ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

Livigno vs. Madonna di Campiglio

פורום סקי וסנובורד
    ליביניו מדונה די קאמפיליו מעלית מרחב גלישה סקי וסנובורד
    2
    3
    717
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • shiram5
      shiram5 נערך לאחרונה על ידי

זוג גולשים ברמה בינונית טובה עד טובה מאוד, נוסעים לחמישה ימי גלישה בינואר. אחת סקי והשני סנואובורד (לא בהכרח חובב סנואופראקים) – איזה משני האתרים הייתם בוחרים?…
      drporat תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • drporat
        drporat @shiram5 נערך לאחרונה על ידי

@shiram5

זה כמובן עניין של טעם, אבל אני מעדיף את מדונה בגלל קלות הגישה והקילומטרז’.

מצד שני אני עצלן בנהיגה ומחפש טיסות נגישות, מה גם שאני מאוד נהנה לנדוד ממקום למקום כל היום, בזמן שאחרים ישמחו לעלות ברכבל ולרדת באותו אדום/שחור כמה פעמים ולאתגר את עצמם.

drporat תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
        • drporat
          drporat @drporat נערך לאחרונה על ידי

@drporat אמר:

@shiram5

זה כמובן עניין של טעם, אבל אני מעדיף את מדונה בגלל קלות הגישה והקילומטרז’.

מצד שני אני עצלן בנהיגה ומחפש טיסות נגישות, מה גם שאני מאוד נהנה לנדוד ממקום למקום כל היום, בזמן שאחרים ישמחו לעלות ברכבל ולרדת באותו אדום/שחור כמה פעמים ולאתגר את עצמם.

https://www.neilson.co.uk/ski/italy/livigno/hotel-garni-francescato?depDate=2020-01-11&duration=7&holidayType=NES1%2CNMS1&rooms=1&room1Ad=2&room1Ch=0&destinationType=resort&order_by=default&resort=Q21&dep=MAN&carrier=LS&flightNo=LS939

הגעתי לזה בהקשר אחר ומצאתי משהו מעניין בליביניו, כולל טיסה מלונדון/מנצ’סטר והסעות (קנה אותי שזה אסם משוחזר). לשלב עם יומיים באנגליה😜

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
          • 1 / 1
          • פוסט ראשון
            פוסט אחרון