ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

טיסה לאפריקה בשבוע הקרוב - שינוי של הרגע האחרון

פורום אפריקה
    אפריקה אתיופיה מדגסקר קניה
    3
    5
    675
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • ronendam
      ronendam נערך לאחרונה על ידי ronendam

שלום לכולם,

טיסה למומבסה שהוזמנה עוד בשלהי אוקטובר – נכון לכרגע אני אמור לטוס הלילה ולנחות במומבסה מחר בשעות הצהריים המוקדמות (לפני שהסגר שהטיל הנשיא ייכנס לתוקף) אני מתלבט קשות אם לטוס בכל זאת – מכיר מצוין את המדינה, דובר סוואהילית ויכול להסתדר בקלות יחסית מצד אחד. מצד שני קיימת סבירות שהמתיחות תגבר ושהמצב ידרדר במהירות כך שהחופשה תיהרס כמעט לחלוטין.

אפשרות נוספת שחשבתי עליה – טיסה למדגסקר עד יעבור זעם – כרגע יש אפשרות לנחות שם ביום חמישי בצהריים  (ראיתי שהנשיא שם פרסם הנחיות שנוגעות בעיקר למגיעים ממדינות אירופה, ישראל לא מוזכרת). מדינה ענקית ולא צפופה שאפשר ליהנות בחופים היפים שלה.

אפשרות שלישית – לטוס לאתיופיה ולהירגע בהוואסה או גונדר למשך כמה שבועות. בזמן כתיבת שורות אלו אין הגבלות מיוחדות על הגעה למדינה.

חשוב לי לציין שאני די גמיש ושאני יכול להרשות לעצמי לשהות מחוץ לישראל בחודשיים – שלושה הקרובים. מאמין שאם עד יולי השגרה לא תחזור באיטיות אז באמת העולם הולך להיות שונה מכפי שהכרנו אותו עד עתה.

אפשרות רביעית – בצער רב לבטל את הטיסה בשלב זה ולדחות אותה לימים רגועים יותר.

מה אתם הייתם עושים? אשמח במיוחד לשמוע על המצב במדגסקר ממי שנמצא שם כרגע

תודה רבה מראש לעונים

רונן

ettyzim תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • ettyzim
        ettyzim @ronendam נערך לאחרונה על ידי

@ronendam

Hi Ronrn

I live in Zimbabwe and form my knowledge of Africa governments they tend to close borders with immediate affect. If you don’t mind getting stuck there, then no problem. However, I don’t think you will get any notice before borders close and if you do you will be rushing out with the rets of the world and doubt you will find a flight out. (we have just been through this process with kids who are studying in SA). 

cafrica.net ronendam 2 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
        • cafrica.net
          cafrica.net @ettyzim נערך לאחרונה על ידי

@ettyzim

רונן, אני מפנה אותך לקטע מנאום נשיא קניה מתאריך 15 לחודש מרץ :

The Government of Kenya has effectively closed down borders effective immediately for the next 30 days. Visitors already in the country are expected to self-quarantine.

ronendam תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
          • ronendam
            ronendam @ettyzim נערך לאחרונה על ידי

@ettyzim

תודה רבה, אני ערוך לשהייה של חודש עד שלושה חודשים בכל מקרה

האם אנחנו באמת מאמינים שהמצב ההזוי שנקלענו אליו יימשך מעבר לכך? העולם יתפרק לרסיסים...

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
            • ronendam
              ronendam @cafrica.net נערך לאחרונה על ידי

@cafrica-net

הי, ראיתי את הנאום של הנשיא בשידור חי. הוא גם הוסיף שההגבלות ייכנסו לתוקף תוך 48 שעות על מנת לאפשר לנוסעים בדרכים להיכנס.

משיחות שלי עם אתיופיאן נכון לשעה זו הטיסה שאמורה להמריא מחר בבוקר מאדיס למומבסה יוצאת כסדרה...

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
              • 1 / 1
              • פוסט ראשון
                פוסט אחרון