ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

ספארי בטנזניה

פורום אפריקה
    איזור הספארי של צפון טנזניה
    2
    3
    755
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • drom
      drom נערך לאחרונה על ידי

אני מתכננת נסיעה לטנזניה באמצע ספטמבר שנה הבאה. הייתי רוצה 5 לילות בספארי. הדילמה שלי היא האם לעשות ספארי בשמורות הצפוניות והמתוירות יותר או בדרום טנזניה.

אשמח לשמוע דעות של מי שעשה גם וגם מה מומלץ יותר

Eytanin תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • Eytanin
        Eytanin @drom נערך לאחרונה על ידי

@drom

יש לקחת בחשבון שני דברים; במדה ואת רוצה בשמורות הצפוניות 5 ימי ספארי נטו, הרי בעקרון במדה ולא תטוסי ישר אל תוך שמורת הסרנגטי וממנה, תצטרכי להוסיף עוד יומיים של 'נסיעות מנהלתיות' לחוויה שלך. זמן הנסיעה מארושה לסרנגטי (כוון אחד) הוא בין 8 ל10 שעות וזה תלוי מאוד במצב הדרך. בדרום, המצב שונה מעט. זמן הנסיעה מהעיר לפארק המעניין סלו, הוא כ5 שעות כך שעבור 5 ימים נטו, צריכים להוסיף עוד שני חצאי ימים לנסיעות. במדה ומתכוונים לטוס, הטיסה אורכת רק 40 דקות ונוחתים ממש בתוך הפארק. 

לגבי  השוני שבין האזורים.

הסרנגטי הוא מישור עצום שבו רואים את החיות כבר ממרחק גדול. כשרואים 'התאספות' של כמה רכבים, גם הנהג שלכם מצטרף ולפעמים כמה עשרות רכבים מצטופפים סביב צ'יטה מסכנה שבסה"כ רוצה לחיות. בסלו(ס), תאי השטח קטנים בהרבה ומעבר לכל עיקול יש 'הפתעה'. חייה זו או אחרת. בפארק זה יש גם אפשרות לפעילויות שאינן קיימות בסרנגטי כמו: ספארי בסירה וספארי בהליכה. בסלו, גם תהיו כמעט לבדכם בעת הספארי. כמעט ולא תפגוש רכבים או מטיילים אחרים. בסרנגטי, יש מנהג של הנהגים\מדריכים, לעצור ליד כל רכב חולף ולהחליף ברכות עם הנהג\מדריך ברכב שממול. סתם בזבוז זמן של התייר. זה יכול לקרות 20\30 לפעמים בכל יום. 

drom תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
        • drom
          drom @Eytanin נערך לאחרונה על ידי

@eytanin

תודה רבה

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
          • 1 / 1
          • פוסט ראשון
            פוסט אחרון