שרשור תמונות סתיו
-
בואו נרגיע!או כמו שיעצו לי. נבלע טבלת שוקולד (:
יש כותבים עם סגנון ציני ועוקצני. לא טוב ללב להתרגש. עדיף להתעלם. וכשזה כותבים ותיקים – מתרגלים.
לי למשל זה ממש לא מפריע- אז בפורום מרכז אמריקה אפשר להיות ציניקנים ( וברגעי שיא אני אתעלם)….
-
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק! -
בהמשך להצעה של גדליה מהגרעין---- שוקולד
אגב- באוקטובר בד”כ מתקיים פסטיבל שוקולד בעיר פרוג’ה באיטליה- מתוק להפליא…. אבל התמונה הזו מברוז'

-
@גדליהו-מהגרעין אמר:
לי למשל זה ממש לא מפריע- אז בפורום מרכז אמריקה אפשר להיות ציניקנים ( וברגעי שיא אני אתעלם)….
עכשיו רק צריך לנסוע למרכז אמריקה כדי שתהיה סיבה להיות ציניקנים בפורום מרכז אמריקה...
-
כדאי, יש גם שוקולד.מתוך השלט שעל קיר מפעל השוקולד בגרנדה, ניקרגואה ( שעושים סיור שוקולד ומייצרים בו שוקולד):

-
איך אומרים,
שתיהיי בריאה,
בשבת בבוקר , וחג,
ובום הפוסט שלך על הבוקר,
בלי התראה מוקדמת, בשרשור תמים,
ישר לפנים, כל הפרונטים לבחירה,
אמנם משוקולד, אבל לאט על הבוקר.😉
חחחח
-
South Bank לונדון 2017
קרמבו 😋😋😋
-
-
ת אמת 🙄 לא טעמתי … זה בגדה הדרומית פסטיבל הואל.
-
שוקולד קליפורני

-
-
-
-
-
אין לי שיר רק אגוזים וערמונים

-
איך עושה חשק לעשות מכל זה מרק חם ומנחם (עד שנזכרים שיש פה 30 מעלות).
-
😂 אצלי 9 c בבוקר ……… וגשם – ממוצע מזג היה טוב – מרק ? ערמונים באח ואגוזים במקום גרעינים …
-
אפשר להתחלף? אצלי 30, האח מסביבי, ובמקום גרעינים יש את הילדים של השכן שבסגר שיפצחו לך את הראש ברעש שהם עושים…
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות