universal studios
-
ביקרנו לפני כשנתיים ביוניברסל סטודיוס באורלנדו. אנחנו מתכננים לנסוע לחוף המערבי ונבקר גם בלוס אנג’לס.
מתלבט אם יש טעם לבקר גם ביוניברסל סטודיוס הוליווד. ראיתי שחלק מהמתקנים זהים למה שראינו באורלנדו.
אשמח לשמוע ממי שהיה בשני הפארקים, אם יש שונות ביניהם, או שזה חזרה (יקרה) על אותה החוויה.
-
אנחנו עשינו את זה במרווח של כמה שנים. לא היתה בעיה בחזרתיות. לא זוכר שהיא הפריעה או היתה מרובה. היוניברסל של קליפורניה הרבה יותר קטן... ואפשר לסיים ביום בתכנון נכון.
-
הפארק של יוניברסל סטודיו בהוליוודקטן יותר, ורוב המתקנים וההופעות דומים למתקנים באורלנדו. ה״מתקן״ העיקרי שהוא הבדל הוא סיור האולפנים – חוויה טובה (וגם המופע של עולם המים), אבל לדעתי האישית לא מצדיק את התשלום היקר לפארק אם כבר ביקרתם ב2 הפארקים באורלנדו.
-
מה שיש בהוליווד ואין (למיטב זכרוני, זה היה מזמן ממש) באורלנדו זה את סיור האולפנים שהוא ממש כיפי. חוץ מזה הפארק לא גדול, יש מתקנים כיפיים, איזור נחמד של הארי פוטר, וגם איזור המסעדות בחוץ נחמד.
אבל אם אתם חובבי קולנוע/טלוויזיה, אישית מאד אהבתי את סיור האולפנים של Warner Brothers. הוא יותר מקצועי ופחות ״אטרקציה״ של פארק שעשועים.
-
היי ,
הייתי בשני הפארקים בהפרש של כמה שנים .
יש שוני מסויים במתקנים בין שני הפארקים ,אבל לטעמי אין הצדקה לביקור בשניהם.
-
אני אגב לא מאמינה בגישה של ״נהניתי פעם אחת אז לא אחזור להנות שוב״. אם אהבתם את יוניברסל באורלנדו, למה לא להנות שוב בלוס אנג׳לס?
אם הייתם פעם אחת בגן חיות, לא תלכו לגן חיות אחר? אם הייתם פעם אחת במסלול יפה עם מפל, לא תלכו לעוד מפל? אם אכלתם במסעדה טעימה, לא תחזרו?
במיוחד אם עברו שנים מאז הביקור הקודם.
מבינה שהמחיר גבוה, אבל יחס העלות-תועלת של פארק שעשועים יחסית לאטרקציות אחרות הוא מצויין, כי זה יום שלם של הנאה.
-
תלוי מה האלטרנטיבה
אם במקום ללכת לפארק יוניברסל הוליווד (שמהווה חזרה על הפארקים של יוניברסל באורלנדו), הולכים לפארק של דיסני שלא היינו קודם, או לסיור האולפנים של וורנר בראדרס, או לשייט של ליווייתנים, או למשחק פוטבול/כדורסל, זה נראה לי ניצול טוב יותר של הזמן. אם יש זמן מרווח אז ברור שאפשר להנות מאוד מביקור חוזר ביוניברסל (כמו שאני נהנתי בביקור שם אחרי שהייתי בפארקים של יוניברסל באורלנדו, גם אם הכרתי את המתקנים היטב).
-
בעולם אידאלי בו אין מגבלת משאבים ובעיקר כסף וזמן ניתן ואולי אף רצוי לחזור על אותן חוויות .
כיוון שאיננו בעולם אידאלי ויום ביקור ביוניברסאל למשפחה הוא מאד יקר יש בהחלט מקום לשקול את התועלת ביחס לעלות ואפשרות לביקור במקום אחר.
השאלה המקורית של השואל ALONALP שפתח את הדיון הייתה : אם יש שונות ביניהם ,או שזה חזרה (יקרה ) על אותה חוויה.
לעניות דעתי הלא קובעת ,התשובה לשאלה הראשונה היא : יש שונות מסוימת דמיון רב והתשובה לשאלה השנייה היא במידה רבה כן.
-
כתבתי לפני כשלושה שבועות לגבי יוניברסל סטודיו הוליווד, לפני שרוכשים כרטיסים לבדוק היטב האם האטרקציות פועלות ב100%, כל קרון/סירה/ מכילים בין 10%-15% מהכמות המרבית. אפילו הכרטיס אקספרס לא ממש יעיל כרגע. -
@ari0252 אמר:
לת ביחס לעלות ואפשרות לביקור במקום אחר. השאלה המקורית של השואל ALONALP שפתח את הדיון הייתה : אם יש שונות ביניהם ,או שזה חזרה (יקרה ) על אותה חוויה. לעניות דעתי הלא קובעת ,התשובה לשאלה הראשונה היא : יש שונות מסוימת דמיון רב והתשובה לשאלה השנייה היא במידה רבה כן.
אם אתם לא רוצים לחזור אל חוויה דומה מאוד, אל תלכו.
הדמיון גדול.
יש את הסיור באולפנים אבל הוא בפני עצמו לא שווה הגעה לפארק. ( למרות שהוא חביב מאוד ).
אנחנו חזרנו אבל בידיעה שאנחנו חוזרים על מתקנים, ואכן הכל כמעט היה חזרה.