספיק הכל בסקוטלנד, אפשר לבחור אזור או כמה אזורים ולטייל בהם. אני לא חושבת שהגעה ממרכז לונדון לאדינבורו או לאינברנס לוקחת יותר זמן מאשר הגעה ממרכז לונדון לכל מקום שהוא בויילס או בצפון אנגליה בהנחה שההגעה לסקוטלנד היא בטיסה.

עם זאת – צריך לקחת בחשבון שאוקטובר הוא כבר חודש לא להיט מבחינת טיולים בממלכה המאוחדת (כמובן, יש את נובמבר, ינואר ופברואר שהם גרועים יותר, אבל עדיין). יש שתי בעיות עיקריות עם אוקטובר – הראשונה – הימים מתקצרים. ממש מתקצרים. באדינבורו באמצע אוקטובר אנחנו מדברים על זריחה סביב 7:30 בבוקר ושקיעה באזור 18:00. זה די מגביל בטיול. במיוחד בטיול מבוסס טבע. הבעיה השניה – באוקטובר יש יחסית הרבה ערפל, בעיקר בבוקר. זה יכול להוביל למצב שהבוקר עוד יותר מתעכב. הנסיעה בערפל יכולה להיות מסוכנת, במיוחד בכבישים צרים ולא במצב תחזוקה מדהים, וגם הטיול הוא פחות כיפי אם לא רואים כלום. הצד החיובי העיקרי של אוקטובר הוא שזו תקופת שלכת וזה מאוד יפה.

לא הייתי משקיעה יומיים (לפחות) רק בהלוך חזור מלונדון. אני מכירה כמה אנשים שעשו את הנסיעה הזו, אבל אלו תמיד אנשים שנוסעים ברכב הפרטי שלהם (אין עלות השכרה) וברוב המקרים הם נוסעים עם ילדים, ואז טיסה הופכת גם פחות כלכלית וגם פחות נוחה. למישהו שזה לא האוטו שלו – 4 שעות מפתח המלון בלונדון ועד נחיתה בשדה התעופה באדינבורו. 

@Ella_3570820 אמר:

מתכננים טיול של כ11 יום בסוכות, הרעיון של שהייה של כ3 ימים בלונדון ואז להמשיך ברכב לאיידינבורג. אשמח לקבל המלצות לנקודות מומלצות, איפה כדי ללון ולהתעכב יום-יומיים?

כמה זה באמת מסובך לנהוג שם? בעלי נהג טוב אבל זה בצד שמאל אז קצת מדאיג אותי, כמו כן, מזג האוויר באוקטובר ממש קר?

תודה מראש

אנגליה

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
          • 1 / 1
          • פוסט ראשון
            פוסט אחרון