פוקט
-
האם המופע “פנטזיה “ בפוקט מומלץ ?
בתכנון מוקצים 3 ימים לפוקט . האם כדאי להקדיש מתוכו יום אחד לקופיפי ?
-
פנטזיה מופע מאוד מושקע ומרהיב – ממליצה בחום
3 ימים בפוקט זה מעט מאוד זמן, יש המון מה לעשות ומה לראות בפוקט, לא הייתי מבזבזת יום על קופיפי
-
מה הרכב המשתתפים?לפני המופע יש גם סוג של ביתנים כמו בלונה פארק, יכול לעניין צעירים וצעירים (מאוד) ברוחם.
אם כבר מגיעים ממליץ לרכוש מקומות VIP (אני חושב שנקראים “זהב”), כשאני הייתי ההפרש במחיר לא היה גדול.
ממליץ להכנס לאתר האינטרנט של המופע כדי לקבל מושג למה אתם צריכים לצפות, כולל כל מיני הוראות (למשל מגבלה בהכנסת טלפונים).
אתם יכולים לקחת מפוקט טיול לכל מיני איים, ההפלגה לקופיפי לטעמי איננה המוצלחת בינהן.
-
אני נוסעת עם בתי בת ה-15 במסגרת טיול מאורגן למשפחות.
שתי האטרקציות האלה הם בגדר בחירה
-
@מירה-ל אמר:
אני נוסעת עם בתי בת ה-15 במסגרת טיול מאורגן למשפחות.
שתי האטרקציות האלה הם בגדר בחירה
אם ככה השאלה החשובה יותר, אם תבחרו שלא לבקר באטרקציות הנ”ל מה האופציה השניה?הפנטזי מופע ערב כך שלא נורא אם לא תלכו, למרות שבמקומכן הייתי הולך.
אבל מה תעשו במקום ההפלגה לקופיפי? האם יש לכן משהו מעניין אחר לעשות או שאתן תתקעו במלון בשום מקום ותכלס אין לכן ברירה אלא להצטרף?
-
במקום לשוט לקופיפי אפשר פשוט להישאר בפוקט.
מתוך 3 הימים המוקצים לפוקט באחד הימים יוצאים לשיט לאברעת האיים במפרץ פנה-נגה.
-
שיט לארבעת האיים נשמע נחמד.בעקרון להישאר בפוקט זה בסדר, יש המון מה לעשות בפוקט ובהפלגות קצרות מפוקט. אבל פוקט אי גדול והשאלה איפה תישארו.
האם תישארו ליד חוף נחמד שיש מה לעשות בו, או לחילופין במקום ממנו יש הסעות לאטרקציות שמעניינות אתכן ותרצו לבקר בהן
או האם יתקעו אתכן במלון בשום מקום שבמקרה הטוב תוכלו ללכת לבריכה (אם בכלל יש כזו).
-
תודה על התשובות.נשקול את כל האופציות.