קרקס גברני
-
קרקס גברני, האם שווה את הנסיעה הארוכה אליו? -
כן
-
-
נוף מיוחד שמקורו בתופעת טבע אופינית לפירנאים. כדאי לקרוא על התופעה קודם.
זה כמו לשאול אם כדאי לנסוע כל כך רחוק כדי לראות מכתש בנגב.
-
-
יוצא לנו מאניסקלו 3.5 שעות נסיעה לגברני ומשם כיוון שזה כבר היום האחרון אזלמחרת בבוקר צריכים לחזור לברצלונה. נראה לי שנוותר, מה עוד אפשר לעשות באזור אנסקלו? מלבד הקניון של אנסקלו?
-
לא ברור מה המסלול הטיול שלכם
במצב שאתה מתאר , לדעתי, תצטרכו לוותר. הנוף שם אכן מקסים (במיוחד כשיש קצת שלג) אבל 7 שעות נסיעה כשאתה נוהג בהרים, נשמע לי מעייף מידי כי שם מטיילים כמה שעות ברגל. (אם יש יותר מנהג אחד יש על מה לחשוב כי בכל האזור הנופים מרהיבים)
לדעתי מתאים לטיול של יומיים לפחות דרך הפירנאים הצרפתיים כשהלינות לפני ואחרי בפירנאים.
אני זוכרת שצפונית לאניסקלו (בערך) בדרך לVielha יש גם אזור ספרדי מומלץ לטיול.
-
יש קרקסים גם בספרד
-
אי אפשר להתייחס לשאלה- בלי להבין את כל המכלול- כמה ימים עומדים לרשותכם… כמה ימים מטיילים כבר באזור אנסקילו, מאיפה באתם ולאן אתם הולכים? זוג? משפחה? אמצע אוגוסט? סוף אוקטובר?
ברור שבנסיבות האלו של טיול מאנסיקלו אל הקרקס הקרחוני ולמחתר להגיע לברצלונה--- לא ריאלי.
-
אניסקלו נמצא באזור שמורת אורדסה ומונטה פרדידו ויש הרבה אפשרויות לטייל בסביבה.
קודם כל מאד אהבנו את עמק אורדסה עצמו-אם אתם בכושר סביר כדאי ללכת עד קצהו, מפל “זנב הסוס”. אפשר ללכת בגדול לאורך הנהר או במסלול גבוה יותר המתאים למי שבכושר טוב יחסית ואוהב ללכת.
בנוסף יש אתbujaruelo -מקסים לטיול ברגל.
קצת צפונה מאניסקלו, לכיוון גבול צרפת יש גם כן עמק מקסים עם מפלים יפים-עמק pineta עם llanos ו cascadas de la lari, בהחלט שווים טיול.
יש גם חברות המוציאות טיולי ג’יפים לתצפיות יפהפיות בלי צורך בהרבה הליכה.