ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

קפריסין\כריתים

פורום אירופה
    קפריסין
    11
    24
    4094
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • Roco
      Roco @pai123 נערך לאחרונה על ידי

@pai123

נכון.

קפריסין נכנסת לסגר; המלונות פתוחים

בעקבות העלייה התלולה בתחלואה, החליטה ממשלת קפריסין על סגר של שבועיים החל מיום שני • המלונות יישארו פתוחים, אולם מסעדות וקניונים ייסגרו

• אורי רודריגז-גרסיא

פורסם ב: 23.04.2021 15:55 

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • נוסע מתמיד
        נוסע מתמיד @יונית נערך לאחרונה על ידי

@יונית

מתוך פספורט ניוז:

בעקבות העלייה בתחלואה, החליטה ממשלת קפריסין על הידוק הסגר בעיקר למקומיים בשבועיים הקרובים, החל מיום שני הקרוב ועד 09/05, זאת במטרה למנוע התפשטות בתקופת החגים הנוצריים החלים בימים אלה.

יוני כהנא, מנכ״ל רשת בתי המלון הכשרים בקפריסין, סיפר היום (שישי) לפספורטניוז כי שוחח עם שר התיירות של האי, סאבאס פרדיוס, שהודיע לו כי בתי המלון ושדות התעופה ישארו פתוחים ותיירים יוכלו ליהנות מחופי הים והטבע בקפריסין.

כהנא הוסיף ואמר: ״אנחנו נערכים למאות אורחים בשבועיים הקרובים בבתי המלונות שלנו. כמובן נעשה התאמות לתכניות״.

ההדגשה בקו היא שלי. תראו איך מזלזלים באיטליגנציה של התיירים. רק פראיירים מוחלטים יסעו לשם בנסיבות האלה.

דוקטור דו ליטל תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
        • משה 22
          משה 22 נערך לאחרונה על ידי

אז בהמשך למופיע אני חושב שצריך לתת שרות וסיוע לאחרים שהם אזרחים מין השורה שלא מומחים בתיירות ותעופה.

חברים יקרים מי שמתכנן לנסוע בקרוב לקפריסין אנא קראו בעיון את ההנחיות והודעות

לא כתבות מגמתיות ... אלה רשמיות הלבד המוסמכות להנחות ותפעילו שיקול דעת וחשיבה לפני קבלת החלטה באשר לנסיעה.

שיהיה בהצלחה.

• דוקטור דו ליטל
            דוקטור דו ליטל @נוסע מתמיד נערך לאחרונה על ידי

@נוסע-מתמיד אמר:

תראו איך מזלזלים באיטליגנציה של התיירים. רק פראיירים מוחלטים יסעו לשם בנסיבות האלה.

לא ממש מסכים,

מי שטס כדי לשהות בריזורט ולא מעוניין לטייל יכול ליהנות מחופשה מעולה ברבע מחיר לעומת חופשה דומה בישראל.

מי שלא מעוניין לצאת משטח המלון לא יגיש את הסגר.

מי שרוצה לטייל כמובן שלא כדאי לו ולי נראה שהציטוט של אותו יוני כהנא (אם ציטטו אותו במדויק) מטעה.

בלי קשר ספציפי לעולם התיירות אני אישית מעדיף לא לרכוש מאנשים שנראים לי לא אמינים או מטעים, זו כמובן העדפה אישית שלי, לא המלצה לאחרים איך לפעול

• 1
            • 2
            • 2 / 2
            • פוסט ראשון
              פוסט אחרון