booking מחיר חכם
-
האם משהו נתקל והתנסה באפשרות למחיר חכם ב- booking ? ראיתי לא מעט הצעות כאלו באתר booking.
המחיר זול משמעותית ממחיר “לא חכם”.

-
אני מקפיץ שוב את ההודעה, אולי משהו בכ”ז התנסה ב”מחיר חכם” ?
-
Smart basic - (כך זה נקרא באנגלית) הסבר בקישור. -
-
תודה חברים , מכל המצורף לא הצלחתי להבין בשורה תחתונה האם יש סיכון בהזמנת חדר כזה במלון (למעט התנאי הברור שאין אפשרות החזר).
הפיתוי די גדול זה מגיע להנחות של 30 – 40 אחוז , ונעשה דרך פטפורמה מכובדת של booking .
יכול להיות שיש פה איזה שהוא טריק נסתר ? אם אין כזה אני לא רואה סיבה למה לא להזמין.
-
קראת את הדיון בקישור האחרון שצרפתי?
קרא לפחות מתגובה מס' 5 והלאה, כל הבעיות בהזמנה כזו מפורטות בדיווחים.
* בהזמנה הזו, חב' בוקינג משמשת רק כ"סוכן צד שלישי", אין לה אחריות כלשהי על ההזמנה, היא רק מוצאת דילים באתרים אחרים ומפרסמת את החדרים באתרהּ (כדאי גם לקרוא את כל התנאים וההסבר שנותן האדון בקישור הראשון).
-
לגבי תגובה 5 הם טוענים שנאמר להם לאחר שהזמינו שהאישור יגיע 24-48 לפני ההגעה . במסך שצרפתי כתוב בפירוש שאישור תוך 24 שעות וכשתכתוב כך באתר של booking קשה להאמין שלא יעמדו בזה.(אני מתיחס למה שכתוב ולא למה שלא כתוב)
בכל אופן לא הצלחתי למצא איזה שהוא review של מישהו שהתנסה וכתב חוות דעת חיובית ולכן אני ארד מזה.
כנראה שהקלישאה שאין מתנות חינם חיה ובועטת למרות שקשה לי להאמין ש- booking ייתעסקו וייסתבכו בשיווק מפוקפק…...
-
כנראה רק לבעלי עצבי-ברזל וחובבי הימורים.
• "אישור תוך 24 שעות" - לא מצויין כאן בפירוט -24 שעות, מרגע ההזמנה/ברגע שהמלון מאשר שיש לו חדר פנוי(!) ועל-כך דיווחו האנשים בשרשור בטריפאדוויזר, המלון אישר את הזמנת החדר רק 24-48 ש', לפני ההגעה.
• הם גם ציינו שהפרטים המדוייקים ("האותיות הקטנות"), לא צויינו בדף הראשי(כמו בצילום), אלא רק לאחר שאישרו את ההזמנה.
• גם אין אישור להזמנה ודרך להתקשר עם האתר ה"מקורי' ממנו "שתתה" בוקינג את ההצעה וייתכן שהחדרים משווקים לקבוצות/חברות הקונות "סטוקים" של חדרים.
ויש עוד תגובה מעניינת:
I booked a room with booking.basic in Berlin just a day before the actual stay. The room was confirmed the exact same evening.
Once I got to the hotel they told me that they received the reservation but I still had to pay for it or provide a voucher that should have been given to me by Booking.com.
I talked to a women from booking customer service that told me that I should pay again and then hand in the invoice so they can handle the double payment and retransfer me the money. Now they refuse to help me as booking.basic does not include customer service.
In the last weeks I had contact to 4 different persons in their customer service each of which gave me different information. I am really fed up and I am going to request a chargeback through my credit card provider
* "בּחינעם אעסען דִי כּינעם" (בחינם, אוכלות הכינים).
-
הדבר היחיד שמפתיע כאן זה שחברה חד קרן כמו booking מוכנה לשמש כפלטפורמה לעיסקות מפוקפקות

-
מנסים לקושש עוד כמה גרושים, עם ה"פטנט".
*אם היית קורא את התלונות שנכתבו עליהם לאחרונה בפורום "משפחות", לא היית כל-כך מופתע.