חוף שקט בדרום
-
שלום לכולם
אני מחפש להעביר שבוע על איזשהו חוף שקט ופסטורלי בדרום תאילנד, שמעתי על חוף תאן סאדט, האם הוא שקט גם בדצמבר ינואר? איזה חוף תמליצו לי?
-
@יואב_3899222 אמר:
חוף תאן סאדט
החוף שהזכרת נמצא בקופנגן… בעיקרון דצמבר זה לא חודש מומלץ לבקר בקופנגן , זו עונת הגשמים בצד הזה.
יש המון, המון,המון חופים שקטים ופסטורליים בדרום תאילנד, לא מעט איים בהם יש חופים שקטים ופסטורליים ….. הכל עניין של תקציב, כמה בא לך לך להתאמץ כדיי להגיע לחוף כזה, למה בדיוק אתה מתכוון שאתה אומר “שקט ופסטורלי” – אתה רוצה להיות מנותק ומבודד? רוצה להיות בקרבת מקומות בילוי/אוכל?
-
תקציב של עד 70 דולר ללילה..
אני לא מחפש מקום מנותק לגמרי..רק לא עמוס בתיירים..
בעיקרון הכיוון שלי זה בונגלו על איזה חוף לא עמוס, עם מקומות בילוי בקרבת מקום..
פשוט הבנתי שהתקופה שאני נוסע יהיו מלא תיירים (במיוחד שזה נופל על הסילבסטר) ואני מחפש חוף רגוע
-
@יואב_3899222
אכן דצמבר זו תקופה עמוסה מאוד – חג המולד והסילבסטר…. למרות שבעיקרון תאילנד די עמוסה רוב השנה (-:
אתה רוצה חוף שלא יהיה עמוס בתיירים אבל שלא יהיה מנותק לגמריי וקרוב למקומות בילוי ….. ברור לך שתצטרך לוותר על משהוא?
בכל מקרה אני ממליצה לך לחפש באזור של קאו לאק\קראבי\פוקט\קופיפי …. אולי אחד האיים הקטנים יותר באזור יתאימו לך (למרות שלא יהיה עליהם ממש מקומות בילוי)
-
אכן מבין…
אני בעיקרון אהיה שבוע ראשון בפוקט באזור פאטונג ביץ'
ואחרי השבוע הזה אני מחפש שבוע של מקום יותר שקט …
אז היו כאלה שהמליצו לי על תאן סאדט, וכאלה שאמרו לי שלא צריך להתרחק מדי כדי למצוא חופים שקטים והמליצו לי על קו ליפה...
חשוב לי להבהיר שאני חובב טבע אז מן הסתם ארצה חוף פסטורלי ולא ממוסחר מדי חוף שבסביבתו יהיו ג'ונגלים וכאלה
-
@יואב_3899222
אם תבחר בפוקט בקארון במקום בפאטונג תקבל חוף הרבה יותר שקט ועדיין עם שירותים תיירותיים