שלום למטייל המבוגר 50+ שמעוניין לשמוע הצעות , הסברים או כל מימי דברים מניסיון אישי , ארגנטינה ברזיל קובה אמזונס פנטנל קוסטה ריקה וכו , ללא עלות . לשמוע לעזרה , עד חצי המלכות ,
-
אתם ראשיים להתקשר או לשוח מסר -
כמה טיפים/הערות בתור התחלה.לכתוב כותרת קצרה יותר ( מקום/מדינה אזור וכמה מילים) ויותר בתוך הפוסט.
עכשיו למיטב הבנתי אתה רוצה רעיונות לטיול- רק נתת מספר רב של מדינות שחלקן מתאמות לפורום דרום אמריקה. מה למשל תהיה מסגרת הזמן המתוכננת? . באיזו עונה ( גם אם קצת קשה בימי קורונה לכוון לתאריכים מסוימים), ומה מעניין אותך לעשות- האם טיולים רגליים אפשרים, אתה מחפש יותר טבע, יותר מפגשים עם מקומיים וכו’. ארצות שונות ידגישו יותר הבט מסוים ולכן כדאי לנסות למקסם את הזמן עם מה שמחפשים ולבחור נכון ככל שניתן...
-
*נדמה לי שהוא מציע את עזרתו לפונים:
"שלום למטייל המבוגר 50+ שמעוניין לשמוע הצעות , הסברים או כל מימי דברים מניסיון אישי , ארגנטינה ברזיל קובה אמזונס פנטנל קוסטה ריקה וכו , ללא עלות . לשמוע לעזרה , עד חצי המלכות…"
-
תהיתי בתחילה אם זו הכוונה וחשבתי שהיה חסר פסיק אחרי השלום… כי היום ה-50 זה ה-25 החדש… לא אחת טיילים הרבה יותר רציניים מהצעירים ולא ממש צריכים הגדרת גיל מיוחדת... -
-
סליחה אך איני מחפש הצעות או עזרה , אני מוכן לעזור מניסיון אישי רחב , כאחד שמטייל בברזיל ארגנטינה , לפחות חודש בשנה או שנה ומחצה , גם בארצות נוספות . לאחרונה טיילתי בקובה קוסטה-ריקה בוגוטה קולומיה ועוד , רק לעזור נטו .
-
לי אין כל בעיה , יליד ארגנטינה
-
.