חוות דעת על המסלול לקוסטה ריקה
-
שלום אשמח לשמוע חוות דעת על המסלול וכמה ימים מומלץ לכול מקום.
הגעה ב13/4 סאן חוזה
14/4 -15 לוקחים רכב ונוסעים לטורטגרו- 2 לילות?
16-18/4 פורטו וייאחו, שמורת קוויאטה- 3 לילות
19-20/4 ארנל, לה פורטונה 2 לילות?3 לילות?
21-22/4 מונטה ורדה לילה 1
ועכשיו התלבטות- טמרינדו ומסביב ,,, או מנואל אנטוניו ?
23-24/4 2 לילות- טמרינדו?
25-26/5 מנואל אנטוניו2 לילות?
27-28/4 לנדס אין לאב? 2 לילות?
29/4- סאן חוזה
30/4 המראה,,,
-
האמת שעם מה שכתבת בפעם הקודמת, המסלול שלכם לא הכי מסתדר עם איך שאתם רוצים לטייל. וגם לא ציינת את ההרכב- שיכול להיות שזה ישפיע.
בכל מקרה- לגבי המסלול שכתבת, אני באופן אישי לא חושב שהוא מסודר טוב. במדינה שבה יחסית המרחקים לא נורא גדולים בין נקודות תיירות, אתם דווקא בוחרים לגהץ את המדינה מקצה למרכז ואז שוב... סתם חבל על הימים האלו. רציתם גם חוף יפה לסיום- ואתם מתחילים איתו.
מסלול הגיוני יותר לנקודות שלכם יהיה סן חוזה/אלחואלה ( כשמתחילים מערבה- אין צורך להגיע לסן חוזה) משם לפורטונה- למונטה ורדה- לפנינסולת ניקויה- מנואל אנטוניו- טורטוגרו ולחוף הקריבי.
לדעתי מונטה ורדה לילה אחד זה מעט ( אבל נתתם למעשה שני לילות ה-21 וה-22.)
שימו לב שאתם אומנם נוחתים ישר אחרי סמנה סנטה, אבל יום שני ה-13 זה איסטר מאנדיי. הייתי ממליץ להזמין את הלינה הראשונה ( אזור השדה?) מראש. כשטורטוגרו יותר בסוף- אפשר אולי גם להיות בו לילה אחד ( ושימו לב שבאותו יום לצאת מוקדם כדי להגיע בזמן לסירות)
אני בד״כ משתדל לא לחוות דעה על ספקים ישראלים, אבל מאחר ושאלת עם סימן שאלה, אני ארשה לעצמי להגיב. המסלול שלכם עושה רושם שיהיה מתוכנן מראש וגם אולי אתם רוצים לזרום- למה להגיע בסוף ללנדס אין לאב- כל פעילות שיש להם ביער יש גם בהרבה מקומות אחרים מקומיים. למה צריך מקום ישראלי ? אם ראיתם הרבה המלצות- אני באופן קבוע מקווה שהקוראים רואים שכמעט כל הממליצים הם כאלו שנכנסו ונתנו טיפ אחד וזו כל הפעילות שלהם אי פעם באתר. לדעתי זו אינדיקציה של משהו שלא מריח טוב.
אני באופן אישי לא ביקרתי שם אבל תישאלתי היטב מטיילים שהיו שם ואני מכיר אישית, ומשום מה הביקורות שלהם יותר פושרות- השירות אמנם מאוד אדיב, אבל הבטיחות באומגות לא מובטחת ( מפי זו שהבת שלה נפצעה שם), הדיור יקר ומזכיר צימר קיבוצי. מאחר ולא פוגעים בחיות- החרקים רצים שם בשפע ( למי שמפריע) ומעל הכל מישהו שהמקום נראה לו קצת תמוה בדק יותר לעומק כדי למצוא שזו למעשה התגלגלות של קבוצה שהוגדרה בישראל ככת מיסטית ואתם יכולים לחפש תחת השמות מיכל נלסון ויואל רחמילביץ.
באזור של הר הגעש טנריו באזור פורטונה, אתם יכולים למצוא כל מיני לודג׳ים נחמדים במחירים הוגנים, ואם למשל תלכו על זה אחרי פורטונה- משם תוכלו להמשיך לניקויה ואח״כ מונטה ורדה ומנואל אנטוניו... -
גדליהו שלום
האם אפשר להיפגש איתך לעזרה בתכנון ויעוץ המסלול
במקום בהתכתבות
בתשלום ?
תודה יהודית
-
שלחתי לך מסר פרטי