ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים
    1. דף הבית
    2. מטייל_4083140
    • פרופיל
    • עוקב אחרי 0
    • עוקבים 0
    • נושאים 3
    • פוסטים 126
    • הגבוה ביותר 9
    • קבוצות 0

מטייל_4083140

@מטייל_4083140

11
    מוניטין
    115
    צפיות בפרופיל
    126
    פוסטים
    0
    עוקבים
    0
    עוקב אחרי
    הצטרף ב- התחבר לאחרונה
    מיקום 4083140 גיל 56

מטייל_4083140 הפסק לעקוב עקוב

הפוסטים הטובים ביותר שנוצרו על ידי מטייל_4083140

• RE: כלבים בקוסמוי

@Lorin-Schwartz-K_4103023

זה מאוד יפתיע אותךכנראה... אבל גם אלה שתפגשי בבנגקוק/פוקט או כל מקום אחר שתעברי בו יזכירו לך את “הכלבים מקוסמוי”

תעלי אותם איתך למטוס בחזרה לארץ ותוך חודש הם נובחים ומרעישים כמו הישראלי היפה

הלך הרוח בתאילנד לרוב הוא שקט והכל איטי יותר וזורם.. זה עובר באופן טבעי גם לחיות המחמד

גם החתולים שעומדים לך מתחת לשולחן במסעדות ברחוב עושים את זה במיוט.. אבל שלא תטעי הם גם יודעים לתקוף ולהיות אלימים בעיקר אחד כלפי השני..

הכלבים האלה אמנם לא חיים לרוב בבתים כמו במערב עם טיפול וטרינרי חטיפי עצם ורצועה אבל הם אכן מקבלים חום ואוכל מהמקומיים..נהגי מוניות או סתם בעלי דוכנים/עסקים וגם מתיירים

פורסם בפורום תאילנד
      מטייל_4083140
      מטייל_4083140
    • RE: טיסה לתיאלנד דרך רוסיה עם אירופלוט ,שאלה

@Ariel-Lvi_4082841

אין פה עניין של נורמטיבי או לא,

לטעמי חברה שעושה בלקוחות שלה שימוש לצורך חיסול חשבונות פוליטי זו לא חברה שראויה ללקוח כמוני!!!

זה לא ממש משנה לי אם זה נעשה בניגוד לדעת החברה(כנראה שכן) או לא, דרך מוסקבה אני לא אטוס יותר למזרח, לפחות עד שנעמה תשוחרר ותתקבל התנצלות רשמית של ממשלת רוסיה.

וכותב לך את זה אחד שהיה לקוח אוהד שלהם ואפילו טס איתם ממש לאחרונה (לפני שנודע לו על המקרה)

פורסם בפורום תאילנד
      מטייל_4083140
      מטייל_4083140
    • RE: בניית מסלול בתאילנד בעזרת חברות טיולים

@72amalia

ממש לא

להיפך,פי מה שאני קורה פה יש לך המון ידע.

לא מזלזל בשום נותן שירות וגם לא בסתם חברים שכותבים בפורומים.

הרי ברור שללקוחות שלך את בונה מסלול על פי מה שמגניב בעינהם ולאו דווקא גם בעינייך, אז אין ביננו שום אי הסכמה.

פורסם בפורום תאילנד
      מטייל_4083140
      מטייל_4083140
    • RE: תאילנד בצל הקורונה

@דוקטור-דו-ליטל

אבל זה לא משנה את העובדה שזרקת מידע מטעה והכנסת אולי מישהו להסטריה ללא סיבה.

אתה חושב שבמערכת הבריאות הגוססת בארץ שצריך לחכות חצי שנה לתור לאורטופד יתחילו לשלוח שיירות של אמבולנסים לשדה לפנות סתם חברה שחזרו מתאילנד או קמבודיה ?

פורסם בפורום תאילנד
      מטייל_4083140
      מטייל_4083140
    • RE: סוכנות הנסיעות myholidays

@ניתאי-א

כי הרבה פעמים יש לסוכן אפשרות למכור לך כרטיס במחיר זול משמעותית מישירות מהחברה

פורסם בפורום אסיה-המזרח הרחוק
      מטייל_4083140
      מטייל_4083140
    • RE: סוכנות הנסיעות myholidays

@Lilach-Asseo_4088409

קראתי עליהם קצת חוות דעת, בגדול, בסדר אבל יש גם חוויות לא נעימות איתם לכן חשוב להיזהר

אני מעדיף לקנות מסוכנים אמינים וממש לא משנה לי אם זה מהארץ או לא.

מציע לך לבדוק גם מול סוכני אונליין אמינים ישראלים (יש שניים כאלה שאני מכיר, לא תתקשי למצוא אותם) גם אם תמצאי אצלם באתר מחיר גבוה בשקל וחצי יותר מהסוכן הנ”ל שווה לך כדי שתרגישי בטוחה יןתר.

