האטה בתיירות?
-
חג שמח
מציע להציץ בבלוג שלי כאן באתר. יש שם שני פוסטים על גרנלנד. גם תמונות.
אגב,יש גם גם תמונות של קופי ג'ילאדה (בפוסט של אתיופיה, לא גרנלנד)

-
לא בדיוק ביניהם. אפשר כמו לחיות בר אחרות, לנסות להתקרב. הם בלהקות מאוד גדולות וכנראה פחות מפחדים, ולכן אפשר להתקרב אליהם משהו כמו 10-20 מטר לפני שהם יזוזו משם. כמו-כן אם מתקרבים יותר מדי תמיד יש סיכוי שהם גם יתקפו, שוב, כמו כל חיית בר… -
דן צ וגדליהו- תודה על התשובות... -
ניו זילנד – טרק הוקר וואלי, טרק קל ומקסים, היה לנו יום שרבי במיוחד והיה תענוג להגיע לאגם הקרחון למרגלות הר קוק.
מייצג החזיות- להעלאת מודעות ותרומות לסרטן השד.

גלנורכי- גן עדן אמיתי
-
גם אני עם תמונת ניו זילנד – castle rock- ליד קורומנדל . על דרך 309 שהיא לא סלולה בכוונה, ונקראת כך כי פעם היה לוקח 3 שעות ו-9 דקות להשלים אותה עם סוס. בכל אופן המקומיים קוראים ל- castle rock גם הענק הישן ,וכשמסתכלים עליו אפשר בהחלט לראות את תווי הפנים (:. אפשר גם לטפס עליו- על האף… העלייה היא על גבי שורשי עצים וטיפוס תלות של בערך 20 דקות, עד כמה שאני זוכר
-
אחרי חודשיים של פרסומי תמונות – אני מחכה לרגע שבו אני אתחיל לגלות סניליות ולהעלות את אותן תמונות …בינתיים משהו מהרוקיז הקנדיים- אגם לואיז

-
-
-
פוסט זה נמחק! -
גדליהו
חחח גם אני צחקתי (עם עצמי) שבטח אעלה תמונות פעמיים…
מהרוקיז כבר העלתי תמונות?והביצים- תמונה גדולה
-
התרנגולות של גווטמאלה באמת עובדות ביעילות. הנה אחת שמצאנו במחסן בבית הספר שהתנדבנו בו, יחד עם הציוד שהבאנו… תסתכלו טוב!

-
ומציפור לציפור- תוכי ארה מאתר קופן רואינס…. הם אמנם בטבע, אבל באים לאכול בכניסה לאתר. זה נמשך כבר עשרות שנים ככה, חלקם משוחררים בפרויקט להצלת תוכים שנמצא לא הרחק.
-
-
טוב שכן קרוב מאח רחוק…תאר לך שהיה לו כזה מחמד:
יותר ריחני ויותר צעקני….
עגור “חול”, ברטיש קולומביה, קנדה.

-
יש לו להקה, אחד מקלל ושני "שוטר", נראה שיש תיקו עם העגור(?)

בקיצור 'טוב שכן וחיות רחוקים בטבע'.
-
-
-
עץ חלול בשמורת מירפלור, ניקרגואה שניתן לטפס בתוכו- כל אחד לפי האומץ שהוא מוכן לעלות לגובה

-
-