ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

קוסמוי בפברואר

פורום תאילנד
    קו סמוי
    4
    7
    891
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • מטייל_4088733
      מטייל_4088733 נערך לאחרונה על ידי

אנחנו 2 זוגות שמתכננים להגיע לסמוי לשבועיים בתחילת פברואר. אוהבים להתפנק במלונות טובים שממוקמים במרכז העיניינים. (לא מחפשים להתבודד). האם חובה לסגור מהארץ מלון או שאפשר יהיה לשוטט בין המלונות ולסגור במקום?
      shimon amar 72amalia מטייל_4083140 3 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • shimon amar
        shimon amar @מטייל_4088733 נערך לאחרונה על ידי

@מטייל_4088733

רצוי לסגור מראש לא הכי נעים לתזז בין המלונות. ואולי תחילת פברואר יוצא על ראש השנה הסיני. כדאי שתיבדקו את זה.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
        • 72amalia
          72amalia @מטייל_4088733 נערך לאחרונה על ידי

@מטייל_4088733

למה לבזבז זמן מהחופשה שלכם בשיטוט בין מלונות וחיפוש איפה לישון הלילה?

כשאפשר לשבת עכשיו בבית, מול המחשב, להכנס לבתי מלון שונים לראות בדיוק מה יש, מה אין, כמה עולה ולבחור מה שמתאים לכם….

• מטייל_4083140
            מטייל_4083140 @מטייל_4088733 נערך לאחרונה על ידי מטייל_4083140

@מטייל_4088733

בניגוד לשני המגיבים אני לא רואה בזה תיזוז ומבין גם את ההבדל שבין למצוא בעצמך לבין להזמין מראש, זה נכון שרואים הכל ברשת..מיקום,תמונות מרחק בק”מ לכל היעדים האטרקטיביים באזור, אבל הרבה מאוד פעמים המציאות ורודה יותר ברשת מאשר בחיים, בנוסף, אם לצורך העניין בונים מלון גדול ממול המלון שהזמנת או משפצים חדר במלון, בית, מבנה או רחוב ליד, מישהו יגיד לך את זה? ויש עוד.

זה אחלה אופציה שגם תוזיל לא פעם את המחיר אם כי לרוב לא בהרבה וגם סמוי זה אי קטן והמרחק בין מלון למלון ממש לא יהווה בעיה

אבל…..

אני כן ממליץ לכם להזמין מלון ללילה הראשון ואז לחפש בכייף ולמה?

יש דרישה של האימיגריישן להציג אישור הזמנה למלון ללילה הראשון, ( לרוב לא) בד”כ מבקשים שתכתבו את פרטי המלון שאתם מגיעים אליו על טופס ההגירה שתקבלו או במטוס או בכניסה למתחם שלהם בשדה) אם לא יהיה לכם כזה תעוכבו

shimon amar תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
            • shimon amar
              shimon amar @מטייל_4083140 נערך לאחרונה על ידי

@מטייל_4083140

רושמים בטופס הכניסה שם של מלון או גסט האוס וזהו.הם לא יתקשרו וישאלו אם באמת הזמנתם.מה אכפת להם היכן תלונו? את הטופס הזה אני מכיר משנת 1993 זאת פרוצדורה תאילנדית אין מה להיתרגש.

מטייל_4083140 תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
              • מטייל_4083140
                מטייל_4083140 @shimon amar נערך לאחרונה על ידי מטייל_4083140

@shimon-amar

איכפת להם….שמעון

אם אתה נוסע מתמיד מ1993 אתה בוודאי שמת לב שבשנים האחרונות חלו שינויים מסויימים בדרישות, לא יודע מה איתך

אצלי כל פעם שמגיע שם לב שנציגות שלהם עומדות בתורים לפקידים ומוודאות אחד אחד שרשמו את המלון בו יתארחו, אחרת לא מאפשרות לך בכלל להגיע  אל הפקיד

אותי אגב גם עיכבו פעם אחת באימיגרשן בפוקט  על העניין הזה, לא יודע אם זה בגלל שהפקידים שם מקפידים יותר או שסתם נפלתי על קרציה, הוא עיכב אותי כ20 דק ואחרי זה נתן לי לעבור רק בגלל שלא הצלחתי להתחבר לוויי פיי ואמרתי לו שאני מפחד שהמזוודה שחיכתה לי על המסוע תעלם..חח

ב’פינת המעוכבים’ היו איתי עוד כ15 תיירים שרובם אגב הגיעו אליה מאותה סיבה

shimon amar תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                • shimon amar
                  shimon amar @מטייל_4083140 נערך לאחרונה על ידי

@מטייל_4083140

לא כתבבתי שלא ירשמו.שירשמו מה שבא להם הם לא בודקים אם יש מלון או גסט האוס בשם הזה.רק אם מגיע נוסע שניראה מוזר כמו לבוש או מתנהג מוזר אז אולי יבדקו.

• 1 / 1
                  • פוסט ראשון
                    פוסט אחרון