מטייל_4083140
      מטייל_4083140
    • RE: "מצטער שהפרתי את הסגר" 500 פעם: העונש לישראלים בהודו

@תאי

שיגידו תודה שלא קיבלו עם המקל בתחת כמו שהשוטרים נוהגים כלפי ההודים עצמם...

מטייל_4083140
      מטייל_4083140
    • RE: הנה זה הגיע, חופשה בדובאי, איחוד האמיריות-קיץ-סתיו 2020.

@Roco

או איזה קונקשן בדרך למזרח ואלטנרנטיבה לקטאר

מטייל_4083140
      מטייל_4083140
    • RE: ויזה לתאילנד\גיחה ללאוס

@Sailor

נזרום על זה שאתה צודק בעניין...לדעתי אתה לא.(אשמח שתצרף לפה קישור לכרטיס הלוך חזור ב30$) ותוסיף לזה מוניות לשדה וממנו ומפה תמשיך לבד

החשבון דיי פשוט

לא צריך לעשות עניין מהוצאת ויזה בשגרירות פה בהרצליה (150 ש”ח) וגם לא מהארכה בתאילנד(כ200 ש”ח), זה לא מאוד מסובך כמו שנוטים לחשוב, לא הייתי בוחר באופציה של קמבודיה כשמדובר ביציאה וכניסה מייד באותו היום רק בשביל עוד כמה ימים בתאילנד

פורסם בפורום תאילנד
      מטייל_4083140
      מטייל_4083140

פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי מטייל_4083140

• RE: קונקשיין בקהיר

@דניאלדן

יש דבר כזה, נתקלתי בטיסה שלהם למזרח בעבר אבל כמדומני הם לא נחתו פה ישירות בדומה לקטאר איירווייז למשל,החל מאוקטובר בעקבות בקשה של המצרים שהחליטו מסיבותיהם על שינוי מדיניות יהיו טיסות ישירות של אייר איגיפט לכאן ומכאן בחלקן טיסות קונקשן למזרח.

ידוע לי מעט מאוד על החברה והחוויה של לטוס איתם, ליתר דיוק לא ידוע לי בכלל חחח

אבל מה שבטוח שרע זה לא יעשה לתחרות

פורסם בפורום תאילנד
      מטייל_4083140
      מטייל_4083140
    • RE: יום החוקה של תאילנד

@Sailor

אני מת על הישראלים שבאים ללמד את העולם מה טוב לו…

יש הרבה חסרונות במשטר מלוכני אבל זה מה שהאנשים רגילים וחיים מאז הקמת הממלכה..ולא שאין חסרונות בשיטה הדמוקרטית( מי אמר... השיטה הגרועה ביותר פרט לאלה שכבר נוסו?) כבר ראיתם מה קורה אצל חלק מהשכנות שלנו כשמישהו חשב שביום יהפכו מדיקטטורות חשוכות לדמוקרטיות נאורות..זה נכון שהחברות והאופן היווצרותן של המדינות ו”העמים” האלה שונה לחלוטין אבל עדיין…

יש לי ידידה טובה בתאילנד ששאלה אותי יום אחד על צורת המשטר שלנו וכמה שלא ניסיתי להסביר היא לא הבינה לגמרי… יכול להיות שהכיוון הזה של להוריד מעט מסמכויות בית המלוכה ולחלוק את השלטון עם העם (במידה ובאמת יהיו אלה נציגי העם ולא כאלה שמתחפשים ל...)הוא לא כזה רע.

פורסם בפורום תאילנד
      מטייל_4083140
      מטייל_4083140
    • RE: הנה זה הגיע, חופשה בדובאי, איחוד האמיריות-קיץ-סתיו 2020.

@Roco

או איזה קונקשן בדרך למזרח ואלטנרנטיבה לקטאר

מטייל_4083140
      מטייל_4083140
    • RE: תאילנד

@aljaje

נשמע מאוד אחראי וקפדני באופן אולי קצת מפתיע.

בכל אופן העניין הזה של הטרוול באבלז מגביל מאוד ולא מתאים לכל אחד, וגם הוא אגב יעשה תחת הגבלות ודרישות לא מעטות, ובמקרה הטוב עוד מספר חודשים כמו שנאמר בכתבתה

מה שכן, אם המספרים הרשמיים נכונים אז זה דיי מפלה את תאילנד שבניגוד למדינות אחרות במזרח כמו טאיוואן וד קוריאה שלא מפסיקות לקבל פרגונים ומחמאות, עליהם כמעט ולא מדברים

פורסם בפורום תאילנד
      מטייל_4083140
      מטייל_4083140

@Aviel-Rent-Apartmentos_4054909

גם קניונים ושווקים, והחל משבוע הבא גם אולמות קולנוע אבל עם כל הכבוד לך,

יש רק שתי דרכים בהם עולם התיירות ולא רק בתאילנד יחזור לחיים, חיסון או שהנגיף יעלם מעצמו כמו הסארס.

