מידע על פוקט
-
שלום, כזכור אנחנו משפחה עם מתבגרים, טסים לפוקט בדצמבר. עיקר החופשה תוקדש לצלילות ואזור קו לאק. אנחנו רוצים לשלב את שמורת קו סוק. שאלות:
- כמה לילות כדאי לשמור לקו סוק- האם לילה אחד או שניים? השאלה כמה סבלנות וכמה יש לראות...
- 2. לגבי פוקט- מאוד מתלבטת.. לא מתחברת לסיפורים שאני שומעת , להמוניות של התיירים ובכלל, אנחנו עם ילדים…
- איזה איזור אם בכלל יכול להיות לנו נעים להיות בו או שלוותר בכלל על פוקט?
- תודה למשיבים
-
בפוקט תלוי מאוד ליד איזה חוף אתם מתכוונים להתאכסן,
למשל חוף קארון שקט ומאוד לא המוני.
לאטרקציות, יהיה המוני אלא אם תקחו טיול פרטי
-
“הסיפורים” שאתם שומעים על פוקט ….. קחו אותם בערבון מוגבל, בסופו של דבר מדובר בחוות דעת של אנשים שסביר להניח אינכם מכירים בכלל, אנשים שהיו בפוקט אולי פעם אחת, סביר להניח באזור מאוד מצומצם, חוו חוויות כלשהן ואמרו את דעתם …. מעבר לעובדה שאנשים אוהבים להגדיר את עצמם “מומחים” ולהביע דעות נחרצות מאוד על מקומות בהם ביקרו פעם אחת במקרה הטוב, חוויות הן אישיות – מה שמתאים לי לאוו דווקא מתאים לאחר והפוך …..
המוניות של תיירים – את זה תמצאו בכל מקום, אין מה לעשות תאילנד היא מדינה מתויירת מאוד ויש בה המון אנשים והמון תיירים (כמו ברוב העולם בואו נהיה אמיתיים)
פוקט הוא האי הכי גדול בתאילנד, עם הכי הרבה אפשרויות בילוי, הכי הרבה אטרקציות וטיולים, הכי הרבה חופים, הכי הרבה בתי מלון ….. הבנתם את הרעיון?

אישית, פוקט הוא אחד המקומות האהובים עליי בתאילנד, במיוחד כשאני נוסעת עם ילדים – יש כל כך הרבה מה לעשות פה שאף פעם לא יהיה משעמם!
בפוקט אפשר למצוא הכל – המוניות, שקט, מרכז העניינים, רחוק ממרכז העניינים…..
עכשיו השאלות המרכזיות שאתם צריכים לשאול את עצמכם היא – מה אתם מחפשים? מה חשוב לכם? מה לא חשוב לכם? ולהתמקם בהתאם….
אתם מחפשים חופשה של בטן גב? אתם מעוניינים לטייל, לראות ולחוות כמה שיותר?
חשוב לכם להיות קרוב למרכז העניינים? רוצים להיות רחוק מהכל?
חשוב לכם נגישות קלה למקומות כמו: מסעדות, חנויות, קניון, בילויים, חוף הים ?
כל פוקט נעימה ומדהימה – השאלה היא מה אתם מחפשים ומה יתאים לכם?
הזכרת צלילות – יש מועדוני צלילה ומקומות צלילה מדהימים בפוקט ….
-
וואו תודה רבה על המידע!
אני מחפשת אזור שמתאים למשפחות. הכי חשוב זה חוף יפה ונקי. לגבי גישה למקומות, אולי נשכיר רכב ?
אם יש המלצה גם על מקום לינה לא צריך מפואר אבל נגיש לחוף
תודה!
-
מה זאת אומרת אזור שמתאים למשפחות?
אני למשל גיליתי אחריי הפעם הראשונה שבפוקט אני מעדיפה לקחת מלון מרכזי, בחוף המרכזי – לקחנו מלון מעולה שכשהיינו בתוך המלון לא הרגשנו בכלל שיש משהוא מסביב, אבל ברגע שיצאנו מהמלון יכולנו ללכת ברגל לאכול, לקניון, לים, למקומות בילוי עם הילדים …
אני גיליתי שזה מאוד חשוב לי כי בפעם הקודמת לקחנו מלון מרוחק ומעבר לעובדה שהוצאנו לא מעט כסף (במונחים של תאילנד) על מוניות הלוך חזור כל זמן, אחריי כמה ימים נשבר לי הפופיק לשמוע “עוד כמה זמן יקח להגיע?” “מה, שוב נסיעה של חצי שעה?”
אני לא חושבת שיש צורך להשכיר רכב בפוקט …. מוניות זה לא דבר יקר, לעומת זאת התנועה הצפופה, חוקי התנועה השונים, למצוא מקומות חנייה … לדעתי ממש לא הכרחי (תאילנד זו המדינה היחידה שבחיים לא השכרנו רכב בטיולים שלנו בה)
לגבי פוקט – פאטונג זה החוף המרכזי . פה יש הכל אבל גם חוף הים הכי פחות מלהיב.
חוף קאטה או חוף קארון הם החופים ליד – חופים יפים, שקטים יותר אבל עדיין קרובים מספיק כשתרצו ללכת לקניון, למסעדה ….
-
@bugv11 אמר:
וואו תודה רבה על המידע!
אני מחפשת אזור שמתאים למשפחות. הכי חשוב זה חוף יפה ונקי. לגבי גישה למקומות, אולי נשכיר רכב ?
אם יש המלצה גם על מקום לינה לא צריך מפואר אבל נגיש לחוף
תודה!
כל המקומות מתאימים למשפחות, לכל משפחה יש את האופי שלה ומה שמתאים לה.
יש משפחות שרוצות מקומות שיש בהם הרבה אופציות בילוי הרבה מסעדות וכו’ והן צריכות מקום הומה,
יש משפחות שרוצות חוף שקט וים ומספקת אותם מסעדת המלון ואולי עוד 2 מסעדות במרחק הליכה והן צריכות חוף שקט.
אני לא יודע לבחור למשפחה שלי, לא לשלך, אתם צריכים להחליט בשבילכם.
את צריכה לבאר יותר את המושג “נגיש לחוף”, ההתרשמות שלי שבפוקט כדי להגיע לחוף מרוב המלונות צריך לחצות כביש. רק מעט מלונות נמצאים ממש על החוף והמחיר כנראה בהתאם.
לרוב האטרקציות בפוקט יש הסעות קבוצתיות, קונים כרטיסים לאטרקציה והם כוללים הסעה מהמלון ובחזרה.
שימו לב שבתאילנד נוהגים בצד שמאל. אני שוכר רכב גם במקומות שבהם נוהגים בצד שמאל כמו קפריסין ובריטניה אבל בפוקט ההסעות לאטרקציות נראו לי הרבה יותר נוחות מלשכור רכב ולנהוג בעצמי.
-
תודה רבה!
המידע מאוד עוזר לקבל החלטה!
אשמח לשמוע המלצה על מלון בחוף קארון
בכל מקרה נשמע שהולך להיות לנו כיף...
-
יש מלאאאאא מלונות יהיה יותר קל להמליץ אם תגיד לנו תקציב ללילה לחדר