חוות דעת על בתי מלון
-
שלום,
אנחנו מתכננים חופשה בתאילנד באפריל 2020 (זוג הורים + 3 בנות 24,21.14)
אשמח לשמוע את דעתכם על בתי המלון המצ”ב,
קוסומוי – 6 לילות Anantara Lawana
קופנגהן – 4 לילות יש לנו התלבטות בין Cocohut Beach Resort לבין Buri Rasa Koh Phangan האם כדאי לישון בהאדרין או רחוק ממנו?
בנקוק – 4 לילות יש לנו התלבטות בין Anantara Siam Bangkok Hotel ל-Bangkok Marriott Marquis Queen’s Park
אשמח לשמוע אם מישהו ביקר בבתי מלון אלו ומה עדיף?
תודה,
-
אוקי ….
נתחיל בקופנגן:
2 בתי המלון שציינת מעולים, יושבים על החוף, מקבלים ביקורות טובות בכל מקום – אבל הם נמצאים בצדדים שונים לגמריי של האי. השאלה היא איפה אתם רוצים להיות ….. הקוקונט נמצא “במרכז” העניינים של קופנגן (כמה שיש שם מרכז עניינים) קרוב לחוף האדרין.
הבורי ראסה נמצא בצד השני בכלל בחוף שקט ומבודד – אתם צריכים להחליט באיזה אזור אתם רוצים להיות.
קחו בחשבון שגם ככה קופנגן אי שקט עם לא הרבה דברים ומקומות ….
קוסמוי
המלון אננטרה מלון מעולה – בכלל רשת מעולה ויוקרתית. מומלצת מאוד
בנגקוק
2 המלונות מעולים ומפנקים מאוד, שניהם שייכים שוב לרשתות מאוד יוקרתיות.
המיקום של שני בתי המלון גם הוא טוב מאוד
אישית הייתי בוחרת באננטרה – המיקום שלו יותר מרכזי קצת והוא מלון יותר מפואר
-
תודה רבה על התשובה שלך, עזרת לנו מאוד וחיזקת אותנו בבחירה. בחרנו את האננטרה בקוסומוי ובבנקוק.
לגבי קופנגן, אני יכולה להניח מתשובתך שאת מעדיפה את הקוקנט בחוף האדרין? האם הוא לא “נפילה” אחרי האננטרה?
חיזוק ממך גם כאן יעזור מאוד

-
שמחה לעזור

לא אמרתי שאני מעדיפה את הקוקונט – אמרתי שזה תלוי במה אתם מחפשים בשהייה שלכם בקופנגן ….. אם אתם מחפשים להיות במקום מבודד יותר, שקט יותר, מחפשים את הההתנתקות הזו – אז הבורי ראסה יתאים לכם. אם אתם לא רוצים להיות מנותקים אז כדאי להשאר בחוף האדרין..
2 המלונות האלו יהיו קצת “נפילה” אחריי האננטרה אבל …..
- אתם יכולים לבחור מלון יותר יוקרתי , למרות שאין בקופנגן הרבה כאלו והבורי ראסה הוא אחד מהיותר יוקרתיים שיש
- זה בסדר שבמהלך הטיול יש בתי מלון יוקרתיים יותר ויוקרתיים פחות … אז באמצע יהיה לכם קצת פחות – לא נורא
-
@72amalia אמר:
בסדר שבמהלך הטיול יש בתי מלון יוקרתיים יותר ויוקרתיים פחות … אז באמצע יהיה לכם קצת פחות – לא נורא
תודה רבה

-
לדעתי – בקופנגן בחרו ב-Cocohut. הוא לא נמצא על האדרין אלא על חוף Leela היפהפה, הנמצא 10 דקות הליכה מחוף האדרין.
בגלל שזה לא על חוף האדרין, יהיה לכם שקט ושלווה, ועדיין תהיו במרחק הליכה ממרכז העניינים – מסעדות, חנויות, מסיבות וכו.