תאילנד לדעתי זו לא מדינה שיתאפשר איתה הסדר כמו שיכול להיווצר עם יוון וקפריסין, לא רואה אותם פותחים שערים רק למדינות בטוחות וגם לדעתי יש הרבה חוסר אמון במערב בנוגע למספרים שמה...אחרת לא ניתן להסביר איך מחפשים הסכמי תיירות בטוחה עם מדינות הרבה פחות מתויירות ועם מספרים פחות טובים

פורסם בפורום תאילנד
      מטייל_4083140
      מטייל_4083140
    • RE: טיול ארוך עם תרופות דורשות קירור

@Eytanin

גם לי יש ניסיון והוא שונה מאוד משלך אבל בתרופות קלות, הורדת חום, טיפול בקלקול קיבה, פריחה וכד’..

אבל בכל זאת יש משהו בדבריך וחשוב מאוד להבין שבמזרח בניגוד להרבה מקומות בעולם המערבי יש הבדל עצום בין בתי המרקחת השכונתיים שעליהם אני מעריך שאתה מכוון, לרשתות הגדולות שפזורות גם בקניונים..

בשכונתיים ממילא לרוב לא תמצא תרופות כאלה, בחלק אפשר למצוא אבל זה יהיה חוסר אחריות לקנות תרופה כזו מבתי מרחקת שכונתיים.

מחיר ביקו בקליניקה לצורך מרשם זול מאוד (בהנחה שתצטיידו מראש אם אישור באנגלית מהרופא המטפל שהתרופה הנ”ל חיונית לבריאותכם)

לגבי מחיר התרופה, מי שכתב פה היא תהיה זולה פי 100 חי בסרט,אולי קצת יותר זול ממה שתקנו בארץ בהשתתפות הקופה, בשכונתיים זה תלוי באיך הפרצוף שלכם יבוא לרוקח, אבל שוב, לשם לא הייתי ממליץ לכם להגיע!

מטייל_4083140
      מטייל_4083140
    • RE: מסלול קצר מאוד בהודו

@אוריתאאא

ההתפשטות בהודו וגם ההתפצות בברזיל מעידות שכל מי שפינטז על כך שהקורונה בדומה לשפעת הרגילה לא תסתדר עם מזג אוויר חם ותעלם בקיץ כנראה חלם בהקיץ..

גם העליה בארץ עד שסופסוף יצאנו מהכלא דיי מלחיצה ועלולה להחזיר אותנו שוב צעד אחורה,לא די בכך היא גם כנראה מבשרת שבניגוד למה שחלקנו חשבנו שהקורונה לא בדעיכה ואם להוסיף לכך את הדיווחים על תופעות לוואי חמורות באחד המטופלים הנסיונייים בחיסון של מודרנה, למרות שקיבל מגה דוז, אז איך לומר… המצב 💩 חח

עד שאיזה חברת תרופות תושיע אותנו..אם זה יקרה עד אוקוטובר .. זה יהיה נס

מטייל_4083140
      מטייל_4083140

@shimon-amar

אם הנתונים הרשמיים נכונים, מה שדי לא בטוח

ואם התאילנדים יפתחו שעריהם רק ל’מדינות בטוחות’ 

ואם הדבר לא יהיה כרוך בבידודים ל14 יום שם ובארץ המקור

ואם הנסיעה לא תהיה כרוכה בדרישות מעיקות

ואם הביטוחים הרפואיים יהיו במחירים פרופורציונליים

ואם יוסרו ההגבלות  על התקהלות, בילוי, קניונים, מסעדות שעדין קיימות שם באופן זה או אחר

אז יהיה שווה לכם לשקול לדעתי

אבל יש פה יותר מידי  אם

מה שכן..אני מהמר שעמליה תהיה הראשונה פה בפורום שקופצת על המטוס הראשון בקו 

פורסם בפורום תאילנד
      מטייל_4083140
      מטייל_4083140

@galit29

זה לא האישיו..

הנקודה היא שמי ששוקל נסיעה עכשיו צריך לקחת בחשבון את המשתנים כפי שהם היום.

זה ברור שאם לא היו יכולים להרשות לעצמם היו בוחרים לחזור לפני חודשיים ולא “להתקע” שם, רק שביננו, יש מעט מאוד ישראלים שיכולים להרשות לעצמם את מה שהם כן 

פורסם בפורום תאילנד
      מטייל_4083140
      מטייל_4083140

@shimon-amar

יש מדינות כמו טורקיה, איראן,צ קוריאה, סין, רוסיה ועוד כמה שכנות שלנו במזרה”ת ששמה אוטומטית אתה מכפיל לפחות ב4-5 את המספרים המוצהרים אבל בתאילנד לפחות ממה שמדווח ברשתות אין דיבור על הסתרה יוצאת דופן ואין סימנים לאיזו קטסטרופה(למרות ההסתרה) כמו שיש במדינות אחרות שהזכרתי ככה שעדיין יש איזה ערפל סביב מה באמת קורה שם, אני לא בטוח שיש שמה קטסטרופה אבל גם לא יודע להסביר את ההנהלות אל מול המספרים

פורסם בפורום תאילנד
      מטייל_4083140
      מטייל_4083140