מלון בלונדון
-
צודק בהחלט וזכותך המלאה.ממליץ לך מאד על Amba כמו שכתבתי
-
מה שאני עושה כשאני מחפשת לינה (מלון, ב.ב. וכו) ליד יעד מסוים---
שמה את היעד (להלן חנות פריימק, או בית כנסת מסוים, או מופע מוזיקלי שמסתיים מאוחר, או חתונה של הסבתא) --- על המפה
ומתחילה להגדיל מעגלים גיאוגרפים של מלון מאד מאד קרוב ?--מצאתי? יופי, מה הדרוג שלו בבוקינג .קום, מה הדירוג שלו בטריפאזוויזר,
האם הוא עונה על הצרכים שלי (מפחיד אותי מלון שכותב שהעליה לקומות העליונות במדרגות בלבד) ,מיזוג, גודל חדר, וכמובן תקציב-- האם מתאים לצרכים שלי.
אם לא---- אז אני עוברת למקום הבא.
בעיניי, הרבה יותר בטוח להסתמך על דירוג חוות דעת (בעיקר בוקינג .קום שהוא יותר”נקי” מסחרית) כמות האנשים שהגיבה, סוג ההערות שחזרו (ההסקה חמה מדי בחורף לא מעניין אותי כעת. אין מזגן- מאד יהיה רלוונטי לי).
מאשר איזושהי המלצה כזו או אחרת (לא להעלב צחצח) של מישהו שאתה לא מכיר אותו, העדפותיו, ניסיונו, התקציב שלו וכל היתר.
-
חשבתי שלשאול מה התקציב, זה בלבול מוח...שבעקבות השאלה על התקציב, אני מועמד להרחקה......חחחחח.......נו מסתבר שעוד אנשים, שבודקים אחרי מיקום את התקציב!!!!, שזה למעשה מה שרוב האנשים עושים.
כי לרגע התחלתי להאמין שיש רק מלון אחד ליד פרימארק בלונדון, מלון אמבה, וזהו.

-
@yorameeפ אמר:
בסך הכל ביקשתי המלצה ולא את כל הברברת כל אחד וההנאה שלו בחול מה לעשות אנחנו אוהבים לעשות קניות ואת רוב הזמן מבלים בקניונים ובחנויות
זכותך, זה סדרי העדיפויות שלך, הכסף שלך והזמן שלך. אבל….אני לא חושבת שכשואל אתה אמור לתת ביקורת לעונים לך.
-
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק! -
הפגנות נגד או בעד ישראל
הפגנות בעד בעלי חיים
או כל נושא אחר
אינו רלוונטי לנושא הנשאל- בית מלון מומלץ בסמוך לפרימק אוקספורד לונדון.
-
-
פוסט זה נמחק! -
ממליץ לפתוח מנוע חיפוש כמו BOOKING,
אפשר לבקש ממנו לתת מלונות לפי מרחק מנקודה שבחרתם.
ואז אתם יכולים לסנן לפי פרמטרים נוספים שחשובים לכם כמו מחיר, רמת המלון, דירוג שביעות הרצון של האורחים, סוג המיטות שאתם מחפשים, כן/לא ארוחת בוקר, כן/לא ביטול חינמי, כמובן מה פנוי בכלל בתאריכים שאתם רוצים להגיע וכו’.
האתרים יכולים להציג לך את המלונות על מפה, כך שממש תוכל לראות מה קרוב והתכונות העיקריות של אותו מלון.
אני מצרף צילום מסך כדוגמה, כמובן שלא חייבים להזמין דווקא דרך booking.
יש כל כך הרבה מלונות בלונדון, חבל להנעל רק על אחד כי מישהו היה מרוצה ממנו.